: بررسی عوامل موثر برسرمایه¬های اجتماعی پلیس ایران”
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی عوامل موثر برسرمایههای اجتماعی پلیس ایران“
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت و منابع انسانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
سرمایه اجتماعی را باید از جمله موضوعات مهمی ارزیابی نمود که پس از طرح در حوزه مطالعات اقتصادی در مدت زمان اندکی به سایر حوزههای نیز راه یافته است. به گونهای که امروزه این موضوع به بحث مستقلی تبدیل شده که کارشناسان خاص خود را دارد سرمايه اجتماعي مجموعه معيني از ارزشها و هنجارهاي غير رسمي و رسمي است كه اعضاي گروه يا شهروندان با سازمان ها و نهادهاي جامعه از طريق همكاري، اعتبار و اعتمادشان نسبت به فعاليتهاي يكديگر بدست ميآيد؛ به عبارت ديگر سرمايه اجتماعي پديدهاي است كه حاصل تأثير نهادهاي اجتماعي، روابط انساني و هنجارها بر روي كميت و كيفيت تعاملات اجتماعي ميباشد سرمايه اجتماعي گاهي اوقات دارايي فرد به شمار ميآيد در آن صورت به شبكههاي اجتماعي گسترده و منابع قابل دسترس براي فرد تأكيد ميگردد، و در مواردي ديگر به كيفيت اين روابط در قالب هنجارهاي اعتماد و همياري پرداخته ميشود. در اين جا سرمايه اجتماعي دارايي جمع قلمداد ميگردد. ( توسلی و همکاران، ۱۳۸۴ ) .
در دو دهه اخير سرمايه اجتماعي[۱] به مثابه يك دارايي نامشهود سازماني مورد توجه علاقمندان به مباحث سازمان و مديريت سازماني قرار گرفته است، اين پديده به عنوان يك سازه ضرورتمند، سودآور و مفيد در درك روابط اجتماعي ميان سازمان و شهروندان در موقعيت هاي گوناگون نقش بسيار مؤثري ميتواند ايفاءكند. اين پديده بر اساس عرف، سنن، هنجارها، و نهادهايي كه در بستري از روابط اجتماعي بين سازمان ها و شهروندان به صورت رسمي و غير رسمي در طول نسل ها شكل گرفته و موجب اعمال نوعي نظارت و كنترل اجتماعي[۲] بر مبناي ساختار جامعه پذيري شده است، بنا گرديده است ( شربتیان ، ۱۳۹۰ ). روشن است که یکی از مهمترین کششها و تمایلات انسان در زندگی طبیعی, تلاش در جهت دست یافتن به “امنیت پایدار”[۳] است. چنین کششی در واقع با جوهر هستی انسان پیوندی ناگسستنی دارد بطوریکه حفظ ذات و صیانت نفس از اساسی ترین میلهای انسان در حیات طبیعی او محسوب میشود. در این ارتباط به منظور برآوردهسازی این نیاز و دیگر نیازهای زیستی انسانها ناگزیر به ورود در مناسبات گوناگون اجتماعی نسبت به یکدیگر هستند. این مناسبات به تدریج مقدمات تشکیل یافتن یک “جامعه انسان” را فراهم میدارند(روشندل، ۱۳۷۴ : ۳) . امروزه در تمامی جوامع مدنی نیروی “پلیس”[۴] ، به عنوان یک سازمان ساختار یافته، نیروی برقرار و تضمین کننده امنیت عمومی در سطح جامعه معرفی شده است و “مدیریت کارای”[۵] سیستم امنیت عمومی جامعه به عنوان وظیفه اصلی آن تعریف گردیده است. در جامعهاي كه پليس در نظم و امنيت اجتماعي پايدار آن جامعه سهم عمده و محوري خواهد داشت؛ و اين مسأله نیز مهمترين عملكرد اين سازمان را شكل ميدهد، تلاش بسياري ميكند تا سطح همكاري درون سازماني، بين سازماني، برون سازماني و بين المللي خود را از راههاي گوناگون ارتقاء دهد، و تقويت نمايد( نعمتی، ۱۳۹۱ : ۲۰۸) براین اساس، واقعیت مهم آن است که بقا و فناي هر سازماني به تعامل موثر آن با محيط بستگي دارد و در این بین روشن است که سازمان پلیس نیز نمیتواند که از این واقعیت مستثنی باشد (بوئد[۶] ، ۲۰۰۹ ). در اين ارتباط، سرمايههای اجتماعي سازمان پلیس نقش بسزايي در جلب حمايت محيطي دارد و هر چقدر سازمان در محيط متلاطم و پوياتري حضور داشته باشد، اهميت اين عوامل نیز بيشتر خواهد بود ( تقوی حسینی، ۱۳۸۸).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]– Social Capital
[۲] -Social Control
[۳] Sustainable Security
[۴] Police
[۵] Efficient Management
[۶] Buede