چارچوب مفهومی اصل ارائه دلیل به بررسی نحوه اجرای آن در رویه های قضایی در دو کشور ایران و انگلستان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: چارچوب مفهومی اصل ارائه دلیل به بررسی نحوه اجرای آن در رویه های قضایی در دو کشور ایران و انگلستان
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
موضوع اصلی این پژوهش، تبیین مفهوم، ماهیت، مبانی و قلمرو اِعمال «اصل تکلیف به ارائه دلایل تصمیم» و بررسی نحوۀ کاربرد آن در دادرسی های قضایی بر اساس مطالعۀ موردی برخی آرای صادره از مراجع دادرسی در دو کشور ایران و انگلستان است که تأسیس یادشده را به مثابه ابزاری برای نظارت بر تصمیم های کارگزاران عمومی، در زمرۀ یکی از اصول کنترل قضایی اعمال دولت شناسایی کرده اند. در حقیقت انگیزۀ اصلی طرح این موضوع را باید در افزایش مسائل و مشکلات ملی پیشِ رویِ شهروندان، ناشی از اَعمال و اقدامات دلخواهانه و در برخی موارد، خودسرانۀ مقام ها و کارگزاران عمومی در اِعمال صلاحیتهای اختیاری، جستجو کرد. عُدول و انصراف از تصمیم های قانونیِ پیشین بدون هرگونه دلیل توجیهی، اخذ تصمیم های بعضاً غیرقانونی توأم با بی توجهی به اصول بنیادینی همچون حاکمیت قانون، پاسخگویی، شفافیت و تکلیف به ارائه دلایل تصمیم، که امروزه در میان اغلب کارگزاران عمومی و بویژه مقام های دولتی به امری رایج و شایع تبدیل شده، نه فقط موجب تخدیش ثبات و قطعیت حقوقی اعمال اداری بوده بلکه ارتقای سطح نارضایتی عمومی از ادارات حکومتی و دولتی و بی اعتمادی به آنها را در پی داشته است. در این میان، عدم شناسایی و بی اعتنایی در به کاربستن برخی اصول پیشرفته و مترقی کنترل قضایی اعمال دولت نظیر «اصل تکلیف به ارائه دلایل» در فرآیند دادرسی های قضایی مراجع ذیصلاحِ ملی و در رأس همۀ آنها دیوان عدالت اداری، بر معضلات مذکور افزوده است.
از این رو، پژوهش حاضر مبتنی بر این تصور است که با شناسایی و اِعمال اصل تکلیف به ارائه دلایل در فرآیند دادرسی مراجعی نظیر هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری و دیوان عدالت اداری، امکان نظارت و کنترل اعمال کارگزاران عمومی و دولتی بویژه در حیطه صلاحیتهای اختیاری، بیش از پیش تأمین، و در نتیجه، رضایتمندی و اعتماد عمومی به اداره، فراتر از گذشته، تضمین می شود. به این جهت، مطالعه تطبیقی شیوۀ عمل و آرای صادرۀ محاکم کشوری نظیر انگلستان، می تواند برای الگوبرداری و کشف راه حل های مناسب، مؤثر و مفید باشد.
از طرفی، با توجه به مراتب فوق و با عنایت به اینکه «اصل تکلیف به ارائه دلایل تصمیم» یکی از اصول نسبتاً تازه تأسیس حقوق اداری است که ابهام در مفهوم و مبانی آن موجب مباحثات و مجادلات علمی بوده است، در این پژوهش تلاش برآن است تا به منظور حفظ انسجام و تشریح و تحلیل مناسبتر موضوع، بر اساس مطالعۀ موردی آرای قضایی در حقوق اداری انگلستان به مثابه کشور مؤسس و حامی این اصل، بیان مطالب تطبیقی در قالب «تجزیه موضوعی» و ذیل عناوین کلی انجام شود. از این رو، در این تحقیق سعی شده تا صرفنظر از تنوع و تفاوت ساختار و شیوۀ عمل مراجع حل اختلاف و دادرسی در کشورهای مورد مطالعه، که در بعضی موارد ناشی از عواملی همچون اختلاف در چارچوب کلی نظام سیاسی- حقوقی حاکم بر کشورها بوده، ترجیحاً از آرایی استفاده شود که موضوع اصلی آن کنترل اعمال دولت با استناد مستقیم به «اصل تکلیف به ارائه دلایل تصمیم» بوده است.
بدیهی است در انجام چنین پژوهشی، آنچه بیش از سایر اصول و قواعد مطالعات تطبیقی باید مورد توجه قرار گیرد، دقت در گزینش کشورهای مورد بررسی است. در رویکرد حاکم بر این مطالعه، صرفنظر از تفاوت محیط سیاسی- حقوقی که اصل یادشده در آن قرار دارد، نکتۀ مهم، شناسایی، اِعمال و تضمین حقوقی اصل مذکور با درجه نسبتاً مطلوبی از کارآمدی و موفقیت در جهت کنترل اعمال کارگزاران عمومی است. از این رو، در این مطالعه، تلاش شده تا علیرغم محدودیت جدی در دسترسی به منابع و آرای قضایی، با عنایت به شاخصی همچون اولویت در تأسیس و شناسایی و کاربستِ اصول کنترل قضایی، به صورت موردی و به فراخور مطلب از آرای قضایی صادره در کشور انگلستان در کنار برخی وقایع اداری و آرای دیوان عدالت اداری به مثابه مصادیق نادر و منحصر به فرد داخلی، استفاده شود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده