جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



دلایل عدم ارتقای شغلی بانوان در پستهای اختصاصی در سازمان های دولتی شهرستان ساوه

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده:  دلایل عدم ارتقای شغلی بانوان در پستهای اختصاصی در سازمان های دولتی شهرستان ساوه

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

از آن جا كه همواره زنان نيمي از اعضاي جامعه را تشكيل مي‌دهند چنين انتظار مي‌رود كه اين نيروي بالقوه و گسترده با مشاركت بالفعل خود در فعاليت‌هاي متنوع اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي چرخ‌هاي جامعه را همگام با مردان به حركت درآورند و موفقيت‌هايي بيشتر از اين راه به دست آورند، اما در طول تاريخ، فرصت‌ها و امكانات براي زنان به نحوي توزيع نشده است كه به راحتي بتوانند همدوش مردان در صحنه جامعه حاضر شوند و در واقع بدون محدوديت جنسي به ايفاي نقش‌هاي شايسته‌ خويش بپردازند. در حوزه‌ي تصميم‌گيري نيز دستيابي زنان به مشاغل و پايگاه‌هاي مديريتي همپاي افزايش كمي مشاركت آنان در بازار كار نبوده است، به نحوي كه زنان همواره در پست‌هايي قرار گرفته‌اند كه ناگزير بوده‌اند كارهاي تكراري و در سطح پايين را انجام دهند. اغلب زنان در پست‌هاي ستادي و به عنوان دستيار مديران صفي انجام وظيفه كرده‌اند و به ندرت مسئوليت‌هاي مديران صفي را بر عهده داشته‌اند (اوت و شفريتز، ۱۳۷۹: ۸۸۸). با وجودي كه نيمي از جامعه انساني را در جهان زنان تشكيل مي‌دهند، اما جلوه حضور اين نيمه، نه در ايران و نه در بقيه جهان، چندان پررنگ به نظر نمي‌رسد، چرا كه تبعيض، عقايد قالبي و پيشداوري‌ها موجبات ارزيابي نازل از توانايي‌هاي زنان را فراهم كرده است. همچنين محدوديت‌هاي فرهنگي موجود سبب مي‌شود كه نه تنها، زنان به برخي مشاغل روي نياورند، بلكه در موقعيت‌هاي خاص، مديران نيز از استخدام آنها خودداري مي‌كنند. ايجاد فرصت‌هاي اشتغال و پذيرش زنان در مشاغل كليدي، ريشه‌هاي عميق در طرز تفكر و برداشت‌هاي جامعه از زن و توانايي‌ها، امكانات و استعدادهاي او دارد (ساعت‌چي، ۱۳۷۶: ۳ـ۵ و ۷۴ـ۱۶۷).

با اين كه مديريت زنان در سازمان‌ها و مراكز مختلف دست‌آوردهاي خوبي به همراه داشته، ولي گرايش عمومي مديران در سازمان‌ها، به گزينش مديران مرد معطوف بوده است. در اين ميان، آنچه بيش از شايستگي و توانمندي مورد نگرش قرار مي‌گيرد جنسيت است. پژوهش‌هاي زيادي در خصوص علل حضور كمرنگ زنان در پست‌هاي مديريتي را مورد بررسي قرار داده‌اند، پاره‌اي از اين پژوهش‌ها، عوامل دروني زنان مانند: نداشتن اعتماد به نفس و خودباوري، نداشتن تخصص كافي، ارتباط با پرسنل تحت سرپرستي، سبك مديريتي زنان و … را مورد مطالعه قرار داده‌اند و پاره‌اي ديگر به بررسي عوامل بيروني مانند ساختار سازماني، فرهنگ سازماني مرد سالار، جامعه پذيري زنان و مسئوليت‌هاي خانوادگي و … پرداخته‌اند (احسان و همكاران، ۱۳۸۷). نتيجه‌ي پژوهش استنگل و كين[۱] (۱۹۹۴) نشان داد كه محدوديت زماني براي زنان به علت وظايف خانوادگي، نمي‌تواند تأثيري در شايستگي مديران و مربيان زن به اندازه‌ي همتايان مردشان داشته باشد (استنگل و كين، ۱۹۹۴). ارتباط با پرسنل تحت سرپرستي از ديگر مشكلات زنان در پست‌هاي مديريتي است. پژوهشي ديگر، يكي از مشكلات را نداشتن تمايل به همكاري از سوي مردان يا زنان به عنوان زيردست با مديران زن مي‌داند(فاطمي صدر، ۱۳۸۰). عبدالهي (۱۳۸۱) در پژوهش خود دريافت براي ايفاي نقش مدير موفق، شناخت يادگيري و بكارگيري مهارت‌هاي سياسي در سازمان لازم است و يكي از متغيرهاي مهم در تصميم‌گيري‌هاي سازماني وجود ائتلاف‌ها، بازي قدرت و سياست بازي مي‌باشد، ولي زنان علاقه‌اي به كاربرد مهارت سياسي ندارند. در پژوهش ايزيز ستلز و همكارانش[۲](۲۰۰۶) و ماري فرانك فاكس[۳](۲۰۰۶) برای بررسی علل عدم ارتقاء زنان در شغل های مدیریتی به تبيين مسايل نابرابري جنسيتي پرداخته است و به عامل‌هايي هم چون تبعيص جنسيتي، اندك بودن تعداد زنان، مشكلات خانوادگي، فرهنگ مردسالاري محيط سازماني، تصورات قالبي بودن جنسيتي، ساز و كارهاي ممانعت و … در اين راستا كرده است (جانعلي‌زاده و همكاران، ۱۳۸۷).  بسياري بر اين باورند كه جو حاكم بر سازمان‌ها و باور نداشتن مديران و كاركنان مرد و حتي زنان شاغل به توانايي‌هاي مديريتي زنان باعث ايجاد شرايط موجود شده است. اين باورهاي عمومي در حالي در سطح جامعه وجود دارند كه شاهد افزايش نسبي زنان تحصيل كرده‌ دانشگاهي در كشور هستيم (يزدخواستي و همكاران، ۱۳۸۸). با توجه به پژوهش های انجام شده و مشکلات موجود در عدم ارتقاء زنان در پست های مدیریتی پژوهش حاضر بر آن است تا اين موانع (مشهود و نامشهود) که مانع ارتقاء شغلی زنان در مشاغل مدیریتی می شود را شناسايي کند، که چه موانعی مانع ارتقای پست های مدیریتی زنان در سازمان ها می شود سپس راهکار هایی جهت رفع این موانع ارائه دهد.

[۱] . Stngle & Kane

[۲] . Isis Selttle and etal

[۳] . Mary Frank Fox

……………………………

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

۶- مدل تحقیق

…………………………

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

منابع :

…………………………………….

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

2018-12-20
كد : 103866
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss