بررسي كارآيي B.t روي كرم ساقهخوار ذرت (Sesamia cretica Led., Lepidoptera: Noctuidae) در مزارع ذرت سمنان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي كارآيي B.t روي كرم ساقهخوار ذرت (Sesamia cretica Led., Lepidoptera: Noctuidae) در مزارع ذرت سمنان
دانلود پروپوزال آماده کشاورزی زراعت گیاه شناسی با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال روش تحقیق و آماده کردن پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
باکتری B. thuringiensis یک باکتری گرم مثبتي است که تولید اسپرهای میلهای شکل مینماید و گاهی با تاژكهاي جانبي حركت ميكند. در بسیاری از محیطهای کشت ساده آزمایشگاهی مانند محلول آبگوشت (Nutrient broth) در شرایط هوازی و در دمای بین ۱۵ تا ۴۰ درجه سانتیگراد (بهترین دما ۳۰ درجه سانتیگراد است) رشد و پرورش مییابد. تاکنون ۱۵ تیپ سرولوژيكي مختلف از این باکتری براساس تاژک یا بر اساس آنتیژنهای “H” شناسایی شدهاند که از نظر ترکیبات بیوشیمیایی و تنوع میزبان نیز با یکدیگر فرق دارند. سلولهای B. thuringiensis در طول عمر خود در اکثر محیطهای کشت به سهولت تولید اسپور کرده و در همان زمان یک Parasporal body در خارج از لایه Exosporium ساخته میشود. Parasporal body کریستالهای سمی حاوی پروتئین هستند. تصاوير ميكروسكوپ الكتروني و نيز پرتونگاري با اشعه X نشان داده است كه این کریستالها معمولاً به شکل هرمهایی هستند به اندازهي ۵×۱۵ نانومتر که از قاعده به هم چسبیدهاند و تا ۳۰ درصد وزن خشک سلول را تشکیل میدهند. مادهي تشکیل دهندهي آنها کلاً پروتئینی است، لذا در برابر حرارت تغییرپذیر هستند و در آب و حلالهای آلی غیرمحلول ميباشند. در واکنش شیمیایی تريپسين (Trypsin) گروه وسیعی از پليپپتيدها تولید میشوند ولی پیوسته یک Protease resistant peptide به وزن مولکولی ۶۰۰۰ که سمی نیز هست، در واکنشها دیده میشود. این پپتيد به نام δ-endotoxin نامگذاری شده است که اساس تشخیص B. thuringiensis در راسته پروانهها میباشد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
تا سال ۱۹۷۱ فرآوردههای تجارتی B. thuringiensis در ایالات متحده امریکا برای مصرف بر روی بیش از ۲۰ مورد از محصولات کشاورزی و بسیاری از درختان و گیاهان زینتی به ثبت رسید. موارد ثبت شده جهت کنترل آفاتی مانند کرم پروانه یونجه (Colias eurytheme)، کرم غوزه پنبه (Heliothis zea)، لارو نوعی پروانه کلم به نام (Trichoplusia ni)، سفیده کوچک کلم (Pieris rapae)، لارو جوانهخوار توتون (Heliothis virescens)، پروانه ابريشم باف ناجور (Lymantria dispar)، كرم ساقهخوار ذرت (Ostrinia nubilalis) ميباشد. ثبت یک فرآورده تجارتی نه تنها نیاز به اثبات بیخطر بودن آن فرآورده دارد بلکه در مقام مقایسه باید مؤثرتر از سایر عوامل کنترلي مورد مصرف باشد. به اين ترتيب B. thuringiensis به وضوح تمام این ویژگیها را دارا ميباشد…………………………….
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com