ديدگاههاي کلامی جابر بنيزيد جعفي
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: ديدگاههاي کلامی جابر بنيزيد جعفي
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
ابومحمد جابربنیزید جُعْفی كوفي (حدود ۵۰-۱۲۸ق) از اصحاب نامدار امام باقر و امام صادق علیهماالسلام و از بزرگترين علماي شيعه اماميه است. فعاليتهاي علمي اين شاگرد مكتب اهلبيت در شاخههاي تفسير، كلام، تاريخ، فقه و حديث بوده و با تربيت شاگرداني نامدار از شيعه و سني، سهم فراواني در توسعه اين علوم داشته است. شخصيت علمي جابر چنان برجسته و روشن است كه حتي مخالفانش نيز بدان اقرار كردهاند. او را يكي از ائمه علم حديث و از نخستين گردآوردندگان احاديث دانستهاند. روايات او بخش قابل توجهي از ميراث حديثي شيعه و ديگر مسلمانان را به خود اختصاص دادهاند و مرجع و مأخذ دانشمندان بهشمار ميروند. براقي نيز در كتاب تاريخ كوفه روايات وي از صادقين را نودهزار حديث نقل كرده است. وي علاوه بر روايت از خاندان عصمت و طهارت، از بزرگاني چون جابر بنعبدالله انصاري، ابوطفيل، حارث بنمسلم و ابنساباط مكي نيز روايت كرده است.
مدرسي روايات او به روشني نشانههاي شاخه مردمي تشيع کوفي اواخر دوره اموي بيان كرده است؛ يعني تأکيد شديد بر دوستي علي و فرزندانش، باطنگرايي، و تبرّاي از خلفاي پيش از امام علي (عليهالسلام) و طبعاً از عثمانيه.
عليرغم اين جايگاه تأثيرگذار، در متون رجالی و حدیثی کهن شیعه و سنّی، گزارشها و روایات ضد و نقیضی درباره جابر وجود دارد که باعث پدید آمدن دیدگاههای متفاوت، بلکه متناقضی، درباره او شده است. در برخي روايات او را به سلمان تشبيه كردهاند، برخي روايات بيانگر ظرف گسترده وجودي جابر براي دريافت معارف هستند. گاه از او به عنوان گنجينه اسرار ائمه و گاه نيز با عنوان باب امام باقر (عليهالسلام) ياد شده است، مضمون برخي روايات آمرزشخواهي ائمه براي جابر و لعن كساني است كه به او دروغ بستهاند. در مقابل این روایات، گزارشهای دیگری در منابع کهن رجالی و حدیثی وجود دارد که متضمن قدح و ذم شخصیت جابر بنیزید است. از جمله مواردي كه درباره جابر وارد شده است ميتوان به روايت امام صادق اشاره كرد كه همصحبتي خودشان و پدر گراميشان، امام باقر (عليهماالسلام)، با جابر را كاملاً نفي ميكند، يا رواياتي كه به جنون، دروغپردازي، روايت احاديث عجيب و غريب و يا مختلط (فاسد العقيده) بودن جابر اشاره ميكنند. منابع رجالي و حديثي اهل سنت نيز خالي از اين دوگانگي نگاه به جابر نيستند. در برخي او به عنوان فردي متقي، موثق، صدوق و ممدوح معرفي ميشود و در برخي ديگر به اتهام غلو در تشيع، پيروي از عبدالله بنسبأ، و جانشيني مغيرة بنسعيد مورد قدح و ذم قرار گرفته است. گفته ميشود علت عمدهاي که سبب شد جابر از چشم علماي سني بيفتد، عقيدهاش به رجعت بوده است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده