رابطه تفکر انتقادی با نحوه نگرش در باره مواد روان گردان در دانش آموزان دختر اول دبیر ستان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه تفکر انتقادی با نحوه نگرش در باره مواد روان گردان در دانش آموزان دختر اول دبیر ستان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
مصرف سوء مواد مخدر، يكي از مهم ترين معضلاتي است كه كليه جوامع بشري با آن روبرو هستند. مصرف سوءمواد و مشكل اعتياد به عنوان يك پديده مهلك و مخرب كه نتايجش مي تواند اثرات بسيار سوئي در زمينه هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي جامعه داشته باشد در هر جامعه اي مطرح است و معمولا گروهي كه در برابر اين پديده خطرناك بيش از ساير گروه ها آسيب پذير است همانا “گروه جوانان “يك جامعه مي باشد. بر اساس گزارش جلسه ۱۹۸۰ يونسكو، تحقيقات اجتماعي- رفتاري نشان داده كه رفتار هاي ناشي از مصرف نابه جاي داروهاي اعتياد آور و مواد مخدر و الكل، بزهكاري جوانان، خودكشي و افسردگي شايع ترين اختلال رفتاري جوانان نقاط مختلف جهان بوده است. با تمام اينها يك چيز حقيقت دارد و آن آينده جامعه است كه با اين معتادان جوانش و با هرز رفتن چنين نيروي انساني عظيم چگونه خواهد بود و به كجا خواهد رفت …؟(فرجاد،۱۳۷۴).
اعلام آمار چند ميليون نفري از معتادان و نيز ابراز نگراني مسئولان از پايين آمدن سن اعتياد (بر اساس اعلام مسئولان، طي سال گذشته ميزان مصرف مواد مخدر فقط در ميان دانش آموزان دوبرابر شده است )، زنگ هاي خطر را براي همه مسئولان، محققان و مردم به صدا در آورده است.
علي رغم آنكه وضعيت كشور ما در خصوص استفاده از مواد مخدر حتي قابل مقايسه با كشور هاي پيشرفته نيست و ارقام گزارش شده به وسيله مراكز ذي ربط وضعيت را وخيم تر گزارش مي كند، با اين حال سرمايه گزاري اصلي در بخش مقابله با واردات و عرضه مواد مخدر است. با وجود مصرف سالانه ميليارد ها ريال در امر مبارزه با مواد مخدر- ضمن آنكه ضرورت اين مبارزه را نمي توان نفي كرد- مشكل سوءمصرف مواد مخدر در كشور ما همچنان، حل نشده باقي مانده است. بخشي از اين مشكل در راهبرد اساسي برخورد با پديده اعتياد است. به نظر مي رسد ضروري است ساير ابعاد مبارزه با مصرف مواد مخدر، به ويژه كاهش تقاضا در اولويت قرار گيرد. بدين ترتيب توجه بيشتري به پيشگيري [۱]به عنوان يك اصل اساسي مي تواند به مبارزه فراگير عليه اعتياد و مصرف مواد مخدر ياري رساند (بهرامي، ۱۳۸۸ ).
هم چنين با نگاهي به جامعه معتادين و تلاش هاي آنها براي ترك اعتياد در مي يابيم كه در اغلب موارد بعد از مدت كوتاهي از ترك، مصرف مواد دوباره شروع مي شود و روش هاي ترك اعتياد نتوانسته است خيلي موثر واقع شود و هزينه هاي زيادي هم براي معتادان داشته است (خليلي ،۱۳۸۸ ).
به اين ترتيب پيشگيري از ابتلاي افراد جامعه به سوءمصرف مواد مخدر به معناي جلوگيري از تحميل هزينه هاي سنگين به اجتماع، ابتلاي افراد به ايدز و بيماري هاي ديگر، كاهش بازدهي نيروي كار، وقوع جرم و جنايت، از هم گسستگي كانون خانواده و در معرض تهديد قرار گرفتن نسل بعدي است. واضح است كه نوجوانان، حساس ترين قشر جامعه در برابر خطر سوءمصرف مواد را تشكيل مي دهند و لذا بيشترين تاكيد رويكرد هاي پيشگيرانه بايد بر اين گروه متمر كز گردد (جزايري، ۱۳۸۷ ).
واضح است كه اين بلاي سياه بيشتر كساني را تهديد مي كند كه نگرش هاي نادرست تري نسبت به پيامد هاي سوءمصرف مواد مخدر دارند (امير احمدي و همكاران، ۱۳۸۸ ).
روان شناسان معتقدند كه ميان نگرش افراد و تاثير به عملكرد ايشان و رفتارشان رابطه اي مستحكم وجود دارد. طبق مطالعات صورت گرفته مشخص شده است افرادي كه نسبت به مواد مخدر نگرش ها و باور هاي مثبت دارند احتمال مصرف و اعتياد شان بيشتر از كساني است كه نگرش هاي منفي يا خنثي دارند.
تفكر انتقادي[۲] كه يكي از انواع مهارت هاي زندگي است، با ظهور دوره اطلاعات و افزايش پيچيدگي هاي جامعه، تفكر انتقادي به عنوان يك توانايي كه زمينه مواجهه عقلاني با اطلاعات و شركت در جامعه به عنوان يك شهروند شايسته را فراهم مي كند، نيازمند توجه بيشتري است (هالپرن[۳]، ۲۰۰۳ ؛پل،۱۹۸۴؛به نقل از چان، هو، كو[۴]،۲۰۱۱).
نوجواني كه داراي تفكر انتقادي است، قادر است اطلاعات حاصل از منابع مختلف را با هم تلفيق كند، ديد گاه هاي مختلف را مورد بررسي قرار دهد، خوب تجزيه و تحليل كند، فرضيه هاي متفاوت بسازد و به آزمايش بگذارد و سر انجام به گونه اي منتقدانه قضاوت كند (هالپرن، ۱۹۹۹ ).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده