دانلود پروپوزال آماده پژوهش هنر: بررسی ویژگیهای نقاشیدیواری در آثار معماری زندیه
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده پژوهش هنر: بررسی ویژگیهای نقاشیدیواری در آثار معماری زندیه
دانلود پروپوزال آماده پژوهش هنر و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
کریمخان زند (حک: ۱۱۶۵-۱۱۹۳ق) را میتوان تنها پادشاه مقتدر دوره زندیه محسوب کرد و بنیان فرهنگی و هنری این دوره را به نوعی به او و حکومت او منسوب نمود. او ظاهرا سوادی نداشت اما به ادبیات و علم و هنر علاقهمند بود و دربارش محل اجتماع دانشمندان و هنرمندان زمان بهشمار میرفت؛ همچنین پروژههای معماری و شهرسازی بسیاری را، خصوصا در شیراز، حمایت کرد که برخی از آنها مانند بازار و حمام وکیل عامالمنفعه و برخی دیگر چون ارگ و دیوانخانه جزو بناهای حکومتی بودند. تزئینات این بناها شامل انواع آجرکاری، گچبری، کاشیکاری، حجاری بهعلاوه نقاشیدیواری است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
دوره زندیه از نظر تاریخی دورهای کوتاه است بنابراین مطالعه راجع به هنرهای این دوره اغلب در سایه تاریخ هنر دوره قاجار و در واقع به عنوان زمینههای شکلگیری هنر این دوره دیده شده است. اهمیت و ضرورت تحقیق در شناخت عناصر تجسمی نقاشیدیواریهای دوره زندیه از این جهت است که نقاشیدیواری از جمله عناصر هنری و تزیینی مطرح در دوره زندیه است که به رغم وجود آثار متنوع از آن دوره، تحقیق جامع و کاملی بر روی آن انجام نشده است. با اختلاط عناصر تجسمی نقاشیدیواری دوره زندیه و سلسله تعمیرات و مرمتهایی که عموما در دوره قاجار و پس از آن بر روی این آثار انجام شده است و لطماتی که بر اصالت آثار دوره زندیه وارد آمده است، ضرورت شناسایی کمی و کیفی آثار نقاشیدیواری دوره زندیه بیش از پیش احساس میشود.
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
دسته اول منابع و متون تاریخ زندیه است که هرچند این متون غالبا روایتگر تاریخ سیاسی و حکومتی سلسلۀ زندیه است و اقدامات فرهنگی و هنری کریمخان زند به صورت مختصر بیان شده است، اما از این نظر که بخشی از اطلاعات مهم تاریخی این دوره را در اختیار محققان میگذارند حائز اهمیت هستند. خصوصا کتابی چون تاریخ گیتی گشا که توسط میرزا صادق موسوی معروف به نامی نوشته شده است. او در زمان محمد جعفرخان مامور به نوشتن این کتاب تحت عنوان احوال زنذیه شد، اما در سال ۱۲۰۴ فوت میکند و شاگردش، میرزا عبدالکریم بن علیرضا شریف شیرازی، کتاب را به اتمام میرساند. در این کتاب وقایع ظهور خاندان زند تا سقوط آن مطابق با دیدهها و شنیدههای نامی به رشته تحریر درآمده است (شایسته، ۱۳۸۲: ۶۶). به عقیده سعید نفیسی، که برای اولین بار در سال ۱۳۱۷ اقدام به تصحیح و چاپ کتاب کرد، این کتاب دقیقتر، کاملتر و معتبرتر از کتابهای مشابه است، چرا که «مولفان آن خود معاصر با وقایعی بودهاند که در این کتاب شرح میدهند و در بسیاری از آن وقایع خود حاضر بودهاند» (نامی اصفهانی، ۱۳۶۳: پ). علاوهبر آن محمد هاشم آصف ملقب به رستم الحکما، از سال ۱۱۹۳ق، شروع به تحریر کتاب رستم التواریخ کرد. مطالب آن از سلطنت شاه سلطان حسین صفوی تا اواسط حکومت فتحعلی شاه قاجار را دربر میگیرد و به عقیده محمد مشیری کتابی بینظیر است، چرا که نه تنها تاریخ را بیان میکند بلکه اوضاع اجتماعی و اخلاقی مردم آن روزگار را نیز شرح میدهد (آصف، ۲۵۳۷: ۳). کتاب دیگر مجمل التواريخ اثر ابو الحسن گلستانه است كه به نقل از خود او در اواسط ۱۱۹۶ق به خواهش برادرش سيد محمدخان تأليف آن را آغاز كرد. اين كتاب شامل بخشهايی است كه از مرگ نادر شاه افشار شروع مي شود و تا اواخر قرن ۱۲ق ادامه مي يابد. نویسنده بيشتر حوادثي را كه خود در ايران شاهد و ناظر بوده، به رشته تحریر آورده است (سمیعی: ۲۵۷).
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد پژوهش هنر ، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری ، انجام رساله ، انجام پروپوزال دکتری ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده