: بررسی رابطه مهارت های اجتماعی و اضطراب امتحان با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دختر متوسطه شهر مرودشت
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه مهارت های اجتماعی و اضطراب امتحان با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دختر متوسطه شهر مرودشت
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان علوم تربیتی و روانشناسی برنامه ریزی درسی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه تعليم و تربيت نقش مهمي در زندگي و آينده فرد ايفا ميكند. سنجش ميزان پيشرفت تحصيلي و شناسايي عوامل مؤثر بر آن از جمله مسايلي است كه توجه روانشناسان را به خود جلب كرده است (بينه و سيمون[۱]، ۱۹۰۵، ثرندايك[۲]، ۱۹۲۰، الشات و هامكر[۳]،۲۰۰۰؛ به نقل از دریهکی، ۱۳۹۲)، زيرا دستيافتن به نتايج مثبت در زمينه تحصيل (با شناسايي و مهار عوامل تأثيرگذار بر عملکرد تحصيلي) منجر به پيشرفت همه جانبه دانشآموزان و جامعه ميشود (چادوري[۴]، ۲۰۱۰). اتکینسون[۵] و همکاران (۱۹۹۸) عملکرد تحصیلی را توانایی آموخته شده یا اکتسابی حاصل از دروس ارائه شده یا به عبارت دیگر، توانایی آموخته شده یا اکتسابی فرد در موضوعات آموزشگاهی میدانند که به وسیلهی آزمونهای استاندارد شده، اندازهگیری میشود (به نقل از سیف، ۱۳۸۸). اگر چه عملکرد تحصيلي از عوامل متعددي تأثير ميپذيرد، اما نميتوان نقش مهارتهای اجتماعی را در عملكرد تحصيلي ناديده گرفت.
داشتن مهارتهای اجتماعی از ضرورتهای اساسی زندگی امروز است. این ضرورت بویژه برای سنین نوجوانی و جوانی که افراد را در رویارویی با موقعیتهای متعدد قرار میدهد، بیشتر ملموس میباشد. در این رابطه، نقش مدرسه و معلمان از اهمیت بسزایی برخوردار است. بر این اساس، با توجه به اهمیت یادگیری مهارتهای اجتماعی در سالهای حساس رشد، لازم است ارزیابی اولیهای مبنی بر میزان یاددهی این مهارتها از سوی دبیران صورت گیرد(فتحی و همکاران،۱۳۸۴).
مهارت های اجتماعی تواناییهایی هستند که باعث بروز رفتارهایی می شوند که به صورت مثبت یا منفی تقویت می گردند. این مهارتها می توانند در روابط انسان با دیگران نتایج مثبت و موفقیت آمیزی به وجودآورند و موجبات سازگاری بیشتر و اثرگذاری مناسب و مطلوب در رفتار دیگر افراد جامعه که کودک در ارتباط با آن ها در اجتماع زندگی می کند، را فراهم نمایند (مجیب،۱۳۸۴). اجتماعی شدن فرایندی است که طی آن هنجارها، مهارتها، انگیزهها و رفتارهای فرد شکل میگیرد و او را برای ورود به جامعه آماده میکند (نساجی زواره، ۱۳۸۸) و زمینه موفقیت در امر تحصیل را فراهم می کند.
از جمله متغيرهايي دیگری كه بر عملکرد تحصيلي اثرگذار است، اضطراب امتحان ميباشد.
اضطراب حالتی است که تقریبا در همه انسانها در طول زندگی و به درجات مختلف بروز می کند. یکی از اضطرابهای شناخته شده در تعلیم و تربیت اضطراب امتحان است. اضطراب امتحان، نوع شایعی از اضطراب عملکرد است که سالانه میلیونها دانش آموز و دانشجو را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. پژوهشگران اضطراب امتحان را نوعي اضطراب مربوط به موقعيت ميدانند كه با عملكرد يادگيري دانشآموز در مراكز آموزشي رابطهْ تنگاتنگ دارد و به عنوان صفتي نسبتاً پايدار و مرتبط با موقعيتهاي تهديدآميز تعريف شده است(لارسون[۶] و همكاران، ۲۰۱۰).
ساراسون[۷](۱۹۸۶) اضطراب امتحان را نوعي اشتغال فكري معرفي كرد كه به وسيله شك به خود در مورد توانايي تحصيلي و كم ارزش شمردن خود مشخص ميشود. ساراسون به ماهيت اضطراب امتحان به عنوان عامل ايجادكنندهْ تداخلات شناختي در فرايند توجهي، افكار تحريف شده و نامرتبط با تكليف اشاره دارد كه سبب ايجاد اختلال در فرايند يادگيري، افت عملكرد تحصيلي و رويگرداني از مدرسه ميشود(لارسون و همكاران،۲۰۱۰). اضطراب امتحان بک واکنش هیجانی نا خوشایندبه موقعیت ارزیابی است. این هیجان با احساس نوعی از تنش، تشویش و برانگیختگی سیستم عصبی مشخص می شود. همانطور که وبر[۸](۱۹۸۸) بیان داشتند: اضطراب معمولا به یک حالت هیجانی ناخوشایند و مبهم اطلاق می شود که با پریشانی، وحشت، هراس وتشویش همراه است(به نقل از کاظمیان، ۱۳۸۹). بنابراین اضطراب یکی از متغیرهای انگیزشی و شناختی است که پیشرفت تحصیلی، یادگیری، عملکرد، توجه، تمرکز و بازیابی اطلاعات یادگیرندگان را به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیر قرار می دهد(بنچمین[۹]، ۲۰۰۸) و پیامد آن کاهش توان مقابله با موقعیت های ارزیابی کننده، حل مشکلات و تقلیل کارآمدی تحصیلی است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] -Binet & Simon
[۲] -Thorendike
[۳] -Alshat & Hamker
[۴] -Chow
[۵]– Atkinson
[۶] -larson
[۷] -Sarason
[۸] -Weber
[۹]– Beauchemine