: بررسی رابطه میان مدیریت زمان و عملکرد مدیران مدارس دخترانه متوسطه منطقه ۴ تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه میان مدیریت زمان و عملکرد مدیران مدارس دخترانه متوسطه منطقه ۴ تهران
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان علوم تربیتی مدیریت آموزشی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸). بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
امروز تنها داشتن سرمایه،موقعیت و دانش برای کسب موفقیت در امور مربوط به کار کافی نیست ، زیرا یکی از عوامل بسیار مؤثر در حصول موفقیت استفاده صحیح و درست از زمان است. بی توجهی به ارزش و جایگاه زمان باعث می شود که فرد نیازی به بهره برداری صحیح از وقت احساس نکند و در نتیجه بها قداما تغیر ضروری و بیهود ه ای که مفید حال سازمان شنباشد بپردازد. دریک قرن اخیر و عمدتاً پس از انقلاب صنعتی به دلیل پیدایش سازمانهای نوپا و جدید ، پیچیده و در ارتباط با تکنولوژی های نو ، زمان و مدیریت آن بیش از پیش مورد توجه و نیاز انسانها قرار گرفته است. عدم تقید و پایبندی به وقت و زمان در بخشهای مختلف جامعه و خصوصاً در سازمانها و نهادهای آموزشی باعث زیان های اجتماعی و اقتصادی فراوانی شده است.
در خصوص اهميت و ارزش توجه به زمان ، در فرهنگ ها و زبان هاي مختلف صحبت هاي زيادي شده است. برخي از واقعيتهايي كه در مورد زمان مطرح شده است عبارت اند از : زمان را نمي توان پس انداز و ذخيره كرد . افزايش زمان غير ممكن است و در واقع مديريت كردن زمان يك فرض نادرست به نظر ميآيد ، چرا كه زمان قابل كنترل و مديريت نيست ، فقط مي توان گفت چگونه بايد از زماني كه در دستم است بهره بگيريم . ما حتي قادر نيستيم استفاده يا عدم استفاده از زمان را انتخاب كنيم .بلكه فقط ميتوانيم نوع استفاده از آنرا تعيين كنيم ، وقتي زمان را از دست داديم ديگر نميتوانيم آنرا جبران كنيم.
يكي از اساسي ترين جنبه هاي مديريت وقت ، بهينه سازي استفاده از آن است. مديريت زمان يعني اينكه زمان و كار خويش را به دست گيريم و اجازه ندهيم كه امور و حوادث ما را هدايت كنند (فرنر،۱۳۸۱؛۳۸).
زمان منبع بي مانندي است كه اگر از دست برود جايگزيني نخواهد داشت و اهميت دادن به آن و استفادة بهينه از زمان پيشينه اي ديرينه دارد .
در جوامع قديمي حركت ماه و خورشيد مبناي درك زمان بود و هر چه جوامع تكامل بيشتري پيدا كردند ، مفهوم زمان پيچيده تر شد.
در دنياي موجودات زنده ، تنها انسان است كه به زمان توجه دارد و سعي مي كند آنرا كنترل كند. ادراك مفهوم زمان تحت تأثير فرهنگ ما قرار دارد . اين تأثير پذيري از آنجا ناشي مي شود كه زمان مفهومي ذهني است و نه يك واقعيت مادي(لوتار،۲۰۰۲؛۳۶(.
از طرف دیگر باید گفت ؛ با اینکه تمام مدیریت ها و امور مربوط به آن در جایگاه خود حائز اهمیت و با ارزش است ، اگر مدیریت آموزشی را با دیگر انواع مدیریت مورد مقایسه قرار دهیم ، اگر نگوییم متوجه اهمیت بیشتر آن می شویم ، دست کم باید گفت متوجه پیچیدگی ها ، ظرافت ها و حساسیت های آن نسبت به سایر مدیریت ها می شویم . به عبارت دیگر ، اگر آموزش و پرورش هر جامعه در رأس همه مسائل جامعه باشد ، مدیریت آموزشی در این سطح با همان نسبت جایگاه ارزنده و مهمی در بهسازی و توسعه جامعه خواهد داشت.
نياز به مديريت و رهبري در همة زمينه هاي فعاليت اجتماعي ، امري محسوس و حياتي است . منابع انساني و مادي بدون هدايت ورهبري لايق ، رو به كاهش و نابودي مي رود ، اما در اين ميان مدیران مدارس به عنوان اداره كنندگان يا مسؤولان نهاد های آموزشی پایه عامل اصلي و تعيين كنندة آماده سازي و تأمين نيروي انساني ديگر نهاد هاي توليدي و خدماتي و حتی آموزشی (دانشگاهها) جامعه هستند و چون آموزش و پرورش در هر جامعه از مهمترين مسائل است ، مدارس جايگاه مهمي در بهسازي و شكوفايي اقتصادي و اجتماعي جامعه دارند . با توجه به نقش نظام آموزش و پرورش به ويژه در ابعاد اقتصادي ، اجتماعي ، فرهنگي و سياسي جامعه ، ضروري است براي بهتر كردن كيفيت مدیریت در واحد های خرد اين نظام فعاليت اساسي صورت گيرد و از هدر رفتن سرمايه هاي انساني و مادي و به ويژه زمان جلوگيري شود.
به اعتقاد كريتنر ، مديريت فرآيندي براي حل مسائل مربوط به تأمين مطلوب هدفهاي سازماني ، از طريق استفاده مؤثر و كارآمد از منابع كم ياب در يك محيط در حال تغيير است .
از ميان منابعي ، چون افراد ، سرمايه ، زمان و مواد اوليه كه همگي محدود و ماهيتاً كمياب و غيرقابل افزايش هستند ، زمان از بقيه با ارزش تر و كمياب تر است . مديريت زمان يا در واقع استفادة اثر بخش از زمان ، در جهان امروز لازمة پيشرفت و ارتقا ست. يكي از عواملي كه باعث پيشرفت افراد مي شود ، زمان است. استفاده صحيح و اثربخش از زمان باعث ميشود انسان به اجراي فعاليت هايي بپردازد كه موجب دستيابي به اهداف فردي مي شوند. چگونگي استفاده از زمان به عنوان يك منبع ، شاخصي براي كار آمدي افراد يك جامعه از جمله مدیران آموزشی است.(كامرون،۲۰۰۲؛۸۲)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده