بررسی رابطه بین هوش هیجان مداری و عزت نفس زوجین
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی رابطه بین هوش هیجان مداری و عزت نفس زوجین
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
اولين بار در سال ۱۹۹۰ روانشناسي به نام «سالوي» ، اصطلاح هوش هيجاني را براي بيان كيفيت و درك احساسات افراد، همدردي با احساسات ديگران و توانايي اداره مطلوب خلق و خو به كار برد. درحقيقت اين هوش مشتمل بر شناخت احساسات خويش و ديگران و استفاده از آن براي اتخاذ تصميمات مناسب در زندگي است. به عبارتي عاملي است كه به هنگام شكست، در شخص ايجاد انگيزه مي كند و به واسطه داشتن مهارتهاي اجتماعي بالا منجر به برقراري رابطه خوب با مردم مي شود. هوش هیجانی بوسیله بهبود مهارت های هیجانی قابل رشد و توسعه است. هوش هیجانی مفهومی قابل یادگیری است. در این مورد خبرهای خوشی وجود دارد. بر خلاف بهره هوشی که در طول زندگی سطح آن تقریبا ثابت و ایستا می باشد. هوش هیجانی را می توان رشد و توسعه داد.(مختاری بور و همکاران، ۱۳۸۶).
……
مرور منابع:
حدادی و همکاران (۱۳۹۰) رابطه بين مولفه هاي هوش هيجاني و عزت نفس با نشانگان وانمودگرايي را مورد مطالعه قرار دادند. اين تحقيق از نوع همبستگي بوده و جامعه آماري آن، تمام دانشجويان پزشکي دانشگاه گيلان و دانشجويان ايراني رشته پزشكي در دانشگاه ايروان (ارمنستان) در سال تحصيلي ۸۹-۱۳۸۸ بودند که از طريق روش نمونه گيري تصادفي طبقه اي، ۱۴۶ نفر از دانشجويان دانشگاه گيلان و ۵۴ نفر از دانشجويان دانشکده پزشکي ايروان به عنوان گروه نمونه انتخاب شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که بين عزت نفس با نشانگان ايمپاستر همبستگي معني دار و معکوس وجود دارد. در بين مولفه هاي هوش هيجاني، مولفه ارزيابي و بيان هيجان و بهره برداري از هيجان، رابطه مثبت و معني داري با نشانگان ايمپاستر دارد و بين مولفه تنظيم هيجان با نشانگان ايمپاستر رابطه معني داري مشاهده نشد .
Johnson (2009) رابطه بین مولفه های هوش هیجانی و عزت نفس را در بین دانش آموزان دبیرستانی مورد مطالعه قرار داد. مطالعه وی به صورت پیمایشی و با پرسشنامه بوده است. نتایج وی نشان داد که مولفه های خودتنظیمی، خودبرانگیختگی و ارتباط اجتماعی از هوش هیجانی ارتباط معنی دار با عزت نفس دانش آموزان دارد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
۱- مولفه خودآگاهی از هوش هیجانی مدیران رابطه معنی دار با عزت نفس زوجین دارد.
۲- مولفه خود تنظیمی از هوش هیجانی مدیران رابطه معنی دار با عزت نفس زوجین دارد.
۳- مولفه خود برانگیختگی از هوش هیجانی مدیران رابطه معنی دار با عزت نفس زوجین دارد.
۴- مولفه همدلی از هوش هیجانی مدیران رابطه معنی دار با عزت نفس زوجین دارد.
۱- مولفه ارتباط اجتماعی از هوش هیجانی مدیران رابطه معنی دار با عزت نفس زوجین دارد.
………….