تعيين ميزان سازگاري و ناسازگاري عناوين مقالات فارسي گروههاي مختلف علمي با محتواي آنها
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
تعيين ميزان سازگاري و ناسازگاري عناوين مقالات فارسي گروههاي مختلف علمي با محتواي آنها
آيا كليدواژه هاي موجود در عناوين مقالات فارسي آن قدر با محتواي مقالات سازگار هستند كه بتوان در نمايه سازي مقالات، كليدواژه هاي عناوين را نمايه هاي مناسبي براي محتواي مقالات دانست؟
مقالات مورد بررسي در تحقيق بلحاظ جنسيت نويسنده, تاليف و ترجمه بودن و كار فردي يا گروهي چه وضعيتي دارند؟
(۲۷ صفحه ورد)
مقدمه:
امروزه اطلاعات منتشر شده در مجلات پايه شكل گيري بسياري از تحقيقات مي باشد. ولي افزايش سريع حجم مدارك و توسعه رشته هاي علمي موجب پيدايش مشكلاتي در دستيابي به اطلاعات منتشر شده است. براي محققاني كه در زمينه هاي گوناگون عملي دست اندركار پژوهش هستند مطالعه كلية مداركي كه در زمينه تخصصي آنها بيشتر شده است امكان پذير نيست و يكي از طرق راهيابي سريع به محتواي مدارك علمي و خصوصا” مقالات “عنوان” است. عنوان هر اثر جلوهاي از هويت آن اثر است و به تعبيري نخستين جلوه اي از متن است كه خواننده با آن روبرو ميشود.
عنوان بايد بيانگر محتواي مقاله باشد. اگر خواننده اي مايل باشد بداند كه نويسنده مقاله اي در جه موضوع يا موضوعاتي سخن گفته و انديشه او در حركت خود چه مسيرهايي را طي كرده است آيا بايد نقطة شروع او خود متن باشد و تمام متن را تمام و كمال مطالعه كند يا اينكه با ملاحظه عنوان مي تواند پي به موضوع و محتواي مقاله ببرد.
نيازهاي اطلاعاتي محققين معمولا” اطلاع از آخرين تحولات علمي و دسترسي به منابع خاص اطلاعاتي است كه از طريق مقالات و عمدتاً از طرق بانكهاي اطلاعاتي در اختيار محققان قرار مي گيرد.
نقش عمده نظام بازيابي اطلاعات به منظور رفع نياز اطلاعاتي و در راستاي تشكيل بانكهاي اطلاعاتي، برقراري ارتباط از طريق مطابقت اطلاعات موجود با نياز اطلاعاتي استفادهكنندگان است. اين عمل بوسيلة توصيف محتوايي مدرك و معمولا” به وسيلة استفاده از نوعي زبان نمايه انجام ميگيرد. امروزه بعلت كثرت نشريات ادواري مسألة نمايه سازي آنها بيش از هر زمان ديگر احساس ميشود. داشتن نمايه بخصوص ………………………………………………………………………
…………………………………………………………………….
![](https://asandoc.com/wp-content/themes/fileshop/images/025.png)
![](https://asandoc.com/wp-content/themes/fileshop/images/188.png)
![](https://asandoc.com/wp-content/themes/fileshop/images/050.png)
![](https://asandoc.com/wp-content/themes/fileshop/images/190.png)