تأثیر آموزش گروهی فرزندپروری مثبت بر کاهش علائم سلوکی کودکان ۶ تا ۴ سال و تنیدگی والديني مادران آنان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: تأثیر آموزش گروهی فرزندپروری مثبت بر کاهش علائم سلوکی کودکان ۶ تا ۴ سال و تنیدگی والديني مادران آنان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
درگذشته برخی از پژوهشگران بر این باور بودند که مشکلات رفتاری کودکان ناشی از نارساییهای تحول است که با گذشت زمان پشت سر گذاشته خواهد شد. واقعیت این است که اگر چه این فرایند تحول و تغییرات سریع همراه آن نمیتواند فاقد ناپایداری رفتاری باشد، اما باید توجه داشت بسیاری از کودکانی که در سالهای نخستین کودکی واجد مشکلات عاطفی و رفتاری هستند نه تنها به سادگی از آن عبور نمیکنند، بلکه ممکن است تا دوران بلوغ و بزرگسالی این مشکلات دوام یابند همچنین مطالعات مختلف بیانگر آن است که کودکانی که مشکلات رفتاری آنان در سنین پایینتری شروع شده است بیشتر احتمال دارد که پیش آگهی بدتر واختلال پایدارتری را در طول عمر نشان دهند (گیمپل و هالند[۱]، ۲۰۰۲). بیتوجهی به این مشکلات در دوران کودکی میتواند با پیامدهای طولانی مدت و منفی زیادی از جمله افت تحصیلی (بیدرمن، کانرز، استیفن و فارن[۲]، ۲۰۰۵)، سوء مصرف مواد و فعالیتهای جنایتکارانه در دوران بزرگسالی همراه گردد (فایرچیلد، ون گوزن، استولری و اتیکن[۳]، ۲۰۰۹). علاوه بر این، در مطالعات طولی انجام شده مشخص شده است که یک پیامد بلند مدت ناشی از مشکلات سلوکی کودکان برای افراد خانواده، دوستان، جامعه و حتی نسل بعدی آنان به دنبال می آید (اینگولدسی، کوهل، مک ماهان، لنگوا، ۲۰۰۶). در این بین والدین کودکان دچار مشکلات سلوکی بیشترین فشار و تنیدگی را تجربه میکنند. تجربه تنیدگی والدینی برای هر دو والد تنیدگی زاست، اما مادران بیش از پدران تنیدگی ولدینی را تجربه میکنند (کریزی و جارویس[۴]، ۲۰۰۳، به نقل از دادستان و همکاران، ۱۳۸۵). و این به سبب ساعتهای طولانی است که مادران با کودک در ارتباطند و توجه و نظارت بیشتری به کودک دارند که این توجه و نظارت همیشگی خود میتواند منبع تنیدگی برای مادران باشد (شک و سانگ[۵]، ۱۹۹۳، به نقل از دادستان، احمدی ازغندی و حسن آبادی، ۱۳۸۵). تنیدگی نه تنها آثار منفی بر سلامت مادر، بلکه تاثیرات نامطلوبی برکودک میگذارد (مک گایر و همکاران، ۲۰۰۲).
……
مرور منابع:
فرزاد فر و هومن (۱۳۸۶) به بررسی تأثیر آموزش مهارتهای فرزندپروری بر کاهش تنیدگی والدین و مشکلات رفتاری در کودکان آنها پرداختند. نتایج این پژوهش نشان داد که مادران گروه آزمایش در مقایسه با مادران گروه کنترل سطح تنیدگی کمتری را گزارش کردند و کودکان این مادران مشکلات رفتاری کمتری را نسبت به مادران گروه گواه نشان دادند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
- ۱. آموزش برنامه فرزند پروری مثبت به شیوه گروهی باعث کاهش علائم مشکلات سلوکی در کودکان ۴ تا ۶ سال مهدهای کودک اهواز می شود.
- آموزش برنامه فرزند پروری مثبت به شیوه گروهی باعث کاهش تنیدگی والدینی در مادران کودکان ۴ تا ۶ ساله مهدهای کودک اهواز می شود.
………….
[۱] .Gimple & Halland
[۲] . Biederman, Conners, Stephen & Faraon
[۳] .Fairchild, Vangoozen, Stollary & Atiken
[۴] . Creasy, Jarvis
[۵] .Shek & Tsang