نارسایی شناختی،
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: نارسایی شناختی،
توضیحات: ۲۰ صفحه فارسی (word)
با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه
خلاصه ای از کار:
تعریف و ویژگی ها
نارسایی شناختی[۱] به شکست فرد در انجام کارهایی گفته میشود که در حالت عادی قادر به انجام آنها است. به عبارت دیگر نارسایی شناختی مجموعه اشتباهات شناختی هستند که هنگاه انجام تکالیفی رخ میدهد که فرد معمولاً آنها را به شکل موفقیتآمیزی انجام میدهد. برادنت اولین کسی است که این اصطلاح را مطرح کرد (وایت، ناگین، رپلوگل و استوتامر- بور، ۲۰۰۴).
مارتین، نارساییهای شناختی را اشتباهات شناختی یا خطاهایی میداند که فرد باید به صورت هنجاری ظرفیت انجام آن را داشته باشد (والاس[۲]، وودانوویچ[۳] و رستینو[۴]، ۲۰۰۳).
نارسایی شناختی شامل اختلال در توجه (برای مثال شکست در ادراک) و حافظه (شکست در یادآوری نارسایی) و عملکرد حرکتی (نارسایی حرکتی) میباشد. همچنین نارساییهای شناختی شامل حواسپرتی، مشکلات مربوط به حافظه، اشتباهات سهوی و عدم یادآوری اسامی میباشد (ولز[۵]، ۱۹۹۶). نارسایی شناختی با چگونگی یادگیری رویدادی گرانبار، ظرفیت حافظهی کوتاه مدت، کاهش سطح هوشیاری و توجه منحره شده ارتباط دارد (مورتن[۶]، هوستراپ[۷]، هرتز[۸] و بونده[۹]، ۲۰۱۰).
………………
ابعاد نارسایی های شناختی
والاس، پاپ[۱۰] و موندوره[۱۱] (۲۰۰۶) در مطالعهی خود مطرح کردهاند که ساخت نارساییهای شناختی چند بعدی است. برای مثال نورمن بیان کرد که سه دسته بندی اصلی از نارساییهای شناختی وجود دارد که شامل خطا در شکل دادن به اهداف، فعالسازی طرحوارهها و راهاندازی کنشها است (اسلامی و عریضی، ۱۳۸۶). آنها خاطرنشان کردند که نارساییهای شناختی
…………………..
هوش
یکی از بحث برانگیزترین پدیدههای روانی است که هنوز ماهیت آن تا حدود زیادی ناشناخته است. با وجود کوششهای گستردهی روانشناسان، هنوز هیچ تعریف دقیق و روشنی که همگان بر آن توافق داشته باشد، ارائه نشده است. آلفرد بینه که نخستین آزمون هوشی را پدید
……………
حافظه
حافظه دانشی است که در مغز ذخیره میشود، فرایند کسب، تحکیم و بازیابی این دانش، اساسیترین و مهمترین عملیات مغز است. تعداد کمی از فرایندهای شناختی شامل بازشناسی، زبان، برنامهریزی، حل مسأله، تصمیمگیری و خلاقیت میتوانند به طور مؤثر و بدون مشارکت حافظه کار کنند (بدلی[۱۲]، ۲۰۰۲). حافظه دارای سه مرحله است: رمزگردانی، اندوزش و بازیابی. رمزگردانی به تبدیل اطلاعات به نوعی رمز یا بازنمایی قابل قبول برای حافظه اطلاق میشود؛ اندوزش عبارت است از نگهداری اطلاعات رمزگردانی شده؛ و بازیابی فرایندی است که از طریق آن اطلاعات از حافظه فراخوانده میشود. عملکرد سه مرحلهای حافظه در همهی موقعیتها یکسان نیست. به نظر میرسد در موقعیتهایی که اندوزش مطالب باید مدتی طولانیتر (از چند دقیقه تا چند سال) ذخیره شود. نوع حافظه فرق میکند. موقعیتهای نخست با حافظهی کوتاه مدت (فعال) و موقعیت دوم با حافظهی درازمدت سر و کار دارند (اتکینسون و همکاران، ۱۹۸۳، ترجمهی براهنی و همکاران، ۱۳۸۵).
…………
حافظهی کوتاه مدت یا حافظهی فعال[۱۳]
در حافظهی کوتاه مدت اطلاعات عمدتاً به صورت صوتی یا شنیداری رمزگردانی میشوند، اما این حافظه از رمزهای دیگری چون رمزهای دیداری و معنایی نیز استفاده میکند. رمز شنیداری وابسته به صدا یا تلفظ محرک است؛ رمز دیداری مبتنی بر نوعی تصویر ذهنی از محرک، و رمز معنایی بر معنای محرک (مثلاً نوعی تداعی میان آن محرک با محرک دیگر) است.
……………….
حافظهی درازمدت
حافظهی تمام عمر، حافظهی درازمدت نام دارد. این حافظه هر آن چه را که در طول زندگی فرا میگیریم در خود جای میدهد. چنان که بیشتر گفته شد، اطلاعات رسیده به مخزن حسی اگر مورد توجه قرار گیرند به حافظهی کوتاه مدت انتقال مییابند، و اطلاعات رسیده به حافظهی کوتاه مدت نیز اگر تکرار و مرور شوند و با اطلاعات قبلاً آموخته شدهی ما مرتبط گردند، به حافظهی درازمدت انتقال مییابند. به سخن دیگر برای اینکه اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت یک مرحله فراتر رفته و به حافظهی درازمدت انتقال یابند، باید رمزگردانی شوند. منظور از رمزگردانی تغییر شکل دادن یا به حالت انتزاعی در آوردن اطلاعات یعنی بازنمایی آنها به صورتی به غیر از صورت اولیه است (کامیا[۱۴]، ماگیاری-کوپه[۱۵] و شیرائیشی[۱۶]، ۲۰۱۴).
………………
علت فراموشی اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت
از آنجا که گنجایش حافظهی کوتاه مدت محدود است، به سرعت از اطلاعات پر میشود. وقتی که حافظهی کوتاه مدت پر شد، برای اینکه اطلاعات تازهای وارد آن شوند، اطلاعات قبلی باید از آن خارج شوند. به این پدیده جانشینی[۱۷] میگویند. بنابراین یک عامل مهم فراموشی یا حذف اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت، جانشینی مطالب جدید با مطالب قدیمی است. علت دیگر فراموشی اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت حذف خود به خودی آنها بر اثر گذشت زمان یا محو اثر است. این نظریه به نظریهی رد یا رد حافظه[۱۸] شهرت دارد. طبق این نظریه، اطلاعات ذخیره شده در حافظهی بلندمدت را میتوان ردها یا آثاری دانست که در طول زمان محو میشوند (السون و هرگنهان، ۱۹۹۷، ترجمهی سیف، ۱۳۸۹).
…………
علت فراموشی اطلاعات از حافظهی درازمدت
روانشناسان عموماً بر این عقیدهاند که اطلاعات وارد شده به حافظهی درازمدت به عکس حافظهی کوتاه مدت هرگز از بین نمیروند، و با بودن شرایط مناسب همیشه قابل بازیابی هستند. با وجود این صاحب نظران چندین علت برای به یاد نیامدن اطلاعات اطلاعات از حافظهی درازمدت ذکر کردهاند.
…………
نوروآناتومی حافظه
تحقیقات عصب شناختی و نوروآناتومی از بیماران آسیب مغزی و اخیراً مطالعات تصویربرداری کارکردی نشان دادهاند که دستهای از ساختارهای قشری و زیرقشری برای یادگیری و حافظه حیاتی هستند. نواحی مرتبط در قشر مغز شامل اولین قسمت از قشر مغز، کورتکس و در سطح بالاتر قسمت گیجگاهی، آهیانه و پس سری است و قشر لیمبیک مرتبط با لوب گیجگاهی شامل (انتورینال، کورتکس، ناحیه ۳۸ برودمن و شکنج پاراهیپوکامپی پشتی) و در سطح زیرقشری…………
………………….
توجه
یکی از سوالات اساسی نوروسایکولوژی این است که چه ارتباطی بین مغز و روان برقرار است. برای پاسخ به این سوال لازم است نخست به سوالهای دیگر از قبیل چگونگی دریافت پیام و واکنش نسبت به آن و انتخاب الگوی رفتار یا پاسخ مناسب است بپردازیم. رفتارهای جانوران نخستین به علت محدودیت ظرفیت دریافتهای حسی محدود است. در انواع دیگر جانداران تکامل یافته، مانند سگ به لحاظ توانایی حسی بهتر، رفتارها تنوع بیشتری دارند. بنابراین با افزایش گسترهی تواناییهای حسی و حرکتی، مشکل انتخاب اینکه کدام پیام مهم است و چگونه باید نسبت به آن واکنش نشان داد بیشتر آشکار میشود. افزون بر این با توسعهی تحول مغز، حافظه نیز افزایش پیدا میکند، متغیری که نقش مهمی در انتخاب محرکها و رفتار دارد. سرانجام لازم است بین محرکهای درونشد مجاری حسی مقایسه و پیوستگی صورت گیرد تا واقعیتی پدید آید (خداپناهی، ۱۳۸۲).
…………..
منابع فارسی
ابراهیمی سرین دیزج، زهره، اسماعیل پور، خلیل و باباپورخیرالدین، جلیل (۱۳۸۹). رابطه ابعاد شخصیت هگزاکو با تیپ شخصیتی C در بین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز. فصلنامه زن و مطالعات خانواده، سال سوم، شماره ۹، صفحات ۲۶-۱۳٫
ابوالقاسمی، عباس و کیامرثی، آذر (۱۳۸۸). برسی رابطه نارساییهای شناختی و فراشناخت. فصلنامه تازه های علوم شناختی، ۱۱(۱): ۱۵-۸٫
………….
…………….
انجام پایان نامه مدیریت، دانلود پروپوزال آماده مدیریت بازرگانی، دولتی، بحران، دانلود پروپوزال تکمیل شده مدیریت جهانگردی، انجام پروپوزال مدیریت، پرسشنامه تکمیل شده، مقاله با ترجمه آماده، ترجمه آماده مقاله، انجام مقاله آی اس آی، نوشتن پایان نامه مدیریت، مشاوره پایان نامه مدیریت