پروپوزال با مقاله بیس جدید بررسی رابطه بین استراتژی زنجیره تأمین ناب و عملکرد
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :900,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
پروپوزال با مقاله بیس جدید بررسی رابطه بین استراتژی زنجیره تأمین ناب و عملکرد
بيان مسئله (شامل ذکر مشکل/مشکلات اصلی، خلاء پژوهشی و پیوند بحث با مخاطبان)
زنجيره تأمين در سالهاي اخير نظر بسياري از محققان و صنعتگران را به خود جلب كرده است. در بازار رقابتي امروز توليدكنندگان در صدد بهبود وضع داخلي نيستند بلكه انتخاب بهترين بازارها (با توجه به پديده جهاني شدن) و بهترين تأمين كنندگان در صدر برنامه هاي انتخاب بهترين گزينه ها در هر يك از تصميم گيري آنها قرار گرفته است. فشار رقابتي زياد، بسياري از سازمانها را بر آن مي دارد تا محصولات و خدمات خود را سريعتر، ارزانتر و بهتر از رقيبان در اختيار مشتريان قرار دهند. مديران نيز دريافتند كه انجام چنين كاري به تنهايي و بدون داشتن تأمين كنندگان رضايت بخش ممكن نيست. از سوي ديگر اهميت فزاينده تصميمهاي مربوط به گزينش تأمين كننده سازمانها را به بازنگري در راهبرد هاي خريد و ارزيابي خود وا مي دارد و به همين دليل گزينش تأمين كنندگان در ادبيات مربوط به خريد اهميت قابل توجهي پيدا كرده است ( باقرزاده، ۱۳۸۷،۶۲).
شايد بزرگترين مشکل سازمانهاي توليدي و خدماتي، پس از مديريت روابط با مشتريان، مديريت مناسب زنجيره تأمين و تدارک نيازمنديهاي توليدي و خدماتي باشد. امروزه سازمانها ديگر به عنوان يک واحد توليدي يا خدماتي بطور مجزا نمي توانند موفق به کسب مزيتهاي رقابتي و افزايش سهم بازار خود شوند و نيازمند يک مشارکت برنامه ريزي شده و اصولي با تامين کنندگان و مشتريان خود مي باشند. اين مشارکت نيازمند يک نظارت دقيق و نظام مند مي باشد که در صورت بي توجهي به آن، سازمان رو به زوال گرويده و سهم رقابتي خود را به رقبا و يا تازه واردين به صنعت موجود مي دهد. از آنجا که عملكرد مناسب زنجیره تأمین ناب نقش كليدي در موفقيت يك سازمان و دستيابي پايدار به اهداف و بويژه سودآوري آن دارد، دراين راستا استقرار يك سيستم سنجش عملكرد زنجيره تأمين در بهبود مستمر عملكرد آن توصيه مي گردد. امروزه مديران دريافته اند كه براي بهبود عملكرد زنجيره تأمين بمنظور استقرار توليد ناب نياز به ايجاد يك سيستم اندازه گيري عملكرد در زنجيره تأمين دارند. توانايي در اندازه گيري عملكرد بعنوان يكي از مهمترين اركان بهبود و توسعه در سطوح مختلف زنجيره تأمين مي باشد. در دو دهه اخیر با به کارگیری مفهوم مدیریت زنجیرة تأمين در صنایع، موضوع انتخاب تأمينکننده، توجه زیادی را جلب کرده است و روشهایشناسایی مختلفی برای آن ارائه شده است. از آنجا که مواد خام و قطعات، مهمترین بخش از هزینههای یک شرکت را به خود اختصاص میدهند، مدیریت خرید صحیح، اهمیت قابل توجهی در کارایی، اثربخشی و سودآوری یک موسسه دارد. از سوی دیگر، امروزه با توجه به مفاهیم جدید مدیریت زنجیره عرضه و موارد مشابه که موجب ایجاد مشارکت با تأمينکنندگان و روابط نزدیک شرکت با تأمينکنندگان میشود، تأمينکنندگان و مشتریان، دیگر بعنوان رقبای سازمان شناخته نمیشوند بلکه اعضایی از یک مجموعه اصلی با نام زنجیره تأمين هستند که هدف هر یک، حداکثر کردن سود و افزایش بهرهوری کل زنجیره است. رقابت پذيري زنجيره تأمين در طي سالهاي اخير همزمان با توسعه مفهوم مديريت زنجيره تأمين بطور گسترده اي مورد بحث قرار گرفته است. شركتهاي درون زنجيره تأمين از طريق توسعه روابط نزديك تر با شركت هاي عضو زنجيره تأمين، مي توانند به مزيت رقابتي پايدار دست يابند و بطور معني داري زمان و هزينه را با توجه به مديريت صحيح زنجيره تأمين كاهش دهند، درحاليكه همزمان به نيازهاي مشتريان نيز پاسخ مي دهند. در محيطي رقابتي، مديريت زنجيره تأمين موفق، در تقويت رقابت پذيري شركت سودمند است (رحمان سرشت، ۱۳۸۷، ۴۰).
……
پروپوزال کامل (فایل Word)
۱- بیان مسأله:
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
۳- پیشینه تحقیق:
۴- اهداف تحقیق:
۵- فرضيه هاي تحقیق:
۶- مدل تحقیق
۷- سوالات تحقیق:
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها
د – جامعه آماري، روش نمونه گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
ز- ابزار تحقیق:
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
منابع :
مقاله بیس: