دانلود پروپوزال آماده: تأثير يک دوره تمرين هشت هفتهاي قدرتي، استقامتي و تعادلي در آب، خشکی و تركيبي (در آب و خشکی) بر تعادل ايستا، نيمهپويا و پوياي مردان سالمند ۵۰ تا ۶۵ سال.
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تأثير يک دوره تمرين هشت هفتهاي قدرتي، استقامتي و تعادلي در آب، خشکی و تركيبي (در آب و خشکی) بر تعادل ايستا، نيمهپويا و پوياي مردان سالمند ۵۰ تا ۶۵ سال.
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
دوران سالمندي با تغييراتي در عملکرد سيستمهاي اسکلتي-عضلاني، سيستم دهليزي، سيستم حسي-پيکري و سيستم بينايي، به عنوان سيستمهاي فيزيولوژيک درگير در تعادل، رخ ميدهد که سالمندان را در معرض آسيبهاي جدي ناشي از عدم تعادل ودر نتيجه سقوط و يا زمين خوردن ناشي از آن که با شکستگيهاي استخواني و معلوليتهاي طولاني مدتهمراه است، قرار ميدهد(ورنيك و همكاران,۱۹۹۹:روتيو و همكاران,۱۹۹۷:گرگ و همكاران,۲۰۰۰:). زمين خوردنيکي از شش دليل اصلي مرگ و مير در افراد بالاي ۶۵ سال است(سايت اينترنتي بهداشت كانادا,۲۰۰۰)بطوريکه در يک سوم افراد بالاي ۶۵ سال اتفاق ميافتد و علت اصلي ۶۵ درصد آسيبها در اين گروه ميباشد به عنوان مثال تنها آمار مرگ و مير براي افراد ۷۹-۷۰ سال، ۷/۲۷ درصد به افتادن نسبت داده ميشود. اين نسبت به ۸/۴۴ و ۴/۴۶ به ترتيب براي سنين ۸۹ -۸۰ و ۹۹-۹۰ افزايش مييابد(دانكن,۲۰۰۴). بر اساس چنين آمارهايي و اهميت اين مقوله، جهت تحقيقات به سمت شناسايي فاکتورهاي تاثير گذار بر افتادن و پيشگيري و کاهش آن عوامل حرکت ميکند.
تعادل يک مهارت حرکتي پيچيده است که پويايي پاسچر بدن را در پيشگيري از سقوط توصيف ميکند(ناشنر,۱۹۹۳). محققين عوامل موثر در اختلال كنترل تعادل و در نتيجه زمين خوردن سالمندان را به دو دسته عوامل دروني و بيرونيتقسيم ميكنند(مكنزي و همكاران,۲۰۱۰) , اکثر زمين خوردنها نتيجه اثر متقابل اين دو عامل است(لرد و همكاران,۱۹۹۳).از اختلال در عملكرد سيستمهاي فيزيولوژيك بدن مانند كاهش قدرت عضلاني،كاهش دامنه حركتي مفاصل، كاهش فعاليت حس بينايي، وستيبولار و حس عمقي به عنوان عوامل دروني (عوامل فيزولوژيک) نام برده ميشوند(روتي و همكاران,۱۹۹۷). اين عوامل همگي از عوامل اصلي موثر بر نوسان بدن،پايداري پوسچر، کنترل پوسچر و به طور کلي تر مقوله تعادل است، چه ناشي از بيماري وچه نتيجه فرايند پيري باشند،در سالمنداني که زمين ميخورند؛ نسبت به افرادي که زمين نميخورندنقش برجستهاي دارند(مك دوناخ,۲۰۰۶). همچنين عوامل بيروني شامل عوامل محيطي، دارويي و رواني- اجتمايي ميباشند که در عين حال علاوه بر نقش مستقل خود، در عامل دروني (فيزيولوژيک) مؤثرند.
ملدرم و فينتعادل را بروندهي از يکپارچگي عوامل فوق ونهايتا توانايي فرد در پايداري و کنترل پوسچر حين فعاليتهاي روزمره زندگي ميدانند(لسلي و همكاران,۲۰۰۸). به بياني ديگر تعادل مستلزم اثر متقابل و يکپارچگي اطلاعات حسي بين سيستمهاي دهليزي، حسي پيکري،بينايي و همچنين پاسخهاي متقابل (رفلکسها)عصبي- عضلاني ارادي و غير ارادي ميباشد(بوث,۲۰۰۴) و بر اين اساس است که در اکثر موارد کاهش عملکرد تعادلي، عامل اصلي افتادن سالمندان محسوب ميشود و بين کاهش تعادل و زمين خوردن همبستگي بسار بالايي وجود دارد،در واقع بزرگترين علت افتادن در سالمندان محسوب ميشود(اشلي و همكاران,۱۹۹۹ ).
با توجه به شرح فوق، توجه به مبحث زمين خوردن سالمندان و به صورت خاص تمرکز بر مباحثي چون: پايداري پوسچر۱، نواسانات بدني۲، کنترل پاسچر،آگاهي از پوسچر۳ و به طور کلي تعادل سالمندان بسيار حائز اهميت است.ازين رو تمرکز بر فراخوان و ورود سالمندان جامعه به فعاليتهاي بدني هدفمند تعادلي،مي بايست مورد توجه بيشتر واقع شود.
مطالعات نشان داده است که فعاليت بدني در طول عمر ميتواند افت عضلات و استخوانها را کاهش داده و احتمال شکستگيها را نيز کاهش دهد(اكبري كامراني و همكاران,۱۳۸۵). همچنين حفظ وبهبود عملکرد تعادل، افزايش اميد به زندگي،حفظ توانايي ذهني و افزايش اميد به زندگي از جمله عوامل موثر و مفيد ورزش و فعاليت بدني منظم در دوران سالمندي است(شجاعي ,۱۳۸۵ ).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده