دانلود پروپوزال آماده: تبیین نقش سازمانهای جهانی در مبارزه با فساد : مطالعهی موردی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تبیین نقش سازمانهای جهانی در مبارزه با فساد : مطالعهی موردی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
هرچند فساد به معنای (عام) از زمان حضرت آدم(ع) وجود داشته است ولی فساد خاص (اداری) به قول آقای آلاتاس[۱] از زمان هامورابی یعنی ۱۲۰۰ سال قبل از مسیح معمول بوده است (رفیع پور،۱۳۸۶:ص ۲۳). مباحث نظري درباره فساد در دهه ۱۹۵۰ به شكل جدي طرح شد، و از دهه ۱۹۷۰ اولين آثار و مطالعات نظري و بررسيهاي تجربي درباره فساد و علل آن ارائه شد و از آن زمان به بعد مقوله فساد به عنوان يكي از مهمترين مباحث در زمينه دولت، حكمراني و توسعه مطرح بوده است (صادقی و همکاران، ۱۳۸۸: ص۲).
افزايش شهرنشيني نيز در سالهاي اخير افزايش بوروكراسي اداري را به همراه داشته است و همین امر راه را برای افزایش فساد هموار کرده است.
افزايش شهرنشيني باعث افزايش رشوه در پرداخت ماليات، رشوه جهت استخدام، رشوه جهت قراردادهاي مقاطعه كاري، رشوه براي دريافت مجوزهاي فعاليتهاي اقتصادي و … شده كه خاص مناطق شهري است (صادقی و همکاران، ۱۳۸۸: ص۷ ).
به همین جهت در همه کشورها قوانینی برای مقابله با فساد وضع میکنند و در صدد مقابله با آن بر میآیند (جباری پور، ۱۳۸۹: ص ۱).
در سیاستهای کلی ناظر بر برنامههای توسعه، به ویژه برنامه چهارم و پنجم، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، در چندین بند به موضوع مقابله با فساد پرداخته شده است (جباری پور، ۱۳۸۹، ص۱).
اما با این حال، وضعیت ایران در زمینه مقابله با فساد در جهان مناسب نیست .
در تحقیق میدانی که توسط یکی از محققان ایرانی برای اندازهگیری ادراک فساد از نظر مردم صورت گرفته، یافتههای زیر به دست آمده: در حالی که تنها ۲% از پاسخگویان معتقدند که در کشور ما فساد مالی وجود ندارد، اما ۹۸% بقیه وجود فساد را به اندازهها و در سطوح گوناگون تایید میکردند (رفیع پور ، ۱۳۸۵، ص۹۲).
در حالی که بر اساس آمار سازمان شفافیت بینالملل[۲] در سال ۲۰۰۶، ایران در میان کشورهای جهان از نظر شاخص ادراک فساد با نمره ۲/۳-۱/۳ از ۱۰ در رتبه ۱۰۵ قرار داشته، در سال ۲۰۱۰، ایران با نمره ۲/۲ در رتبه ۱۴۶ جهان قرار گرفته؛ و در سال ۲۰۱۱ دارای نمره ۷/۲ و در مقام ۱۲۴ از بین ۱۸۳ کشور جهان قرار گرفته؛ و در سال ۲۰۱۲ با نمره ۸/۲، در مقام ۱۳۳ از بین ۱۷۶ کشور جهان قرار گرفته است.
نمودار نمرات شاخص ادراک فساد ایران در دهه اخیر
آمارهای ارائه شده توسط سازمانهای بینالمللی، وضعیت فساد در ایران را نگران کننده گزارش میکنند و تأسف برانگیزتر آن که بر اساس این گزارش، میزان فساد در ایران طی ۹ سال گذشته از روند روبه رشدی – که به هیچ وجه شایسته نام و تمدن و فرهنگ اسلامی کشور ایران نیست – برخوردار بوده است (توکلی ، ۱۳۹۰)
از طرفی، با توجه به گستردگی فساد در کشورهای مختلف (اعم از کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته) سازمانهای بینالمللی درصدد مبارزه با فساد برآمدهاند (آلبرشت، ۲۰۰۶، ص۲) و اقداماتی را هم انجام دادهاند. از جمله این سازمانها که به مبارزه با فساد پرداخته است، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل میباشد.دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل از ارکان اصلی سازمان ملل متحد به شمار آمده و تنها سازمان جهانی در این زمینه است که در ایران شعبه دارد.
نتیجه این که ، وجود مسئله فساد و عدم تبیین و شناخت نقش سازمانهای جهانی مقابله با فساد و به کار نبستن تجربیات و راهکارهای این سازمانها از جمله دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل که به مبارزه با فساد میپردازد در جمهوری اسلامی ایران کماکان وجود دارد.
[۱]– Alatas,1990
[۲]-Transeparency International
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده