اثربخشی ماساژدرمانی و موسیقی درمانی و ترکیب این دو روش بر کاهش اضطراب (بیماران بستری در بخش قلب بیمارستان فاطمه الزهرا کرمان)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: اثربخشی ماساژدرمانی و موسیقی درمانی و ترکیب این دو روش بر کاهش اضطراب (بیماران بستری در بخش قلب بیمارستان فاطمه الزهرا کرمان)
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
مساله اضطراب به علتهای گوناگون و به شکلهای گوناگون بوجود میآید. برخی از اضطرابها علل خاص و مشخصی دارند و برخی از آنها علل واضحی ندارند. برخی بسیار شدید هستند و برخی خفیفتر بروز میکنند. مسلما بسته به اینکه علت اضطراب مشخص باشد یا نه یا میزان و درجه آن چقدر باشد روشهایی که باعث کاهش اضطراب میشوند، متفاوت خواهد بود (مک استر و یو[۱]، ۲۰۰۳).
اقدامات پرستاري متفاوتي به عنوان شيوههاي درماني جايگزيني براي كمك به بيماران جهت از بین بردن اضطراب و دستيابي به نيازهاي رواني و جسماني انجام شده كه شامل تصويرسازي ذهني، آرامسازي تدريجي و پيشرونده، موسيقي درماني و ماساژ ميباشد (گاگنر و همکاران[۲]، ۲۰۰۱).
……
مرور منابع:
خوشخو و همکاران (۱۳۸۹) اثر تلفيق دو روش تن آرامي و موسيقي درماني بر شاخص هاي بيوشيميايي و فشارخون مبتلايان به ديابت نوع ۲ را مورد مطالعه قرار دادند. اين مطالعه نيمه تجربي در سال ۸۷ بر روي ۷۵ بيمارمبتلا به ديابت نوع ۲، مراجعه كننده به درمانگاه ديابت شهرستان زاهدان انجام شد. نمونه گيري به روش تصادفي ساده انجام شد. در نهايت ۷۳ نفر مطالعه را كامل نمودند كه از اين تعداد ۲۸ نفردر گروه مداخله و ۴۵ نفردر گروه كنترل قرار گرفتند. در اين ميان گروه مداخله به مدت سه ماه تحت برنامه هاي منظم تن آرامي (آرامش عضلاني، آرامش تنفسي و تجسم هدايت شده) و موسيقي درماني كه شامل ده جلسه ۴۵ دقيقه اي و تمرين در منزل بود، قرار گرفتند. يافته ها: نتايج نشان دادكه تلفيق دو روش تن آرامي و موسيقي درماني به طور معني داري باعث كاهش قندخون ناشتا، فشارخون سيستوليك و دياستوليك در گروه مداخله گرديده است.
………..
فرضيههاي تحقیق:
– موسیقی درمانی تأثیر معنی داری بر کاهش اضطراب بیماران بستری در بخش قلب دارد.
– ماساژ درمانی تأثیر معنی داری بر کاهش اضطراب بیماران بستری در بخش قلب دارد.
– ترکیب دو روش موسیقی درمانی و ماساژ درمانی تأثیر معنی داری بر کاهش اضطراب بیماران بستری در بخش قلب دارد.
– ترکیب دو روش موسیقی درمانی و ماساژ درمانی تأثیر بیشتری بر کاهش اضطراب بیماران نسبت به هر یک از روش ها به تنهایی دارد.
………….