اثر تنش قطع آب و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم کرچک
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : اثر تنش قطع آب و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم کرچک
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان داروئی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
کرچک از خانواده فرفیون (Euphorbiaceae) دارای ۳۳۱ جنس و ۸۰۰۰ گونه است که اغلب دارای شیرابههای سمیاند و گلهای تکجنسی دارند (زرگری، ۱۳۸۳). کرچک (Ricinus communis) از جمله گیاهان صنعتی این خانواده محسوب میشود (ولاک و استودولا، ۱۳۸۲). کرچک گیاهی چند ساله، علفی، بصورت درختچهای یا درختی کوچک با ارتفاع حدود ۴ متر و برگهای بسیار بزرگ و شبیه برگ انجیر، گلهای نر و ماده به صورت متمایز در نزدیک قسمت انتهای شاخهها رشد نموده و میوه به شکل کپسولی است که حاوی سه دانه میباشد و دارای خارهای نرم، ساقه چوبی و تو خالی، گل آذین پانیکول مانند و در اصطلاح به نام شمعک، گلهای نر در پائین و گلهای ماده در قسمت بالا دیده میشود (میر حیدر، ۱۳۸۵). جنس Ricinus فقط یک گونه دارد در این گونه تیپهای قرمز و سبز دیده میشود کولتیوار carmenctia وImpala از نوع قرمزند که شمعکهای آنها به رنگ قرمز روشن، برگها قرمز سبز و بذرهای آن قرمز تیره است (دوازده امامی و مجنون حسینی، ۱۳۷۸). کرچک نام ترکی گیاه و در فارسی به آن بید انجیر میگویند (دوازده امامی و مجنون حسینی، ۱۳۷۸).
منشاء اصلی این گیاه حبشه بوده ولی امروزه به حدی پراکنده شده است که واریتههای متعدد از آن بر اثر کشتهای متوالی در نواحی مختلف کره زمین مشاهده میشود، این گیاه در نواحی مختلف ایران از جمله خراسان، جنوب ایران و بلوچستان پرورش داده میشود (فلوک، ۱۳۷۹)
گیاه کرچک نسبت به خشکی و شوری و خاصیت قلیایی خاک، بسیاری از آفات و حشرات و آلودگی شدید هوا مقاوم است. از نظر حاصلخیزی خاک بسیار کم توقع اما نسبت به سرما و یخبندان و غرقابی شدن زمین حساس است و چنانچه در زمان گلدهی گیاه کرچک با افزایش دما رو به رو شود به بسیاری از گردههای گل خسارت وارد میشود (زرگری، ۱۳۸۳).
کرچک گیاهی است نیمه گرمسیری که در سراسر مناطق گرم و گرمسیری رشد مینماید کرچک به گرمای نسبتاً زیادی، یعنی ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد همراه با رطوبت کم نیاز دارد و روزهای بلند، روشن و آفتابی تابستان بهترین حالت برای رشد کرچک میباشد، حرارت کمتر از ۱۵ درجه باعث کاهش روغن و حرارت بالاتر از ۳۵ درجه باعث کاهش روغن و پروتئین خواهد شد. این گیاه در مقابل گرما مقاوم است، کرچک زمینهايی با pH 5 تا ۵/۶ را ترجیح میدهد ولی میتواند حتی ۲pH= را تحمل نماید (فون ویک و وینک، ۱۳۷۸). از آفات مهم کرچک میتوان آگروتیس یا طوقهبر و آبدزدک و انواع گونههای جیرجیرک و ملخها و سوسکهای جهنده و ساقهخوران را نام برد که بسته به منطقه خسارتهای متفاوتی وارد میسازند، استفاده از حشرهکشها در خاك یا در برنامه آبیاری و استفاده از طعمههای مسموم و در شرایط حمله شدید سمپاشی خسارت را تا حد ممکن کاهش میدهد. بيماریهای مهم کرچک عبارتند از سرکوسپورا Cercosppora ricinella، زنگ برگ Psedommona ssp و کپک کپسول Alternaria ricini که در مناطق مرطوب به گلآذین آسیب فراوان میرسانند، با روشهای زراعی میتوان کرچکهای قوی و سالم تولید نمود که در برابر بیماریها مقاوم باشند البته ضد عفونی بذر، تقویت خاک، روشهای صحیح آبیاری و استفاده از واریتههای مقاوم میتوانند اثرات بیماری را به نحو چشمگیری کاهش دهند (ميرحيدر، ۱۳۸۵).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده