اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین های E و C بر شاخص¬های رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین های E و C بر شاخصهای رشد و پارامترهای خونی ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
شیلات و محیط زیست
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه آبزيان زينتي به گونههايي از انواع آبزيان كه ارزشمند بوده و داراي ارزش و عيار زينتي باشند اطلاق ميگردند و تنها ماهيها را در برنميگيرند. بنابراين تجارت آبزيان زينتي آب شيرين به تكثير و توليد وتجارت ماهيهاي آب شيرين و ساير آبزيان آب شيرين مانند: ميگو، خرچنگ، قورباغه، لاك پشت، گياهان آبزي و… گفته مي شود. بر همين اساس آبزيان زينتي دريايي آب شور نيز به انواع ماهيهاي زينتي دريايي و ساير آبزيان دريايي مانند: ميگوها، خرچنگها، نرمتنان، صدفها، ستارههاي دريايي، خيار دريايي، توتياها، شقايقهاي دريايي، مرجانها و…حتي غذاي زنده مورد مصرف انواع اين آبزيان نظير آرتميا، كوپه پودا، كرمها و جلبكها را در برميگيرد و همه آنها جزء تجارت ماهيان زينتي دسته بندي مي گردند.یکی از بیشترین جذابیتها در مخلوقات آبزی رنگهای درخشان آنها است. که منابع این رنگها از محیط طبیعی آنها به دست میآید (امیدیو[۱] و همکاران ۲۰۰۲).
در کسب و کار ماهی زینتی، توانایی پاسخگویی به نیازهای مشتریان برای تولید ماهی های با کیفیت بالا است که همیشه عامل حیاتی است (چوان لیم[۲] و همکاران، ۲۰۰۳).
در صنعت پرورش ماهی، تغذیه مهمترین عامل تعیین کننده در رشد و بقا آبزیان است و تهیه غذا یکی از مهمترین ارکان در تولید ماهیان زینتی به شمار میرود. هزینه غذا به طور معمول ۶۰ درصد کل هزینه لازم برای یک مجموعه تولید ماهیان زینتی را تشکیل میدهد. بنابراین غذاهای مصنوعی باید با توجه به اصول علمی فرموله شوند (افشار مازندران، ۱۳۸۱).
فلاور هورن((Cichlosoma sp یکی از زیباترین ماهی های آب شیرین است که نسبت به سیکلید های دیگر قیمت بالایی دارد، که دارای گونه ها و رنگ های متنوعی است. این ماهی از گونه های مهم اقتصادی میباشد و دو رگهایی از ماهیان Amphilophus trimacalatus، Amphilophus citrinellles و Vieja synspilum، که متعلق به آمریکای جنوبی هستند، می باشد. که به دلیل ویژگی های جذابش بین خریداران محبوب است. پرورش متراکم این ماهی رو به رشد است و بخش مهم اقتصاد در بعضی از کشورها مانند تایلند است که به طور گسترده این ماهی را پرورش میدهند (کوپیتایانت[۳] و کینکارن[۴] ۲۰۱۱).
نام فلاورهورن((Cichlosoma sp از ترجمه ی نام آسیای شرقی آن “لو هان”[۵] گرفته شده است. این ماهی در سال های اخیر از نظر استقبال ماهی دوستان در ردهی ماهیهایی نظیر دیسکاس و آروانا قرار گرفته است.
شرایط سخت اکواریوم را از لحاظ دما، سختی اب و pH و نیترات رو تحمل میکند ولی بهترین pH برای آنها ۷ تا ۸/۷ ودمای ۲۷ تا ۳۲ است.
برای این ماهی pH بین ۷ تا ۸/۷ و دمای بین ۲۷ تا ۳۲ درجهی سانتیگراد توصیه می شود. لازم به ذکر است که این ماهی بسیار مهاجم و قلمروطلب است وهیچ ماهی را نمیتوان در کنار این ماهی نگهداری کرد. این ماهی حتی به ماهی لجنخوار داخل آکواریوم حملهور میشود. این قلمروطلبی حتی در مورد فلاورهای دیگر هم صدق می کند و دو فلاوری که در یک تانک باشند حتما به هم حمله می کنند و یکی دیگری را از پای در میاورد. این مسئله باعث شده است که جفت زدن این ماهی تا حدودی مشکل باشد. چون اگر ماهی نر از ماهی ماده خوشش نیاید و آن را نپذیرد بدون شک آن را خواهد کشت. برای جفت زدن ماهی نر و ماده دو راه وجود دارد:
۱-این که از بچگی یک گله را با هم نگهداری کنیم و بعد از این که جفتها مشخص شدند، هر جفت را در یک آکواریوم مجزا نگهداری کنیم.
۲-این که بین ماهی نر و ماده ی بالغ که همدیگر را ندیدهاند شیشهای که وسط آن یک سوراخ متوسط وجود داشته باشد و ماهیها نتوانند از آن عبور کنند قرار دهیم تا ماهیها همدیگر را ببینند و همدیگر را محک بزنند و همچنین به کمک این سوراخ عمل قفل کردن دهان[۶] را بتوانند انجام دهند.سپس زمانی که دیدید دو ماهی به هم نزدیک شده اند و به هم حمله نمی کنند، میتوانید شیشهی بین آنها را بردارید.
. تشخیص جنسیت ماهی در بزرگسالی آسان است. ماهی نر بالغ بسیار زیباتر است و مهمترین مشخصه ی آن داشتن زایدهای بزرگ بر روی سرش است که همان طور که گفتم به کوک[۷] موسوم است. ماهی ماده فاقد کوک است. کوک فلاور چیزی جز چربی انباشته شده بر روی سرش نیست و سوال بسیاری این است که چگونه کوک فلاور را بزرگتر کنند. گفته میشود که مواد حاوی امگا ۳ مانند میگو می تواند بر رشد کوک فلاورهورن تاثیر داشته باشد.
يكي از اقلام غذايي كه ازنظر كمي جزء نا چيز اما از نظر كيفي جزء ضروري و مهم جيره آبزيان تلقي ميگردد ويتامين ها هستند كه خود به دودسته ويتامين هاي محلول در آب و ويتامين هاي محلول درچربي تقسيم بندي ميشوند (NRC ، ۱۹۹۳). ویتامینها موادبیولوژیکی فعالی هستند که نسبت به محیط فیزیکی و شیمیایی خود فوقالعاده حساسند. فاکتورهای مختلفی از جمله حرارت، فشار، رطوبت، اصطکاک، شرایط زمانی، ترکیب غذا و نور همگی میتواند بهطور غیرمستقیم روی ثبات ویتامین در طول عملآوری و انبار غذا اثر داشته باشد (بلداجی، ۱۳۸۱). بااینکه ویتامینها نقش سازنده یا تولید کننده انرژی ندارند ولی، اهمیت آنها در انجام پدیدههای حیاتی به اندازهای است که فقدان یا کمبود هر یک از آنها موجب پیدایش اختلالات شدید در یک عضو و یا در تمام بدن میگردد و برای رشد، تولید مثل، نگهداری و سلامتی آبزی ضروری است اما، به میزان کمی مورد نیاز میباشند. باتوجه به اینکه ماهیان توانایی کمی در سنتز ویتامین دارند یا اینکه اصلا قادر به سنتز ویتامین نیستند لذا، در جیره غذایی ماهیان پرورشی مقادیر لازم وکافی ویتامین و یا پیش ویتامینی باید در در نظر گرفته شود تا ماهیان پرورشی دچار بیماری کمبود ویتامینی نگردند، چراکه برای رشد طبیعی فعالیت متابولیکی ماهیان وجود ویتامین لازم وضروری است( بشارتی، ۱۳۸۴؛ یوسفی، ۱۳۷۹).
باتوجه به اینکه ماهیان توانایی کمی در سنتز ویتامین دارند یا اینکه اصلا قادر به سنتز ویتامین نیستند لذا، در جیره غذایی ماهیان پرورشی مقادیر لازم وکافی ویتامین و یا پیش ویتامینی باید در در نظر گرفته شود تا ماهیان پرورشی دچار بیماری کمبود ویتامینی نگردند، چراکه برای رشد طبیعی فعالیت متابولیکی ماهیان وجود ویتامین لازم وضروری است( بشارتی، ۱۳۸۴؛ یوسفی، ۱۳۷۹). ویتامین E و C نوترینتهای مهمی هستند که سیستم ایمنی ارگانیسم را تحت تاثیر قرار میدهند و فراهم کردن آنها در جیره مرگ و میر ماهیان را کاهش میدهند و شاخصهای رشد را بهبود میبخشد(مونتر[۸] و همکاران، ۲۰۰۱).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۳] Kupttayanant
[۴] Kinchareon
[۸] Montero