جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



ارائه روشی جدید جهت بهبود بازدهی تخصیص پهنای باند پویا در شبکه¬های دسترسی نسل آینده مبتنی بر شبکه فیبر نوری غیر فعال اترنت

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده: ارائه روشی جدید جهت بهبود بازدهی تخصیص پهنای باند پویا در شبکه­های دسترسی نسل آینده مبتنی بر شبکه فیبر نوری غیر فعال اترنت

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

با توسعه‌ی سریع خدمات متنوع بر بستر اینترنت، نیازمندی‌های کاربران برای پهنای باند شبکه‌ی دسترسی و کیفیت سرویس در حال افزایش است، لذا شبکه‌های دسترسی با چالش انتقال حجم رو به رشد ترافیک داده محور[۱] با کیفیت سرویس مناسب رو به رو خواهند بود و نتیجتا به تحولی نوین در شبکه‌های دسترسی نیاز است[۱]. شبکه ارتباطی نسل آینده[۲] به عنوان راهکار چالش مذکور، شبکه‌ای همگراست[۳] که برخلاف دهه‌های پیشین، قصد تامین بسیاری از خدمات را بر یک ساختار شبکه‌ی یکپارچه واحد به جای چندین شبکه‌ی مجزا دارد. شبکه ارتباطی نسل آینده، شبکه‌ای مبتنی بر راه‌گزینی بسته‌ای[۴] است که با استفاده از مجموعه‌ای از فناوری‌ها، سرویس‌های پایدار و همیشه در دسترس به کاربران ارائه می‌کند، امکان دسترسی نامحدود به تامین کنندگان مختلف را فراهم می‌کند و از تحرک عمومی[۵] پشتیبانی می‌کند. شبکه نسل آینده یک بستر واحد[۶] ارائه می‌نماید که شبکه‌های داده و صوت مجزا را در یک شبکه‌ی انعطاف پذیرتر و ساده‌تر براساس توافقات پروتکل اینترنت[۷]، ادغام می‌کند. معماری شبکه‌ نسل آینده به گونه‌ای طراحی شده است که زیرساخت خدمات شبکه‌های ارتباطی آینده باشد و نیازهای جدید را با توجه به ظهور برنامه‌های کاربردی و خدمات جدید برآورده کند. یکی از لایه‌های معماری شبکه‌های نسل آینده، لایه‌ی دسترسی است که شامل انواع تجهیزاتی است که کاربر نهایی را به شبکه متصل می‌کنند. تجهیزات پیاده‌سازی با سیم می‌تواند خط دیجیتال مشترک[۸]، سیم مسی[۹]، فیبر ترکیبی هم‌محور[۱۰] و فیبر نوری[۱۱] باشد[۲].

فناوری فیبر نوری راهکاری برای تامین پهنای باند بسیار بالا در شبکه‌های دسترسی است لذا در این شبکه‌ها، فناوری شبکه نوری غیرفعال[۱۲] براساس یک هم‌بندی[۱۳] تک نقطه به چند نقطه‌ای ساخته شده است که از یک ترمینال خط نوری[۱۴]، چندین واحد شبکه نوری[۱۵]، شبکه توزیع نوری[۱۶] و فیبر نوری تشکیل می‌شود. معماری شبکه نوری غیرفعال غالبا براساس هم‌بندی درختی است زیرا این هم‌بندی بیش‌ترین انعطاف پذیری را در وفق پیدا کردن با رشد تعداد کاربران و افزایش درخواست‌های پهنای باند دارد. از میان پروتکل‌های متفاوت لایه‌ی پیوند داده، اترنت مناسب‌ترین گزینه برای استقرار شبکه نوری غیرفعال است[۳]. در شبکه نسل آینده مبتنی بر شبکه نوری غیرفعال اترنت[۱۷] در انتقال ترافیک رو به پایین[۱۸] (از ترمینال به واحدها) فریم‌ها از ترمینال به واحدها فرستاده می‌شوند و هر واحد فریم مربوط به خود را دریافت می‌کند. در مقابل، در انتقال ترافیک رو به بالا[۱۹] (از واحدها به ترمینال) واحدها فریم‌ها را به ترمینال ارسال می‌کنند و از آن جایی که واحدها باید از یک کانال نوری مشترک برای ارسال اطلاعات استفاده کنند، به مکانیزم‌های مناسب مدیریت ترافیک نیاز است[۴]. یکی از مهم‌ترین جنبه‌های طراحی و ارزیابی الگوریتم در شبکه‌های دسترسی مبتنی بر شبکه نوری غیرفعال اترنت چگونگی مدیریت پهنای باند به ازای انواع خدمات و برنامه‌های کاربردی است به گونه‌ای که رضایت کاربران جلب شود، کیفیت سرویس تضمین شود و شبکه به خوبی مدیریت شود تا حداقل اتلاف پهنای باند را داشته باشیم. بنابراین کاربران و اپراتورها باید الگوریتم‌های تخصیص پهنای باند مناسب را براساس نیازمندی‌های خود انتخاب کنند[۵].

در واقع یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در شبکه نوری غیر فعال اترنت، زمان‌بندی انتقال‌ها و تخصیص کارآمد پهنای باند در کانال مشترک رو به بالاست لذا مسئله‌ی توسعه‌ی الگوریتم‌های زمان‌بندی مناسب، عنوان مهمی برای تحقیق در گذشته بوده است. اهداف زمان‌بندی عبارتند از کارایی، تامین کیفیت سرویس مناسب برای نیازمندی‌های هر جریان ترافیک، تخصیص پهنای باند عادلانه به تمامی کاربران به علاوه کاهش تاخیر و تغییرات تاخیر به همراه سادگی محاسباتی. در جهت ایجاد کارایی و توسعه پذیری شبکه نوری غیرفعال اترنت از نظر مدیریت منابع، ایده‌های متعددی ارائه شده‌اند که به دو دسته اصلی تخصیص پهنای باند ثابت و پویا تقسیم می‌شوند. روش اول بازه‌های زمانی انتقال یکسانی را به هر واحد شبکه نوری در هر چرخه تخصیص می‌دهد. این روش ساده است اما کارایی آن بهینه نیست. در مقابل رویکرد پویا براساس پهنای باند درخواستی هر واحد،  بازه زمانی انتقال را مشخص می‌کند، نتیجتا راهکار پویا تخصیصی انعطاف پذیر، کارآمد و عادلانه را تامین می‌کند[۶].

 

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

[۱] Data-centric

[۲] Telecommunication Next Generation Network

[۳] Converged

[۴] Packet-Switched

[۵] General Mobility

[۶] Single Platform

[۷] IP protocols

[۸] Digital Subscriber Line(DSL)

[۹] Copper Wire

[۱۰] Hybrid Fiber-Coax(HFC)

[۱۱] Optical Fiber

[۱۲] Passive Optical Network(PON)

[۱۳] Topology

[۱۴] Optical Line Terminal(OLT)

[۱۵] Optical Network Unit(ONU)

[۱۶] Optical Distribution Network(ODN)

[۱۷] Ethernet Passive Optical Network(EPON)

[۱۸] Downstream Traffic Transmision

[۱۹] Upstream Traffic Transmision

2019-03-09
كد : 21368
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss