ارزیابی پوشش های مصنوعی (زمین بافت) و گراولی در زهکش های زیرزمینی با استفاده از مدل آزمایشگاهی تانک خاک
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی پوشش های مصنوعی (زمین بافت) و گراولی در زهکش های زیرزمینی با استفاده از مدل آزمایشگاهی تانک خاک
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
آبیاری و زهکشی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
زهکشی در مناطقی نظير ايران که توليد محصولات کشاورزی در آنها بستگی به آبياری دارد، امری اجتناب ناپذير بوده و با توجه به نقش و اهميت زهکشی زيرزمينی و توجه ويژه به آن جهت کنترل سطح ايستابی، يافتن راه حلهای جديد و اقتصادی تر، خصوصا در ارتباط با توليد و بکارگيری انواع جديد لوله و مواد پوششی اطراف آنها ضروری است(حسن اقلی و لياقت۱۳۸۳).
زهکشي عبارت است از خارج نمودن آب و املاح اضافي از خاک. زمينهايي که آبياري مي شوند به يک سيستم زهکشي نيازمند هستند و اين زهکشي مي تواند طبيعي باشد و يا به علت نوع خاک و ساير عوامل زمين شناسي مصنوعا تعبيه شود. در بعضي موارد نيز زهکشي مصنوعي تکميل کننده زهکشي طبيعي مي باشد(باي بوردي، ۱۳۸۷). زهکشی زيرزمينی يک تکنيک برای جابجا کردن آب اضافی از زمين به منظور ايجاد شرايط مناسب برای توليد محصول می باشد. در شرايطی که اين احتمال وجود دارد که ذرات خاک وارد لوله های زهکشی شوند مواد مناسبی بايد در اطراف لوله های زهکشی قرار داده بشوند (سکندار[۱]، ۱۹۸۳).
بر اساس آمار موجود، ۱۵۰ تا ۱۷۰ ميليون هكتار از ۲۴۰ تا ۲۵۰ میلیون هكتار اراضي آبي جهان به طريق سطحي و يا زيرزميني زهكشي ميشود. مساحت اراضيای كه به زهكشهاي زيرزميني مجهز است به درستي معلوم نيست، اما واضح است كه احداث زهكشهاي زيرزميني در جهان به طور فزايندهاي رو به گسترش است. در كشور ایران در سالهاي گذشته سرمايهگذاري عظيمي براي توسعه آبياري انجام گرفته است به طوري كه سطح كل اراضي تحت شبكههاي مدرن آبياري که در حال حاضر ۲/۱ ميليون هكتار می باشد، با اجراي طرحهاي جديد به ۹/۱ ميليون هكتار خواهد رسيد و متاسفانه بخشي از اين اراضي به علت آبياري بيرويه يا فقدان سيستم زهكشي، زهدار شدهاند(کميته ملی آبياری و زهکشی، ۱۳۸۱).
در مطالعات و طراحي شبکه هاي زهکشي به علت عدم توجه کافي به تجارب منطقه اي داخل کشور و اتکاء به مطالعات و تحقيقات منابع خارجي و روشهاي توصيه شده در منابع علمي خارجي اغلب نتيجه مطلوبي نداشته است. در بيشتر پروژه هاي زهکشي شکست خورده عامل اصلي، طراحي و اجراي نا مناسب پوشش اطراف لوله هاي زهکشي گزارش شده است. بنابراين در طرحهاي زهکشي زيرزميني اهميت طراحي و اجراي صحيح پوشش اطراف لوله هاي زهکشي به مراتب بيش از پارامترهاي ديگر طراحي است. پوششها بخش جدايي ناپذير سيستم هاي زهکشي هستند که آسيب ديدن آنها موجب آسيب ديدن کل سيستم زهکشي مي شود (قانع، ۱۳۸۵). اگرچه پوششها راندمان زهکشي را از طريق کاهش مقاومت ورودي به زهکش افزايش مي دهند ولي بيش از همه براي جلوگيري از ورود و آبشويي ذرات خاک به درون زهکش به کار مي روند. بنابراين پوششها بخصوص در خاکهاي شنی غير چسبنده مورد نياز هستند و در خاکهاي رسي چسبنده و پايدار نيازي به بکارگيري پوششهاي زهکشي نيست(دايريکس و يونکونگلو[۲]،۱۹۸۲).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] – Sekendar
[۲] – Dierickx and Yuncunglu