: امکان سنجی تصفیه فاضلاب در شبکههای جمعآوری
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : امکان سنجی تصفیه فاضلاب در شبکههای جمعآوری
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
عمران گرايش مهندسی محیط زیست
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه شبکههای جمعآوری فاضلاب یکی از زیر ساختهای مهم جوامع بشری محسوب میشوند و در توسعه شهرها نقش مهمی دارند. عمدهترین نقش این سازهها را میتوان جمعآوری فاضلاب از سطح شهرها، جلوگیری از انتشار بیماریهای اپیدمی و تامین شرایط بهداشت عموی برشمرد. هزینهی اجرایی شبکههای جمعآوری فاضلاب بسیار بالا بوده و تقریبا ۷۵ درصد از هزینههای مربوط به فرآیند کلی تصفیهی فاضلاب را شامل میشوند. بنابراین حفظ و نگهداری این تاسیسات بسیار حائز اهمیت است.
طراحی بهینه و کارآمد شبکههای جمعآوری فاضلاب نقش مهمی در طرحهای توسعه پایدار دارد. این تاسیسات بسیار پرهزینه بوده و در صورت بروز مشکلاتی مانند خوردگی در این شبکهها، مدیریت اجرایی متحمل هزینههای سنگینی خواهد شد. انتشار گاز هیدروژن سولفید در شبکههای جمعآوری فاضلاب، باعث بروز مشکلاتی چون آزاد شدن گازهای خطرناک در جو و خوردگی لولههای فاضلاب و تاسیسات انتقال دهنده میشود]۱[.
نقش شبکه جمعآوری فاضلاب امروزی که از اواسط قرن نوزدهم به منظور جمعآوری فاضلاب به کار گرفته شدند، از بدو بکارگیری تا به حال، صرفا انتقال فاضلاب از منابع تولید به تصفیهخانه بوده است. تحقیقات نشان داده ترکیبات فاضلاب هنگام انتقال دائما دستخوش تغییرات میباشد]۲[. این تغییرات کیفی فاضلاب ناشی از فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی است که در شبکه رخ میدهند، اما امروزه تاثیر این فرآیندها هنگام طراحی و بهرهبرداری از شبکهها لحاظ نمیشود.
در شرایط بارندگی، پدیدههای هیدرولیکی و انتقال مواد جامد فاضلاب اهمیت زیادی دارند، در حالی که در این شرایط فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی معمولا اهمیت کمتری دارند. با این حال، در شرایط بدون بارندگی که تقریبا در ۹۵ درصد اوقات در خیلی از کشورها حاکم است، فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی ممکن است روی عملکرد فاضلابرو و تعامل بین فاضلابرو و فرآیندهای تصفیه پس از آن در تصفیهخانه تاثیر داشته باشند.
احتمالا به این دلیل که فعالیت محققان و عوامل اجرایی بیشتر به شرایط بارندگی اختصاص داده شده، عملکرد بیولوژیکی و شیمیایی شبکه جمعآوری کمتر مورد توجه بوده است. با این حال واضح است که نمیتوان از فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی فاضلاب هنگام انتقال چشم پوشی کرد. این فرآیندها ممکن است در ابتدا روی عملکرد خود شبکه جمعآوری و در پی آن روی تاسیسات تصفیهخانه، محیط زیست و انسانهایی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با فاضلاب تماس دارند اثراتی داشته باشد.
اکثر پژوهشهای موجود در زمینه شبکه جمعآوری، به برنامهریزی، طراحی، بهرهبرداری و نگهداری از این شبکهها اختصاص داده شدهاند و در فعالیتهای علمی توجه به واکنشهای مذکور کمتر بوده است.
فرآیندهایی که در شبکه جمعآوری رخ میدهند، دارای فازهای مختلفی هستند که عموما سیستم پیچیدهای دارند. این فرآیندها ممکن است در فازهای مختلف شامل فاز سیال، فاز بایوفیلم تشکیل شده، فاز رسوبات فاضلاب، هوای موجود در شبکه و نهایتا فاز دیواره فاضلابروها رخ دهند]۳[. این فرآیندها بر فضای شهری تاثیر بسزایی دارند، به عنوان مثال ممکن است ترکیبات بودار در جو شهری پراکنده شوند. همچنین تصفیهخانههای فاضلاب و سیستمهای محلی دریافت کننده فاضلاب، متاثر از واکنشهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی واقع در شبکهها هستند. این تاسیسات علاوه بر دریافت مواد تخلیه شده به شبکه، محصولات ناشی از فرآیندهای شبکه را مانند لجن و آب تصفیه شده نیز دریافت میکنند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده