انقلاب اسلامي، بعد از ربع قرن
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
انقلاب اسلامي، بعد از ربع قرن
(۵۱صفحه ورد)
دوازدهم بهمن ماه بيست و شش سال پيش، هنگامي كه «امام» از ميقات ۱۵ سالة خويش بازگشت، چنان آرامش ملكوتي داشت و نفس مطمئنهاي مينمود كه گويي همچون «موسي كليم» در قيام «لله» خويش به مقام «صعق» و «صحو» نائل شد، و اينك از ميقات بازگشته است. ميقاتي كه نقطة آغاز آن هنگامي بود كه برگونه متجاوزان «قبطي» (آمريكايي) چنان سيلي زد كه عزّت مسلمين و استقلال كشور را تضمين كرد. گمان آن بود كه آن پنجشنبه روز، روز پايان شاهنشاهي است. امّا خدا چنان خواست كه «ده روز» ديگر اين ميقات تمديد شود: «و اتممناها بعشر» باشد تا در پايان اين دهه، كه فجر دين در عصر دين گريزي و دين ستيزي بود، دولت حق و عصر دين بدمد. آن روز شامگاه يكشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بود و شايد اين پيام نمادين را داشت كه از اين پس نه تنها از منارههاي مساجد كه از ناقوس كليساها نيز بانگ پيوند دين با سياست، طغيان بر قيصر، و دفاع از مظلوم و استقرار حكومت حق بر مدار دين نواخته خواهد شد.
از آن روز تاكنون بيست سال پرتلاش و چالش گذشته است، انقلاب اسلامي در گذر از گردونههاي سخت و دشوار همچنان مقتدر و تنومند، شجرة طبيهاي است كه «اصلها ثابت و فرعها في السماء». آن امام همام، نه سال است كه در جوار پروردگار خويش آرميده است: «فيمقعد صدق عند مليك مقتدر» ياران و پيروان بسياري از او همگي در سفرة ارتزاق ربوبي «عند ربهم يرزقون» اند.
و زمام امور كشور به دست يكي از خيل ياران «من ينتظر»ي است كه «صدق» و «وفاداري» و پايداري را در حوادث ايام آزموده و سربلند است و در پيمان خود با امام و شهيدان تبديل و تحويلي نخواسته است:… و ما بدّلوا تبديلاًاز سويي جوانان برومند اين كشور، نسلي نوين هستند كه بايد اين وديعه را از جوانان ديروز به امانت بستانند و پاس دارند و امانتدار صديق اين وليده و وديعه الهي باشند. نگاهي به تلاشها و چالشهاي اين دوره ضرورت حتمي در «اعتبار» از تجارب و اتخاذ منش صحيح در تداوم راه دارد. به نظر ميرسد تحليل مناسب اين فرايند با تقسيم به چهار دوره بهتر ميسر شود:
۱– آغاز پيروزي انقلاب تا هفتم تيرماه ۱۳۶۰ (انقلاب و چالشهاي سياسي، درگيريهاي نظامي)
۲- از سال ۱۳۶۰ تا پايان جنگ در سال ۱۳۶۷ (جنگ)
۳- عروج امام از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۷۶ (سازندگي- توسعه)
۴- دورة هفتم رياستجمهوري از سال ۱۳۷۶ تاكنون (چالشهاي تقابل آزادي و عدالت)
مسائل انقلاب در هر دوره چه بوده و پاسخ انقلاب نسبت به اين معضلات چه بوده است؟
…………………………..
…………………………