اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی
توضیحات: ۳۷ صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
ویژگیهای کشاورزی ایران
نام ایران به عنوان کشور چهار فصل وجود اقلیم های مختلف با شرایط مختلف را در ذهن تداعی می سازد. برخورداری از ۲۹ میلیون هکتار اراضی مزروعی ،۱۲ میلیون هکتار جنگل، قریب به۹۵ میلیون هکتار مرتع،دسترسی به منابع آبی به میزان ۱۲۰ میلیارد مترمکعب از پتانسیل های این بخش است،امادر مقابل ثلث میانگین بارندگی جهانی در برابر ۳ برابر تبخیر و تعرق استاندارد به دلیل قرار گرفتن بر روی کمربند خشکی و خشکسالی شرایط سرمایه گذاری در این بخش را خاص می کند. بنا به گزارش مرکز پژوهش های مجلس بیش از ۹۰ درصد آب کشوردر بخش کشاورزی مورد استفاده قرار میگیردکه اگر تنها راندمان کاربردی آب در این بخش به میزان ۵ درصد افزایش یابد، مقدار آب صرفهجویی شده معادل با کل نیاز بخشهای دیگر خواهد بود.
………….
تحلیل تطبیقی اقتصاد کشاورزی ایران و جهان
از میان سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اهمیت و جایگاه خاصی دارد. سرمایه گذاری در بخش کشاورزی علاوه بر این که موجب رشد تولید و اشتغال در این بخش می شود، با توجه به ارتباطات با سایر فعالیت های اقتصادی، به رشد تولید و اشتغال در سایر بخشها نیز کمک می کند.
………………
تأمین امنیت؛ ضرورتی برای سرمایه گذاری
در راستای اهداف توسعه هزاره (از اسناد مورد توافق در سازمان ملل) مبنی بر نصف شدن میزان گرسنگان جهان تا سال ۲۰۱۵، سازمان خواروبار جهانی نشان داده است که سالانه حداقل ۳۰میلیارد دلار وجوه اضافی مورد نیاز است. همچنین ریشه کنی کامل گرسنگی تا سال ۲۰۵۰ سالانه چیزی در حدود ۹۰ تا۱۰۰میلیارد دلار هزینه اضافی در برخواهد داشت.ظرفیت کشورهای در حال توسعه برای پر کردن این شکافها محدود بوده و کمکهای مالی دیگر کشورها نیز گزینه چندان کارگشایی نیستند.
………….
راهکارهای حفظ و افزایش سرمایه گذاری داخلی و خارجی
یکی از مشخصه های بارز بخش کشاورزی ایران درصد بالای سهم بخش خصوصی در حدود ۹۵% است .هرچند سهم بالای بخش خصوصی موجب شده است در مواردی که نرخ بازگشت سرمایه پائین بوده است ؛ بنگاه تعطیل و سرمایه آن ها به سمت بخش های خدمات رفته وموجب افزایش نرخ بیکاری ، مهاجرت به شهرها و دست آخر کاهش تولید در این بخش می شود ، بنابراین باید از حالت فعالیتهایی که به صورت اقتصاد معیشتی است به سمت فعالیتهای سودآوری برود (قاسمی، ۱۳۸۷).
……………
مفهوم ریسک
گمان می رود بیمه دانان جهان براین مفهوم اتفاق نظر داشته باشند که اساس بیمه ریسک است، اما تعاریف متعددی برای ریسک در فرهنگ ها و کتاب ها آمده است که از آن جمله می توان به تعریف ویلیامز(۲۰۰۰)
اشاره کرد که بیان می کند؛ ریسک به عنوان تفاوت در نتایجی ست که در یک دوره معین می توانست رخ دهد (رستمی و همکاران، ۱۳۸۵).……………
مدیریت ریسک
اولین مفهوم کلیدی مدیریت ریسک در کشاورزی می تواند با این گفته قدیمی تفهیم شود که بدون هیچگونه خطری، هیچ چیزی بدست نمی آید مدیریت ریسک در کشاورزی دربرگیرنده این سؤال است که آیا ریسکی که متحمل می شویم متناسب با نتایجی که حاصل می شود می باشد؟ آیا مخاطره کشاورزان برای بدست آوردن محصول خیلی کم، خیلی زیاد نیست ؟ بعبارت دیگر آیا کشاورز سود کافی کسب می کند تا بطور منطقی خطر را توجیه کنداگر فرصتها به وسیله یک فرایند مدیریت ریسک که از قبل وجود دارد ،……….
……………..
انواع ریسک ها
– ريسکهاي خاص: متضمن خسارتهايي است که از وقايع انفرادي بوجود مي آيند و بيشتر، افراد را تحت تاثير قرار مي دهند (فرهنگ نامه بیمه ).
– ریسک های خاص، ریسک هایی هستند که اثر نامطلوب بر گروه کوچکی از افراد تحمیل می شود مثل آتش سوزی در یک یا چند مزرعه.
…………….
طبقه بندی منابع ریسک
در یک واحد تولیدی یا بهره برداری از زمانی که تصمیم به تولید گرفته می شود تا زمان مشخص شدن نتایج یا برداشت محصول، چندین ماه و در بعضی موارد چندین سال به طول می انجامد. وقایعی که در این فاصله یعنی از زمان تصمیم گیری برای تولید تا زمان مشخص شدن نتایج اتفاق می افتد، سبب میشود تا انجام
…………….
رفتار افراد در برابر ریسک
به طور کلی افراد بر حسب رفتارشان نسبت به ریسک به سه دسته تقسیم می شوند :
الف) افراد ريسك گريز
نظر به باطن افراد، و مشاهده رفتار آن نشان می دهد که اکثر افراد در فعالیتهای خود از ریسک دوری می کنند و ریسک گزیری یک روش رفتاری عمومی است .
…………..
عوامل موثر در ریسک پذیری
از عوامل موثر در ریسک پذیری می توان درآمد کشاورز، اندازه مزرعه، ثروت و دارایی، تعداد اعضاء خانواده، میزان تحصیلات و سن را نام برد . هر چه درآمد ، ثروت و دارایی و اندازه مزرعه کشاورز بیشتر باشد انتظار می رود که قدرت ریسک پذیری کشاورز افزایش یابد . افزایش میزان تحصیلات نیز می……
…………
چگونگی تصمیم کشاورزان در شرایط ادراک ریسک
محققان ادراک را شامل؛ فرایند درک کردن، مشاهده کردن، تمیز دادن و فهمیدن معنی اشیاء و امور می دانند. از نظر علمی آن را شامل؛ طبقه بندی، استنباط، تجزیه و تحلیل و تکمیل محرکهایی که به وسیله اعضاء حسی دریافت می گردد، بیان کرده اند. اهمیت بحث ادراک از این لحاظ است که بسیاری از رفتارهایی که از ما به عنوان عکس العمل بروز می کند، به علت احساس و ادراک ما از محرکها است.( چیذری،۱۳۸۵).
………………….
راههای به حداقل رساندن ریسکها
بیگمان، هیچ چیزی به اندازه داشتن احساس امنیت برای انسان اهمیت ندارد. به دیگر سخن، نیاز به امنیت یکی از نیازهای مهم جامعه بشری است. علل و عوامل زیادی در ایجاد امنیت افراد تأثیر دارد. یکی از این عوامل، برخورد افراد از حداقل امکانات زندگی است که میتواند در شرایط رویاروئی با ریسک به وی کمک کند.
………….
اهمیت بیمه محصولات کشاورزی دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی
جایگاه بیمه محصولات کشاورزی و دامی به عنوان یکی از تکنیک های مدیریت ریسک دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی از جهات زیر دارای اهمیت است:
– ایجاد امنیت تولید و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی.
– بالا بردن توان محاسباتی و برنامه ریزی برای کشاورزان در جهت..
……………..
موانع و مشكلات ناشي از ماهيت ريسكها دربخش كشاورزي
موانع و مشكلات بيمهي محصولات كشاورزي، ناشي ازماهيت ريسكها دربخش كشاورزي است، دراصل مهمترين ماموريت بيمه، انتقال ريسك از خريدار به خودش است. اما ريسكها براي بيمهپذيري بايد
……………..
مدیریت ریسک وام در بخش کشاورزی
کشاورزی ذاتاً یک فعالیت اقتصادی ریسک دار است. مجموعه ای از عوامل غیرقابل کنترل می تواند بر خروجی محصول و قیمت محصولات تأثیرگذار باشد که نتیجة آن عایدی های اقتصادی متفاوت برای خانوار است. همچنین، کشاورزان در کشورهای درحال توسعه، هم به ابزار نوین مدیریت ریسک مانند:
……………
منابع
۱- احمدی، م. ۱۳۷۸ . بررسی عوامل مؤثر بر عضویت کشاورزی در تعاونیهای تولید روستایی در قالب الگوی انتشار نوآوریها. پایان نامه کارشناسی ارشد، تهران، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
۲- افشین، ف. ۱۳۸۳ . راهکارهای رویارویی با خطرات تهدیدکننده واحدهای تولیدی کشاورزی از دیدگاه مدیریت ریسک. فصلنامه پژوهشی صندوق بیمه محصولات کشاورزی. شماره ۲٫
……………………….
……………………