بازی های رایانه ای، کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای، یادگیری دروس از بازی ها، بازی های رایانه ای و پیشرفت تحصیلی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: بازی های رایانه ای، کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای، یادگیری دروس از بازی ها، بازی های رایانه ای و پیشرفت تحصیلی
توضیحات: ۲۰ صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
بازی های رایانه ای
جوول(۲۰۰۵) بیان می کند که یک بازی می تواند به شکل زیر تعریف شود:
یک سیستم قاعده مند با خروجی های متغیر و قابل سنجش که در آن خروجی های مختلف به ارزشهای متفاوتی تخصیص داده می شوند، بازیکنان اقداماتی انجام می دهند تا بر نتایج تاثیر گذارند و احساس می کنند که به طور احساسی به نتیجه رسیده اند و پیامد یک فعالیت قابل مذاکره است (به نقل از احمد، ۲۰۱۱، ص ۳،).
با توجه به نظر دبری (۲۰۰۷)، بازی های یارانه ای می توانند به گروههای مختلفی تقسیم شوند و وقتی ترکیب شوند قویا می توانند بازیکن را درگیر کنند.
- نحوه ارائه و خط داستان
اکثر بازی های یارانه ای خط داستانی دارند که بازیکنان را شبیه سازی کنند. این خط داستان بازی کردن صرف نیست بلکه پایه و اساسی برای بازی کردن است.
- مکانیک های بازی
مکانیک های بازی اشاره به اصول اصلی دارد که همه وظایف خاص درون بازی را در بر می گیرد، از جمله اینکه دنیای بازی فیزیکی چگونه رفتار می کند.
- قواعد
…………………
کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای
بازی های دیجیتال پتانسیلی برای ایجاد محیط های فعال و جذابی را برای آموزش، پشتیبانی، حل مشکلات، فعالیت های گروهی و ارتباطی، به علاوه فراهم سازی یک چارچوب برای تمرین و یادگیری در حالات عدم موفقیت دارد. کاربرد تکنیک های بازی از جمله سطوح در حال افزایش سختی و بازخورد متنی، از یادگیری پشتیبانی می کنند و آنها می توانند انگیزه ی کاربران را با استفاده از چالش ها و جایزه ها و رقابت برانگیزند. بالاتر از همه، بازی های کامپیوتری فضاهای امنی را فراهم می کنند که شاگردان می توانند در آن بازی کرده، کشف کنند، تجربه کسب کنند و سرگرم شوند. اما پیدا کردن بازی های مناسب برای زمینه های آموزشی ویژه، اغلب مسئله ساز است. بازی های سرگرم کننده ی تجاری برای تفریح طراحی شده اند و ممکن است بطور نزدیک نتایج آموزشی مطلوب را ترسیم کنند، و اکثر اساتید، زمان و یا تخصص برای ایجاد بازی های خودشان را ندارند. هزینه ی خرید یا تولید بازی های کامپیوتری گران است و شاگردان، بویژه شاگردان فعال باتجربه، نیاز دارند تا به اثر خودشان متقاعد شوند. پس زمانیکه مزایای تئوریکی زیادی
…………………..
یادگیری دروس از بازی ها
پیشرفت ها در فناوری های دیجیتال مثل رایانه، فناوری های سیار مانند موبایل و فناوری های مخابراتی باعث شده است که قرن ۲۱ به صورت امکانات نامحدود در اختیار افراد باشد. بخش آموزش و پرورش نیز مزایایی از این پیشرفت های فناوری کسب کرده است. آموزش های کلاسی با ابزارهای دیجیتال ترکیب شده است تا فرصت های یادگیری دروس پویا و خلاق برای دانش آموزان فراهم شود. یکی از جنبه های اصلی پیشرفت فناوری که پتانسیل استفاده در یادگیری را دارد، یادگیری بر پایه بازی های رایانه ای می باشد (اسچاف[۱]، ۲۰۱۲، ص ۵۱،).
……………….
بازی های رایانه ای و خلاقیت
روش های آموزشی در بسیاری از سطوح همچنان به شکل سنتی ارائه می شود و این باعث فقدان تأثیرات مطلوب در این عصر و کاهش خلاقیت فراگیران می شود که عمدتا به خاطر کمبود انگیزه آنها است. امروزه دانش آموزان در محیطی رشد می کنند که به طور چشمگیری با نسل های قبلی در استفاده از فناوری های آنلاین که در همه جا حاضر است، متفاوت می باشد (سانچو و همکاران[۲]، ۲۰۰۸، ص ۱،).
عصر حاضر عصر فناوری هايی است که حاصل ابداع و تفکر خلاق انسان هاست. بازی های رايانه ای تاثير زيادی بر خلاقيت انسانها به ويژه کودکان دارد. تحقيقات زيادی در مورد تاثير بازی های رايانه ای بر ابعاد خلاقيت کودکان صورت گرفته و نتايج حاصل، حاکی از افزايش عامل ” اصالت ” و عامل ” انعطاف پذيری ” در خلاقيت کودکان بوده است. لذا می توان فرآيند آموزش و فعاليت های کودکان را در اين زمينه هدفمند و معنادار کرد. همچنين فرآيندهای شناختی گوناگونی چون خلاقيت و قدرت تخيل آنها را غنا بخشيد.
……………………..
بازی های رایانه ای و پیشرفت تحصیلی
یکی از خصوصیات برجسته برای همه جوانان و نوجوانان در تمام دنیا این است که دنیا را مانند یک بازی درک می کنند و هر چیزی را از طریق بازی یاد می گیرند. در نتیجه بازی زبان معمول برای بچه ها می باشد که از طریق آن فیزیک خود، ذهن خود و بسیاری از خصوصیات روانی، اجتماعی را پرورش می دهند. با پیشرفت تکنولوژی در عصر ما ، بازی ها هم به سمت بازی های تکنولوژیکی گرایش یافتند. معمول ترین فناوری که در این عصر در همه خانه ها یافت می شود، رایانه و بازی های رایانه ای است (پپه[۳]، ۲۰۱۱، ص ۶۵۷،).
یک بازی آموزشی بازی است که برای اهداف آموزشی طراحی شده است که ترکیب شده از عناصر بازی، تفریح و یادگیری به طور همزمان است. این امر محتوای آموزشی، اصول یادگیری و بازی های یارانه ای را در هم ترکیب می کند(پرنسکی[۴]، ۲۰۰۱، به نقل از احمد، ۲۰۱۱، ص ۴،). یادگیری دیجیتالی مبتنی بر بازی، هم برای آموزش و هم برای تفریح و لذت بردن ساخته می شوند. یکی از مزیت های بازی آن است که مشارکت کنندگان می توانند آرامش داشته باشند و در محیطی پاسخگو به یادگیری بپردازند.
………………..
منابع:
امینی فر، ا.، صدق پور، ب و دباغ، ح. ۱۳۹۱٫ تأثیر بازی رایانه ای بر انگیزه و پیشرفت ریاضی دانش آموزان. نشریه علمی، پژوهشی فناوری آموزش، سال ششم، جلد ۶، شماره ۳، صص ۱۷۷-۱۸۴٫
جوادی نیا، ع.، عرفانیان، م.، عابدینی، م و بیجاری، ب. ۱۳۹۱٫ تأثیر استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی بر عملکرد تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند. مجله آموزش در علوم پزشکی، دوره دوازدهم، شماره ۸، صص ۵۹۸-۶۰۶٫
………………………
انجام پایان نامه مدیریت، دانلود پروپوزال آماده مدیریت بازرگانی، دولتی، بحران، دانلود پروپوزال تکمیل شده مدیریت جهانگردی، انجام پروپوزال مدیریت، پرسشنامه تکمیل شده، مقاله با ترجمه آماده، ترجمه آماده مقاله، انجام مقاله آی اس آی، نوشتن پایان نامه مدیریت، مشاوره پایان نامه مدیریت، فصل دوم پایان نامه، پروپوزال و پایان نامه آماده روانشناسی، انجام پایان نامه دکتری، انجام پروپوزال ارشد، انجام پروپوزال دکتری، انجام پایان نامه ارشد
[۱]– Schaff
[۲]– Sancho et al.
[۳]– Pie
[۴]– Persenki