: بررسي ميزان تاثير اعمال نمره منفي در رفتار ترافيكي راننده
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسي ميزان تاثير اعمال نمره منفي در رفتار ترافيكي راننده
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
راهنمایی و رانندگی رشته راهور
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
قانون و ضرورت وجود آن براي نظم بخشيدن به زندگي اجتماعي و رعايت حقوق فردي و اجتماعي افراد در جامعه، بر كسي پوشيده نيست. اگر به فلسفه تدوين قوانين برگرديم، مي بينيم كه قانون را بشر براي رفاه حال خود وضع كرده؛ زيرا در شرايط بيقانوني و آزادي مطلق، آزادي يك عده ممكن است، آزادي افراد ديگر را محدود كند و عملاً چيزي تحت عنوان آزادي مطلق وجود نخواهد داشت. بنابراين، قانون قرارداد بشري بود تا با تعيين حد و مرزهاي آزادي افراد، اين حق را به صورت عادلانه بين بشر تقسيم كند. بديهي است كه با وضع قانون، عدهاي كه از نبود آن منتفع بودند، در مقابل آن ايستادگي كنند(فرضی،۱۳۸۵: ۳۶). از جمله قوانین مهم هر کشور، قوانین راهنمایی و رانندگی است که برای اصلاح رفتارهای ترافیکی و نظارت بر آنها وضع شده است. رفتار ترافیکی به عنوان بخشی از فرهنگ عمومی، بیان کننده میزان تبعیت یا عدم تبعیت افراد یک جامعه از قوانین راهنمایی و رانندگی، هنجارهای ترافیکی و معیارهای ضروری برای تردد و جابجایی افراد و وسایل نقلیه است(خبرنامه پلیس راهور،۱۳۸۲).
روي آوردن روز افزون مردم به زندگي شهري، گسترش زندگي ماشيني و توسعه شهرها موجب افزايش ترافيك شده است. اين افزايش جمعيت و وسايل نقليه، سبب كاهش سرعت جابه جايي و همچنين افزايش تعداد تصادفات ترافيكي شده، به طوري كه ضايعات جاني و مالي سنگينی بر جوامع تحميل نموده است(بنر و همكاران، ۲۰۰۴ ؛ پدن و همكاران ،۲۰۰۴).
بر پايه بررسيهای به عمل آمده، در پديد آمدن تصادفهاي رانندگي چهار عامل اصلي موثرند كه شامل عامل انساني، جادهاي، وسيله نقليه و محيط ميباشند. تحليل حوادث جادهاي در كشور نشان ميدهد که مهترين دليل بروز تصادفهاي رانندگي عامل انساني است(يعقوبي،۲۰۰۱: ۶۲؛ آيتي،۲۰۱۱: ۴۵). ايران در سال ۱۳۸۵ شاهد كشته شدن بيش از ۲۷هزار نفر در تصادفات و ۲۷۶ هزار نفر مجروح بوده است كه سهم عامل انساني در بروز تصادفات جادهاي، بيش از ۹۵ درصد برآورد شده است(لاجنن و همكاران،۲۰۰۴ ؛ صالحي، ۱۳۸۵؛ اسماعيلي،۱۳۸۷)
از پيامدهاي مهم پايبندي به انضباط ترافيكي در جامعه، ايجاد يك فضاي سالم و امن است كه در آن رانندگان با احساس امنيت و به دور از هر گونه حادثه ناگوار، رانندگي كنند.انضباط ترافيكي كه ناظر آن پليس راهنمايي و رانندگي است، ميتواند از بروز تصادفات جلوگيري كند يا حداقل از مقدار آمار تصادفات در جامعه بكاهد. با این حال وقوع تصادفات رانندگی بر اثر بروز رفتارهای حادثه ساز و تخلف رانندگان، امری عادی است و در همه جوامع وجود دارد. با این حال، تفاوت اصلی بین کشورها، در نرخ بروز این رفتارها و وقوع حوادث رانندگی، میباشد. به عنوان مثال، ایران از حیث تلفات رانندگی، رتبه دوم را در بین ۱۹۰ کشور جهان دارا است. بر اساس آماری که در سال ۱۹۹۸ میلادی منتشر شده است، در کشور ژاپن به ازای هر ۱۰ هزار خودرو، سالانه ۵٫۱ نفر جان خود را بر اثر تصادفات از دست داده اند، این در حالیست که این میزان در ایران به ۲۳ نفر در هر ۱۰ هزار خودرو می رسد(سیری،۱۳۸۹).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده