بررسی اثر استفاده از فناوری اطلاعات بر موفقیت نوآوری های باز در سازمان (مطالعه موردی: بانک ملت)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی اثر استفاده از فناوری اطلاعات بر موفقیت نوآوری های باز در سازمان (مطالعه موردی: بانک ملت)
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
در نتیجه بحران های اقتصادی و مشکلات موجود در بازار، محیط های تجاری برای رقابت شرکت ها تنگ تر و سخت تر شده است. در یک چنین محیطی شرکت ها با ایجاد نوآوری هایی مثل توسعه محصولات و خدمات جدید، یافتن بازارهای جدید و بهبود راندمان فرآیندهای تجاری با مشکلات موجود مبارزه می کنند. از موارد موفق نوآوری ها در محیط های تجاری امروز به نظر می رسد که نوآوری های باز باشد که بوسیله شرکت های اروپایی و آمریکایی آغاز شده است. نوآوری باز الگویی مبتنی بر این فرض است که اگر شرکت ها به دنبال ارتقاء فناوری خود هستند، می توانند و می بایست از ایده های خارجی همانند ایده های داخلی بهره برده و از راه های داخلی و خارجی متنوع به سمت و سوی بازار استفاده کنند (چزبراو، ۲۰۰۶).
نوآوری باز تأکید می کند که توانایی جذب دانش خارجی محرک عمده برای رقابت شده است. در حالت نوآوری باز، سازمان ها محیط را برای فناوری و دانش کاوش نموده و صرفا به تحقیق و توسعه داخلی خود وابسته نیستند. در واقع پیش شرط کلیدی این است که سازمان ها از ظرفیت جذبشان بهره برداری نموده تا دانش خارجی را درونی سازی و بومی سازی نمایند (اسپیتهوون و همکاران[۱]، ۲۰۱۰).
……
مرور منابع:
جاوید و باقری نژاد (۱۳۹۱) ارتباط فرايند نوآوري باز و توانمندي جذب بنگاه ها را مورد بررسی قرار دادند. این تحقیق با بهره گيري از تحقيقات پيشين با تفکيک نوآوري باز به دو بعد کليدي آن (بعد انساني که شامل رهبري، کار تيمي و انگيزه و بعد سازماني که شامل فرايند نوآوري باز، ساختار، ظرفيت ها و مدل تجاري مي باشد) به تحليل ارتباط نوآوري باز و توانمندي جذب پرداخته و مدل مفهومی ارائه می کند.
آیدوتا و همکاران[۲] (۲۰۱۰) اثر استفاده از ابزارهای ICT بر موفقیت نوآوری های باز را در شرکت های ژاپنی مورد بررسی قرار دادند. روش تحقیق به صورت پیمایشی و از طریق فرستادن ایمیل به شرکت های کوچک و متوسط در ژاپن صورت گرفت. نتایج مطالعه نشان داد که شرکت هایی که نوآوری های باز بیشتری را تجربه می کنند، این نوآوری های را با همکاری و تبادل اطلاعات با سایر شرکت ها از طریق ابزارهای ICT توسعه داده و تشویق می کنند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه اصلی:
۱- استفاده از فناوری اطلاعات بر موفقیت نوآوری های باز در سازمان اثرگذار است.
فرضیه های فرعی:
۲- استفاده از فناوری اطلاعات بر کشف نوآوری های باز اثرگذار است.
۳- استفاده از فناوری اطلاعات بر دریافت نوآوری های باز اثرگذار است.
۴- استفاده از فناوری اطلاعات بر توسعه نوآوری های باز اثرگذار است.
۵- استفاده از فناوری اطلاعات بر انتشار نوآوری های باز اثرگذار است.
………….
قیمت: ۱۹۰۰۰ تومان
[۱] – Spithoven et al.
[۲]– Idota et al.