بررسی اثر همزیستی میکوریزا بر رشد رویشی، تجمع عناصر غذایی و برخی شاخص های بیوشیمیایی در پایههای زردآلو و بادام
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی اثر همزیستی میکوریزا بر رشد رویشی، تجمع عناصر غذایی و برخی شاخص های بیوشیمیایی در پایههای زردآلو و بادام
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی گرایش زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
کشاورزي ارگانیک [۱]یا کشاورزي زیستی، نوعی کشاورزي است که در این روش تولید و فرآوري محصولات کشاورزی از کودهاي شیمیایی، سموم، هورمونها و تغییرات و دستکاري هاي ژنتیکی استفاده نشود و در همه مراحل تقویت زمین، کاشت و برداشت از نهادههاي طبیعی همچون کود زیستی، کمپوستها، حشرات سودمند، میکروارگانیسمهای سودمند استفاده شود. کشاورزي ارگانیک سیستمی تولیدي است که سلامت خاك، اکوسیستمها و انسان را پایدار می سازد و بر فرآیند بوم شناسانه، تنوع زیستی و چرخههاي سازگار با شرایط محلی تکیه دارد. در چند دهه اخير، مصرف سموم شيميايي در اراضي کشاورزي موجب بروز معضلات زيست محيطي متعددی از جمله آلودگي منابع آب، کاهش ميزان حاصلخيزي خاک و در نتیجه کاهش کيفيت محصولات کشاورزي گرديده است. سیاست کشاورزی پایدار و توسعه پایدار کشاورزی، متخصصین را بر آن داشته است که هر چه بیشتر از موجودات زنده در خاک در جهت تأمین نیازهای غذایی گیاه کمک بگیرند و بدین ترتیب تولید کودهای زیستی آغاز شد. نخستین کود زیستی در اواخر قرن نوزدهم در آمریکا با نام تجاری نیتراژین[۲] مورد استفاده قرار گرفت و از آن تاریخ به بعد تولید سایر کودهای بیولوژیک آغاز شد (ملکوتی، ۱۳۷۸). کودهای زیستی مواد نگهدارندۀ میکروارگانیسمهای سودمند خاک میباشند. با توجه به نوع میکروارگانیسمها چند دسته بندی کودهای زیستی وجود دارد: ۱- میکروارگانیسمهای سودمند، ۲- کودهای زیستی باکتریایی[۳]، ۳- کودهای زیستی قارچی ۴- کودهای زیستی جلبکی (جلبکهای سبز- آبی)، ۵- کودهای زیستی اکتینومیستها[۴].
هدف از مصرف کودهای زیستی، تقویت حاصلخیزی و باروری خاک و تأمین نیازهای غذایی سالم و غنی تر، جلوگیري از بروز آلودگیهای ناشی از عملیات مختلف کشاورزي، حفظ تنوع ژنتیکی سیستم کشاورزي و محیط اطراف، شامل حفاظت از گیاهان و زیستگاه طبیعی، امکان کسب درآمد کافی براي زارعین و جلب رضایت آنها و نیز ایجاد محیط کار سالم، برداشت بیشتر با حداقل آلوده سازی زیست بوم است (نصر اصفهانی و همکاران، ۱۳۸۵).
همزيستي قارچ-گياه يكي از مهم ترین روابط متقابل مفید در اكوسيستم هاي زیستی است كه اثرات مثبت آن بر رشد، فيزيولوژي و اكولوژي گياهان مختلف در گذشته اثبات شده است. قارچ هاي ميكوريزا قادر به برقراري همزيستي مسالمت آميزي با ريشه اغلب گياهان خشكي زي هستند (جهرمی و همکاران، ۲۰۰۸).
قارچهای میکوریزا گونههایی از قارچ هستند که با ریشه گیاهان ارتباط همزیستی نزدیک تشکیل می دهند و از گیاه کربوهیدرات دریافت نموده و عناصر غذایی مانند فسفر را برای گیاه فراهم کرده، همچنین این قارچها میتوانند جذب، جمع آوری و انتقال مقدار زیادی از عناصر را توسط هیف های نازک خود فراهم ساخته و این مواد دریافت شده را برای سلول های گیاه در ریشه آزاد کنند (مورتون و ردیکل[۵]، ۲۰۰۱). کود زیستی میکوریزا برای تولید محصولات اقتصادی از قبیل درختان میوه مانند دوریان[۶]، لونگان[۷]، گوجه درختی، منگوستن[۸]، خربزه درختی استفاده شده است. در حال حاضر کود زیستی برای سبزیجات هم استفاده میشود (سایتو و ماروموتو[۹]، ۲۰۰۲). اثرات مثبت تلقیح میکوریزایی روی وضعیت کربوهیدرات های گیاهانی از قبیل مرکبات ( نمیک و گوی[۱۰]، ۱۹۸۲)، انگور (شیوچین و همکاران[۱۱]، ۱۹۸۸) و آوکادو ( دا سیلویرا و همکاران[۱۲]، ۲۰۰۲) گزارش شده است. بررسی های انجام شده نشان میدهد قارچ میکوریزا آربسکولار میتواند رشد و قدرت زنده ماندن گیاه تحت تنش شوری را افزایش دهد (پوند و همکاران[۱۳]، ۱۹۸۴)، که این امر به جذب بیشتر عناصر غذایی، به خصوص فسفر نسبت داده شده است (هیرل و گردمن[۱۴]، ۱۹۸۰).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده