بررسی تأثیرات استفاده از اینترنت بر نگرش فرهنگی روحانیون شهر قم
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی تأثیرات استفاده از اینترنت بر نگرش فرهنگی روحانیون شهر قم
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
پس از گذشت دو دهه از ظهور اینترنت هیچ جنبه اي از زندگی انسان را نمی توان یافت که توسط فناوري اطلاعات و ارتباطات تحت تأثیر قرار نگیرد. ارائه ي خدمات به صورت الکترونیکی،صرفه هاي اقتصادي بیشتري نسبت به ارائه ي این خدمات به صورت سنتی دارد. براي شرکت هاي مدرن ارزش فناوري اطلاعات چند وجهی است. همانند بهبود و تنوع محصولات، کیفیت، رضایت مشتري، تسهیل فرایندهاي کاري، کاهش هزینه هاي غنی سازي کار، مدیریت بهره وري و افزایش مزیت هاي رقابتی (باحرینی و کفاز، ۲۰۱۹).
با نفوذ بیشتر و اختراع فرایندهاي جدید براي مصرف کنندگان خدمات از طریق رسانه هاي الکترونیکی، مشتریان به طور فزاینده اي به فروشندگان وارائه دهندگان خدمات تکیه می کنند حتی براي انجام ابتدایی ترین خدمات و وظایف. لذا، دنیاي امروز عرصه ي تحولات پیوسته است. در رویارویی با رقابت شدید و افزایش انتظارات مشتریان به طور مستمر، شرکت هاي تجارت الکترونیک علاقه مند به شناسایی، درك، پرورش و حفظ مشتریان سودآور موجود می باشند (تیموری و گودرزوند، ۱۳۹۷).
نقش دین در زندگی بشر آن قدر کهن، مهم و پُر رنگ است که برخی معتقدند بشر در هیچ برههای از تاریخ خود، بدون حضور دین نزیسته است و «دینداری» (همچون همزاد بشر)، خط ممتد و پیونددهندۀ تمام دورههای تاریخی زندگی انسانها و تجربههای گوناگون آنهاست. (دالمایر، ۱۳۸۸: ۷)
با قبول این پیشفرض و پیش نهادن این فرض جدید که هیچ دینی، بدون بهرهگیری از شیوههای مؤثر ارتباطی، موفق به ابلاغ، بازتولید و تکثیر و گسترش پیام خود نبوده است، به این نتیجه میرسیم که «دین»[۱] و «ارتباطات»[۲]، دو نهادی هستند که از گذشتههای دور ـ که با نخستین روزهای تاریخ حضور بشر پیوند خورده است ـ، با یکدیگر تعامل نزدیک داشتهاند. اما این تعامل، همیشه ثابت و یکنواخت نبوده و در طول این دورۀ همکاری پر فراز و نشیب، پیوندها، اشتراکات و گاه تعارضات عمیقی بین این دو نهاد تأثیرگذار بر حیات فرهنگی و اجتماعی افراد ایجاد شده است.
نقش رسانهها و وسایل ارتباطی در تحولات جوامع بشری به اندازهای است که برخی از اندیشمندان علوم ارتباطات از قبیل «اینیس»[۳]، «مکلوهان»[۴]، «گودی»[۵]، «گیدنز»[۶] و «تامپسون»[۷]، تحول تاریخی جوامع را تابعی از تحول تاریخی وسایل ارتباطی در آنها میدانند و هر کدام، دستهبندیای در این خصوص ارائه دادهاند. هر چند ممکن است با تکیه بر نظریۀ دگرگونی وسایل ارتباطی، نتوان تمام تحولات رخ داده در طول تاریخ جوامع را تبیین کرد، اما در عین حال، نمیتوان از نقش تأثیرگذار و بیبدیل رسانهها و وسایل ارتباطی در تحول جوامع نیز چشم پوشید.
بنا بر این، اگر ادیان و نهادهای دینی را هم بخشی از جوامعی بدانیم که در طول تاریخ همراه با دیگر جنبههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و… دچار تحول و دگرگونی شدهاند، میتوان سیر تکاملی ارتباطات از شفاهی به نمادین و نوشتاری و سپس اختراع صنعت چاپ و بعد از آن امواج الکترونیک و در نهایت ارتباطات دیجیتال را با تحولات ایجاد شده در فرم و محتوای ادیان مرتبط دانست، بحثی که گاه نظریهپردازان مکتب تورنتو و پیروان آنها را بر آن داشته است که تحول و تعامل میان دو نهاد دین و ارتباطات را بر اساس سیر تحول وسایل ارتباطی به سه فرهنگ «شفاهی»، «نوشتاری» و «الکترونیکی» دستهبندی کنند و با تکیه بر این رویکردهای نظری و شواهد تاریخی موجود، رابطۀ دین و رسانه را متناسب با این سه فرهنگ مورد بررسی قرار دهند:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی، ترجمه مقالات آماده، پروپوزال با مقاله بیس آماده
[۱] – Religion
[۲]– Communication
[۳]– H. Innis
[۴]-M. McLuhan
[۵] – J. Goody
[۶]– A. Giddens
[۷]– J. Thompson