: بررسی تطبیقی جایگاه زن در قرآن و حدیث و فمینیسم با نگاهی به ریشه ها و سیر تاریخی آن
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی تطبیقی جایگاه زن در قرآن و حدیث و فمینیسم
با نگاهی به ریشه ها و سیر تاریخی آن
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم قرآن و حدیث
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
خداوند تبارک و تعالی انسان ها را آفرید و رمز فضيلت و برتري آن ها را در تقوا[۱] نهاد و آن را سرمايه اي دست يافتني توسط زن و مرد قرار داد. به واسطه رنگ، نژاد، جنسيت. . .آن ها را امتياز نبخشيد و بشر را با توجه به هويت مشترك و مختص، شرايط، تفاوت ها و امكانات، موظف به انجام اعمالي مشترك و مختص نمود و براي اصناف و گروه هاي مختلف قوانين و مقررات مشخصي را طرح كرد و در مقابل وظايف و اعمال مشترك، حقوقي مشترك را براي انسان ها در نظر گرفت؛ حق حيات، مساوات، آزادي، تعيين سرنوشت. . . و انسان ها را در راه كسب این حقوق مساوي قرار داد و در مقابل وظايف اختصاصي، حقوقي خاص تعیین نمود، حق سرپرستي (قيوميت)، حق همسری، حق مادري، حق فرزندی . .
زن و مرد را در هويت انساني همپا و همسنگ یکدیگر معرفي نمود و براي مشاركت آن ها در تصميمات سياسي، اقتصادي و اجتماعي،. . . زمينه هاي لازم را فراهم آورد و بر هركدام از اين امور، آدابي خاص وضع نمود كه متناسب با هويت جنسي انسان باشد تا بدين روي وظايف اختصاصي و مشترك افراد دچار خدشه و آسيب نگردد.
انسان ها را به تشکیل زندگی مشترک امر نمود تا ضمن تداوم نسل بشر، کانون خانواده را محل و منشأ آرامش و صميميت، انس و الفت قرار دهد و فطرت زن را زمينه ساز مهر و مودتي آفرید تا سلامت رواني، رشد و كمال افراد خانواده بر آن استوار باشد و فرمود: «وَ مِنْ ءَايَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكمُ مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُواْ إِلَيْهَا وَ جَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فىِ ذلِكَ لاَيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ»[۲] همو آسايش و سكون همسر را به وجود زن ميسر گرداند و فرمود: «هُوَ الَّذِى خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَ جَعَلَ مِنهْا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيهْا. . .»[۳] خداوند تبارک و تعالی از زوجین خواست تا پس از پيمان ازدواج متعهد شوند که در غم و شادي، سختي و راحتي پشتيبان و امانتدار هم بوده و حافظ اسرار يكديگر باشند و آن تعهد را به پوشش یکدیگر تشبيه نمود و فرمود:« . . هُنَّ لِبَاسٌ لَّكُمْ وَ أَنتُمْ لِبَاسٌ لَّهُن . . »[۴]
اما از ابتدای تاریخ در بسیاری از جوامع جنس مؤنث با فراز و نشيب هاي فراواني روبرو شد. گاه همپای مردان به تأمین نیازهای زندگی پرداخت و بیشتر اوقات خود را در محيط خانه صرف تربیت کودکان، رفع نیازهای روزمره و ایجاد آرامش در خانواده نمود و جایگاهی والا اختیار نمود و گاه او را عامل هر نوع شر و گناهی دانستند که در تعقل ضعیف، کینه توز، دروغگو و حقیر است و او را موجودی بی ارزش برشمردند و از داشتن فرزند دختر شرمسار بودند و در نتیجه او را به انحاء مختلف از بین می بردند یا در صورت تولد او را در معرض فروش می گذاشتند و همچون بردگان با او رفتار می کردند. دختر تنها در زمانی می توانست به زندگی ادامه دهد که مأمور به خدمت رسانی پدران و شوهران باشد. بدین روی مردان خود را مالکان جنس مؤنث دانستند که می توانند در مملوک خود به هر نحوی که مایلند دخل و تصرف نمایند و بانوان نیز در نقش خدمتکاران خانگی و وسیله تمتع مردان مجبور بودند، زندگی ملال آور را تحمل نمایند و به نابرابری های اجتماعی راضی باشند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] -«…إِنَّ أَكْرَمَكمُْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَئكُمْ ..»الحجرات/۱۳
[۲] – الروم/۲۱
[۳] – الاعراف/۱۸۹
[۴] –البقره/۱۸۷