بررسی رابطه بین جهت گیری مذهبی و سلامت روان با کیفیت زندگی وعملکرد تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی رابطه بین جهت گیری مذهبی و سلامت روان با کیفیت زندگی وعملکرد تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
از ديدگاه اسلام، راه علاج و درمان اساسي اختلالات رواني، از جمله اضطراب و نگراني، ياد خداوند است: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» و اعتقاد بر اين است كه انسان به وسيله ايجاد ارتباط روحي و معنوي با مبدأ وجود و سرچشمه همه پاكيها و نيكيها به آرامش خاطر دست پيدا ميكند. ياد خدا، انسان را با ريسمان و پيوند استواري به پروردگارش مربوط ميسازد و او را به خير و خوبي در دنيا و آخرت سوق ميدهد و روان انسان را بر اساس ايثار و همياري پرورش داده و او را به آرامش ميرساند. چنين فردي با عبرت گرفتن از ديگران و تجربه اندوزي از گذشته، با اميد به سمت آينده در حركت است. اين افراد هرگز احساس ناراحتي و تشويش در مورد حوادثي كه هنوز رخ ندادهاند به درون خود راه نميدهند.
در احاديث و گفتههاي معصومانعوامل شناختي و عاطفي و رفتاري متعددي مورد توجه قرار گرفته است. براي مثال، در مورد اختلال افسردگي، عواملي نظير نگرشهاي نامعقول، افراط و تفريط در تمايلات و هواهاي نفساني، برآورده نشدن انتظارات، نااميدي، شك و ترديد به الطاف خداوند، نارضايتي از زندگي، كوتاهي در انجام فعاليتها، سستي و تنبلي، از دستدادن چيزي كه براي فرد مهم است و يا نرسيدن به آرزوها، حسادت نسبت به كسي، ناراحتي فكري و خيالپردازي، احساس ناتواني، و فشارهاي رواني از سببهاي افسردگي دانسته شده است.(فقيهي و مطهري طشي، ۱۳۸۳)
همانطور که در بالا نیز تاکید گردید ،يكي از گروههاي در معرض خطر، دانشجويان هستند. آنها از هوشمندترين افراد جامعه و سازندگان فرداي جامعه در زمينههاي سياسي، اقتصادي و اجتماعي بوده و بخش قابل توجهي از جوانان را تشكيل ميدهند. (فاضل ميبدي، ۱۳۷۵) دانشجويان در مرحله انتقال از دوره نوجواني به بزرگسالي، علاوه بر مشكلات ناشي از زندگي جديد، بايد سعي كنند تا از خانواده استقلال مالي و عاطفي پيدا كرده و يك مجموعه از ارزشهاي جديد زندگي اجتماعي را بپذيرند. (كوانگ و همكاران،۱۹۹۷ – عمران نسب، ۱۳۷۸) و در چنين شرايطي است كه نياز به انطباق مجدد احساس ميشود.
افراد اين گروه، فشارهاي درسي و مسائل اجتماعي خاصي را تجربه ميكنند و بديهي است كه به دليل عدم تجربه از يك سو و شدت و فراواني فشارهاي رواني از سوي ديگر، بيش از ساير اقشار جامعه درگير تنيدگيهاي گوناگون ميگردند (خزائيلي،۱۳۷۶). ناخشنودي، عدم رضايت، نااميدي، ناكامي و خشونت،روابط بين فردي ضعيف، درماندگي حالات و احساسات منفي هستند كه ميتوانند عملكرد آنها را شديداً تحت تأثير قرار دهند (نيكجه، ۱۳۷۶).
تقريباً عموم مردم در قالبي از روابط زندگي مي کنند. در روابط، مردم ريشه هاي راحتي، پيوستگي و شادي راپيدا مي کنند هر چند که روابط منبع تعهد ،مسئوليت نيز مي باشد سلامت رواني و احساسي راحتي هر کس به ميزان قابل توجهي به کيفيت زندگی او معطوف است.
سلامت روان نقش مهم و اساسی در زندگی افراد دارد و اصولاَ دانشجویان به دلیل شرایط خاص سنی می توانند مستعد از دست دادن سلامت روان بوده و با توجه به مشکلات خاص خود دچار فشار های روحی و روانی هستند. در نوجوانان عدم برخورداری از آینده شغلی روشن، تغییر در شرایط زندگی و نگرانی نسبت به آینده،از جمله تنش ها و فشارهای روحی و روانی در این سن به نظر می رسد . با توجه به تهدیدها و فرصت های جدی در این دوره، پرداختن به بحث سلامت روانی -که می توانند متاثر از جهت گیری مذهبی و بینش دانشجو باشد-و کیفیت زندگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. البته یکی از متغیر هایی که رابطه نزدیکی با سلامت روان در فرد دارد مقوله کیفیت زندگی است که قرار داشتن آن در محدوده قابل قبو.ل و طبیعی بر سلامت روان افراد تاثیر می گذارد. و نهایتا اینکه متغیرهای مذکور تاثیر غیرقابل اجتنابی بر عملکرد تحصیلی دانشجو خواهند داشت.
دانشجویانی که از الگوهای قوی جهت گیری مذهبی و سلامت روان بیشتری برخوردارند درمطالعه دروس با علاقه و هدف والاتری شرکت می کنند .شناخت وتوجه به دانش جویان مشکل دار از نظر سلامت می تواند درحل مشکل آنها کمک نماید واین نتایج می تواند در پویایی هر چه بیشتر دانشگاه ،مراکز مشاوره مورد استفاده قرار داد .
یقینا شناخت عوامل مختلفی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم تاثیر نامطلوبی بر جهت گیری مذهبی ، بهداشت روانی و کیفیت زندگی دانشجویان دارد ، می تواند باعث جهت گیری آموزش های مداوم به دانش جویان، برنامه های تفریحی و فرهنگی ،در دستورکار قرار گرفتن واحدهای مشاوره دانشجویی و سایر برنامه ریزی های مراکز آموزشی در راستای کاهش این عوامل گردد. بر این اساس پژوهش حاضر در پی کشف و شناسایی هرچه بهتر تأثیر جهت گیری مذهبی و سلامت روان بر کیفیت زندگی و عملکرد تحصیلی دانشجویان می باشد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده