بررسی میزان ادراک کارمندان از عدالت سازمانی و رابطه آن با بهره وری و اعتماد سازمانی در آموزش و پرورش گچساران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی میزان ادراک کارمندان از عدالت سازمانی و رابطه آن با بهره وری و اعتماد سازمانی در آموزش و پرورش گچساران
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
بهره وری یکی از شاخص های مهم در رشد اقتصادی هر کشور است. در این راستا بررسی و اندازه گیری بهره وری در سطح بخشهای مختلف اقتصادی می تواند علاوه بر بیان عملکرد اقتصادی کشور در این زمینه، بیانگر ظرفیت تولیدی بخش های مختلف باشد. عنصر اساسی در ایجاد و بهبود بهره وری، نیروی انسانی است؛ نیروی انسانی در مورد بهترین شیوه برای بهبود کیفیت تصمیم می گیرد و هدایتگر هرگونه تلاش برای بهبود بهره وری است، به این دلیل که نیروی انسانی سازمان ها تنها منبعی است که کمیاب بوده و به راحتی نمی تواند توسط رقبا کپی برداری شود، در نتیجه موجب ایجاد مزیت رقابتی پایدار برای سازمان می شود (چو و همکاران[۱]، ٢٠٠٦).
……
مرور منابع:
هدایتی و همکاران (١٣٩٠) رابطه عدالت سازماني و بهره وري کارکنان بيمارستان هاي شهرستان زابل را مورد مطالعه قرار دادند. مطالعه به صورت مقطعي (۱٣٨٩)، توصيفي تحليلي انجام شد. پرسش نامه اي با مقياس پنج گزينه اي ليکرت به صورت خود پاسخ گويي ابزار مطالعه بود که توسط جامعه پژوهش تکميل شد. آزمون آماري تي و آناليز واريانس يک طرفه استفاده گرديد. بين عدالت سازماني با بهره وري رابطه معناداري وجود داشته و از ابعاد عدالت، عدالت تعاملي با بهره وري رابطه معناداري داشت. مديران مي توانند با ايجاد جوي عادلانه موجب افزايش بهره وري کارکنان و کل بيمارستان شوند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه های اصلی تحقیق:
۱- بین ادراک کارمندان از عدالت سازمانی با بهره وری آنها رابطه دارد.
۲- بین ادراک کارمندان از عدالت سازمانی با اعتماد سازمانی آنها رابطه دارد.
فرضیه های فرعی تحقیق:
۱- بین ادراک کارمندان از عدالت توزیعی سازمان با بهره وری آنها رابطه دارد.
۲- بین ادراک کارمندان از عدالت تعاملی سازمان با بهره وری آنها رابطه دارد.
۳- بین ادراک کارمندان از عدالت رویه ای سازمان با بهره وری آنها رابطه دارد.
۴- بین ادراک کارمندان از عدالت توزیعی سازمان با اعتماد سازمانی آنها رابطه دارد.
۵- بین ادراک کارمندان از عدالت تعاملی سازمان با اعتماد سازمانی آنها رابطه دارد.
۶- بین ادراک کارمندان از عدالت رویه ای سازمان با اعتماد سازمانی آنها رابطه دارد.
………….
قیمت: ۱۹۰۰۰ تومان
[۱] – Cho et al.