حل جريان جابجايي آزاد گذرا حول کره با استفاده ازDQ-IDQ
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: حل جريان جابجايي آزاد گذرا حول کره با استفاده ازDQ-IDQ
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
يکي از پديدههاي انتقال حرارت، جابجايي آزاد يا طبيعي است. تغيير چگالياي که بواسطهي گراديان دما ايجاد ميشود منجر به جاري شدن سيال ميگردد. حرکت سيال در جابجايي آزاد در مجاورت يک سطح در نتيجهي نيروهاي شناوري است که به واسطهي گراديان دما اعمالی بر سيال در نزديکي سطح و تغييرات چگالي سيال میباشد. نيروهاي شناوري که موجب جريانهاي جابجايي آزاد ميشوند را نيروهاي حجمی[۱] ميگويند. تاريخچهي تحقيقات اوليهي که اين جريان را در نظر گرفتند، به يک صده قبل باز ميگردد. از آن زمان تاکنون دادهها، روابط و تحليلهايي که بر اين جريان حاکم ميباشند با رشد فوقالعادهي افزايش پيدا کردهاند. علاقهي بيشماري که بشريت به اين پديده نشان ميدهد، بازتاب نياز فوقالعادهي است که بشر به اين پديدهي جالب و حياتي احساس میکرده است. اهميت و تنوعي که در بکارگيري اين پديده در صنعت و محيط اطراف به چشم ميآيد، نشان بر کاربرد گستردهي اين پديده دارد. اين پديده گاه به تنهايي و گاه با ترکيب شدن با ساير پديدههاي انتقال در انتقال حرارت و جرم بکار گرفته شده است.
از طرفي با توجه به اينکه سيستمهاي واقعي فيزيکي يا مسائل مهندسي که بواسطهي اين پديده ايجاد ميشوند به کمک معادلات پارهاي توصيف ميشوند، در اکثر حالتها، حل بستهي[۲] آنها فوقالعاده سخت است. بدين سبب، روشهاي تقريبي عددي به صورت گستردهاي براي حل اين معادلات، مورد استفاده قرار ميگيرند. بيشترين روشهاي عددي که براي حل اينگونه مسائل به کار گرفته ميشوند، روشهاي المان محدود[۳]، تفاضل محدود[۴] و حجم محدود[۵] ميباشد اين سه روش جز روشهاي مرتبهي پايين طبقهبندی میشوند. روشهاي مرتبهي پايين براي بدست آوردن دقت کافي در محاسبات نيازمند تعداد گرههاي محاسباتي بالايي هستند. در مسايلي که چند بعد محاسباتي دارد نياز به ظرفيت محاسباتي بالا براي حفظ دقت محاسبات بيشتر نمود پيدا ميکند. بنابراين محققین تلاشهايي به منظور دستيابي به روشهايي که با تعداد گرههاي محاسباتي کم، منجر به نتايجي با دقت بالا گردند را آغاز کردند. از اين روشها تحت عنوان روشهاي مرتبهي بالا ياد ميشود. از جملهي ماحصل اين تلاشها ميتوان به روشهاي طيفي[۶] و مربعات ديفرانسيل[۷] اشاره کرد. همانگونه که گفته شد يکي از مزاياي اين روش دستيابي به دقت محاسباتي مناسب در عين کم بودن تعداد گرههاي محاسباتي است.
روش مربعات ديفرانسيل براي اولين بار توسط ريچارد بلمن و همکارنش در اوايل دههي ۷۰ ميلادي به کار گرفته شده است. روش مربعات ديفرانسيل برگرفته شده از روش انتگرالگيري مربعي[۸] ميباشد. در اين روش مقدار مشتق تابع در هر نقطه را با استفاده از مجموع حاصلضرب مقادير تابع در مقادير وزني مرتبط در طول راستاي مورد نظر تقريب ميزنند. نکتهي کليدي در بکار بردن اين روش، تعيين ضرايب وزني است. بدليل محدوديتهايي که در اعمال روشهاي اوليهي تعيين ضرايب وزني وجود داشت، اين روش تا سالهاي متمادي کمتر مورد استفاده قرار گرفت. تا اينکه پژوهشهايي که محققين در اواخر دههي۸۰ و اوايل دههي ۹۰ به منظور پيدا کردن ضرايب وزني سادهتر انجام دادند، منجر به معرفي اين روش به عنوان ابزار عددي قدرتمندي در دو دههي اخير شد.
با افزايش استفاده از اين روش در ساليان اخير محققين بنا به نيازي که احساس ميکردند، روشهاي ديگري را از روش مربعات ديفرانسيل استخراج کردند که يکي از اين روشها مربعات ديفرانسيل تکهاي[۹] است. اين روش در مسايلي که تغييرات گراديان متغييري شديد و يا در مسايلي با شرايط مرزي متغير، کارايي بالايي دارد. ايدهي روش مربعات ديفرانسيل تکهاي در سال ۲۰۰۶ در مدلسازي امواج در آبهاي کم عمق بکار گرفته شد. اصول اين روش بر پايهي تکه تکه کردن دامنهي محاسباتي بر زير دامنهها و اعمال روش مربعات ديفرانسيل بر هر زير دامنه است.
[۱] Body force
[۲] Closed form
[۳] Finite element
[۴] Finite difference
[۵] Finite volume
[۶] Spectral method
[۷] Differential quadrature method (DQM)
[۸] Integral quadrature
[۹] Incremental differential quadrature method (IDQM)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده