دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک بر نامه منتخب گرم کردن بدنبال یک فعالیت بیشینه بر غلظت اسید لاکتیک خون در ورزشکاران سرعتی واستقامتی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک بر نامه منتخب گرم کردن بدنبال یک فعالیت بیشینه بر غلظت اسید لاکتیک خون در ورزشکاران سرعتی واستقامتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
يكي از موارد مهمي كه ورزشكاران و مربيان را به تفكر وا ميدارد نحوه شروع تمرين و انجام يك فعاليت و در واقع آماده شدن به منظور انجام يك مسابقه و يا يك جلسه تمرين است. امروزه تقريبا تمامي مربيان، ورزشكاران و محققين به اثرات مثبت گرم كردن پي برده و آن را به عنوان يكي از قسمتهاي مهم يك جلسه تمرين ميدانند و در طراحي آن دقت لازم رابکار می بندند(۳)
گرم كردن، فعاليت ورزشي را بالقوه گسترش ميدهد زيرا فرد را قادرميسازد تا سريعتر با فشار فعاليت ورزشي سازگار شود در نتيجه اجازه ميدهد زمان بيشتري در حالت پايدار باقي بماند و يا توانايي بهتري براي تمركز بر ساير مهارتها كه بايد همراه با فعاليت ورزشي انجام شوند به ارمغان ميآورد. فوايد گرم كردن با افزايش دما، متابوليسم انرژي عضله، افزايش خاصيت ارتجاعي بافت، افزايش برون دهقلبي و جريان خون محيطي و بهبود عملكرد دستگاه عصبي مركزي و فراخوان عصبي عضلاني واحدهاي حركتي در ارتباط است. روشهاي مختلفي براي گرمكردن بدن پيش ازمسابقه وجود دارد پرسش مهمي كه پژوهشگران از ابتدا تلاش كردهاند به آن پاسخ دهند اين است كه براي افزايش دماي بدن انجام فعاليت ورزشي(روش فعال) بهتر است يا روشهاي غيرفعال (دوش آب گرم و غيره).
ثابت شد كه روش غيرفعال بهترين روش نبوده و به اندازه گرم كردن فعال در افزايش سرعت پاسخ بدن به فعاليت ورزشي مؤثر نيست اگر انجام فعاليت ورزشي مستلزم يك دوره گرم كردن است شدت و مدت فعاليت ورزشي ويژه گرم كردن چگونه بايد باشد؟ .
گرم كردن بايد فعال باشد اما نه خيلي شديدو از عضلاتي استفاده كرد كه در فعاليت ورزشي جزو حركت دهندههاي اصلي هستند. با توجه به توانايي يك برنامه گرم كردن فعال و اختصاصي در افزايش جريان خون موضعي، دماي عضله و كاهش كسر اكسيژن چنين اظهار شده كه گرم كردن ميتواند براي عملكرد فعاليت ورزشي شديد سودمند باشد. ثابت شدهاست كه يك برنامه گرم كردن فعال قبل از شنا يا دوچرخه سواري شديد باعث افزايش اكسيژن مصرفي، بهبود متابوليسم عضله و كاهش اختلال اسيدي – بازي ناشي از فعاليت ورزشي شديد ميشود(۳).
متغيرهاي متعدد تاثيرگذار بر گرم كردن آثار گوناگون و احيانا كاملا متفاوتي را به جا ميگذارند و هر فرد ميبايست با توجه به اين عوامل و رشته تخصصي خود آنرا بكار گيرد. يكي از متغيرهائي كه گرم كردن را تحت تاثير قرار ميدهد، زمان گرم كردن است(۳). از طرفي تغيير در غلظت اسيدلاكتيك خون ورزشكاران همواره به عنوان يك شاخص مناسب فيزيولوژيك براي ارزيابي اثرات برنامههاي مختلف تمريني است(۹).
از نقطه ملكولي و بيوشيميايي اسيدلاكتيك يكي از توليدات جانبي گليكوليز بي هوازي بوده وقتي به مقدار زياد در عضلات و خون انباشته شود سبب خستگي عضلاني ميگردد(۱۰). ميزان لاكتات خون يك عامل بسيار مهم در تمرينات است و بر حسب واحد ميلي مول در هر ليتر از خون اندازه گيري ميشود خون افراد سالم در حالت استراحت داراي ۱ الي ۲ ميلي مول لاكتات در هر ليتر است. تمرينات شديد اين ميزان را افزايش ميدهد حتي تغيير نه چندان زياد در ميزان لاكتات ( ۶ الي ۸ ميلي مول در هر ليتر) ممكن است هماهنگي بدني ورزشكار را دچار اختلال كند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده