دانلود پروپوزال آماده: تحليل رفتار كارآفرينانه سازماني در بين كارشناسان سازمان جهاد كشاورزي استان گيلان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحليل رفتار كارآفرينانه سازماني در بين كارشناسان سازمان جهاد كشاورزي استان گيلان
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
کارآفرینی و کارآفرین، مباحث نظري و راههاي عملی آن در عرصههاي اقتصادي، صنعتي، تجاري، اجتماعی و فرهنگی موضوعهاي تازهاي نيستند. در هر دورهاي از تاريخ، مطالب و مسايلي از آنها مطرح شده و موضوعهاي تازهاي افزوده گرديده و نکاتي کليدي برجسته شده و محوري در آن قرار گرفته است و امروز جديترين و اساسيترين موضوع اين عرصهها تنها يک عنوان دارد، کارآفريني سازمانی. اين بدان معناست كه كارآفريني سازمانی بسان پديدهاي نسبتا نوظهور در كشورمان نياز به شناسايي و تجزيه و تحليل دارد، تا هر چه كاراتر برنامههاي توسعه را پيش برد. این موضوع مختص کشور ما و یا یک منطقه خاص جغرافیایی نیست، چرا که اينك در سراسر جهان، كار و فعاليت شكل تازهاي به خود گرفته است، در حوزه اقتصاد خصوصی کارآفرینان، بنگاهها را به سوي خوداشتغالي و خودكارفرمايي پیش میبرند و در حوزه سازمانی، کارآفرینان سازمانی، سازمانها را از طریق ايجاد خدمات جديد و ارتقای سطح رضايت به مشتریان، افزایش سطح وفاداری آنان به سازمان را فراهم ساخته و از سویی دیگر با بهدست آوردن مشتريان جديد باعث بقا و سودآوري در سازمانها ميشوند. اما بايد دانست كه در دنياي رقابتي و متغير امروز، كاميابي از آن سازمانها، جوامع و اتحاديههاي اقتصادياي است كه بين منابع كمياب و قابليتهاي مديريتي و كارآفريني منابع انسانيشان پيوندي عملي و كارا برقرار سازند. به عبارتي ديگر، سازمان و متعاقب آن، جامعهاي ميتواند در مسير توسعه، حركتي مستمر و پرثمر داشتهباشد، كه همزمان با ايجاد بسترهاي لازم، منابع انساني خود را به دانش و مهارت كارآفريني مولد تجهيز كند كه آنگاه آنها با استفاده از اين فرآیند مولد، ساير منابع سازمان و جامعه را به سوي ايجاد ارزش و حصول رشد و توسعه، هدايت و مديريت كنند. اين محدوديتي است كه جملگي بايد با آن كنار بياييم و كار كنيم. امروزه نيروي انساني به عنوان يك منبع نامحدود و محور هر نوع توسعه مطرح است. در اين بين كارآفرينان بهطور خاص داراي نقشي موثرتر در فرآيند توسعه اجتماعي و اقتصادياند. تحقيقات نشان داده كه بين توسعه و تعداد كارآفرينان در يك كشور همبستگي مثبت وجود دارد. زيرا كشوري كه داراي تعداد زيادي كارآفرين باشد، نهتنها از قابليتهاي بالفعل تجاري و اقتصادي، بلكه از محركهاي اجتماعي و پتانسيل فرهنگي قويتري براي توسعه پايدار برخوردار است.
سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با در اختیار داشتن ۱۲۹۱ نفر نیروی شاغل که از این تعداد ۵۵۳ نفر از این کارکنان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر میباشند و به دلیل جایگاه اقتصادی استان در کشور به عنوان استانی با ساختار اقتصاد کشاورزی و از سوی دیگر با توجه به وابستگان مراجعهکنندگان این سازمان از حیث اقتصادی، جایگاه مهمی در عرصه اقتصادی استان را دارا میباشد، اما براساس گزارش دبيرخانه برگزاري همايش امتنان از كارآفرينان برتر استان گيلان كه در سال ۱۳۹۰ برگزار گرديد، تنها تعداد ۱۵۶ نفر ثبت نام شده داشته، كه از اين تعداد فقط ۲۵ نفر (۱۶ درصد)، مربوط به بخش كشاورزي بوده است. طي انتخاب كارآفرينان منتخب برتر استاني در سال ۱۳۹۰ از بخش صنعت پنج نفر (۵۶ درصد)، از بخش خدمات سه نفر ( ۳۳ درصد) و بخش كشاورزي يك نفر (۱۱ درصد)، را به خود اختصاص دادند.
نکته حائز اهمیت در آمارهای موجود درخصوص کارآفرینان ثبت نام شده این است که با توجه به اهمیت بخش کشاورزی در استان گیلان و حضور نیروهای کارشناس و متخصص در سازمان جهاد کشاورزی استان و متقاضیان این سازمان، تعداد افراد ثبت نام شده در بخش کشاورزی ۲۵ نفر و تعداد کارآفرینان معرفی شده از سوی این سازمان بطور مستقیم پنج نفر بوده است که نسبت به تعداد پرسنل و فعالان شاغل در استان از درصد مناسبی برخوردار نمیباشد که اين موضوع میتوان به نوعی با میزان و سطح فرهنگ كارآفريني در سازمان مذكور مرتبط دانست.
بنابراين، تحلیل رفتار کارآفرینانه سازمانی در بین کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان به عنوان هدف اين تحقیق مورد توجه قرار گرفت. از اینرو سوال اساسی این است که آیا کارشناسان جهاد کشاورزی استان گیلان دارای رفتار کارآفرینانهسازمانی میباشند؟
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده