جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



دانلود پروپوزال آماده: تدوین راهبردهای فرهنگی هیئت¬های دینی و مذهبی مورد مطالعه: سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده: تدوین راهبردهای فرهنگی هیئت¬های دینی و مذهبی مورد مطالعه: سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

پیشینه پژوهش در داخل کشور

برای رسیدن به هدف کلی پژوهش ابتدا واژه­ها، مفاهیم و مراحل برنامه­ریزی و مدیریت استراتژیک فرهنگی در سایر فرهنگ­ها و نهادهای دینی مطالعه گردید. سپس با مقایسه و ارزیابی عملکردها و بررسی انواع استراتژی ها و مزایای مدیریت فرهنگی در نهاد دینی سازمان تبلیغات اسلامی مدل­های مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در نهایت با توجه به نقش سازمان تبلیغات اسلامی در تدوین راهبرد فرهنگی     هیئت­های دینی و مذهبی نسبت به توانایی در سازمان و چالش­های پیش روی به بررسی پیشینه فرهنگی در سایر آداب و سنن فرهنگ های ملل مختلف با استفاده از منابع و آخرین دستاوردهای علمی مطالعات مقایسه­ای و بررسی تحقیقات انجام شد تا نسبت به تدوین راهبرد علمی و مدیریت دیدگاه روشنی ارائه گردد. با توجه به بررسی به عمل آمده از مراکز مختلف فرهنگی و دینی داخل کشور نسبت به راهبرد فرهنگی هیئت­های دینی و مذهبی تحقیقات علمی انجام گرفته است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه­ها، سازمان ملل جوانان، صدا و سیما، و … برنامه های راهبردی فرهنگی دارند.

لازم به ذکر است که به منظور تدوین استراتژی فرهنگی در مراکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه اقتصاد علوم اجتماعی (۱۳۸۹)، دانشگاه باقرالعلوم، دانشکده علوم سیاسی و اجتماعی (۱۳۹۰)، دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشکده جغرافیا (۱۳۹۲)، دانشگاه علم و صنعت ایران (۱۳۸۰)، تحقیقات علمی و کاربردی در زمینه تدوین راهبرد فرهنگی داشته اند.

براتلو (۱۳۹۳)، پژوهشي تحت عنوان «امنیت فرهنگ و راهبردهای کلان آن در حوزة مدیریت فرهنگي» انجام داده است. با توجه به این واقعیت که همة علوم و معارف بشری همواره برداشتی کلی از مفهوم امنیت دارند، موضوع این پژوهش بحث دربارة مفهوم امنیت در حوزة مدیریت فرهنگی است. از این رو ابتدا مفهوم امنیتِ فرهنگ، با رویکردی ترکیبی و استفاده از نظریه‌‌های فرهنگی و نظریه‌‌های امنیتی، بررسی و سپس روابط و نسبت‌‌های میان فرهنگ، هویت، و امنیت با رویکردی تحلیلی تبیین شده است و درنهایت به یک سؤال اصلی، مبنی‌بر اینکه راهبردهای امنیتِ فرهنگ در ایران کدام است؟ پاسخ داده شده است. ناامنی یک تولید فرهنگی است، زیرا با مفاهیم فرهنگی جامعه و هویت گره خورده است. به‌علاوه هویت برای بقا و امنیت خود نیازمند تفاوت و تمایز است. بنابراین، «هویت ما ـ هویت دیگری» در گفتمان ژئوپلیتیک فرهنگی می‌‌تواند تحلیلی از احساس ناامنی ارائه دهد. البته این بیان هم در درون خرده‌‌فرهنگ‌‌ها و هم در میان فرهنگ‌‌ها قابل طرح و پردازش است و بدین‌ترتیب نقش منابع فرهنگی در گفتمان‌‌های امنیتی آشکار می‌شود. بر اساس چنین نگرشی اين پژوهش، به منظور تدوین راهبردهای کلان فرهنگی، چهارچوبی را برای استفاده در رشتة تخصصی مدیریت و برنامه‌ریزی امور فرهنگی پیشنهاد کرده است.

در برنامه‌ريزي استراتژیک پنج ساله دانشگاه تهران (۱۳۹۰-۱۳۹۴)، سعی شده است با اقتباس از اسناد بالا دستی از جمله سند، چشم‌انداز، برنامه‌هاي پنج ساله و نقشه جامع علمی کشور و با توجه به سند چشم‌انداز خود در افق ۱۴۰۴ اقدام به تدوین برنامه‌هاي راهبردي نموده، تا ضمن ارتقاء دانشگاه در تمامی جنبه‌ها در سطح ملی و بین المللی، گامی موثر در دستیابی به اهداف اسناد بالا دستی از جمله سند چشم‌انداز جمهوري اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ و نیز نقشه جامع علمی کشور و برنامه‌هاي پنج ساله توسعه جمهوري اسلامی در تمامی جنبه‌ها و علی الخصوص در حوزه علم و فناوري بردارد.

همتی و همکاران در برنامه‌ استراتژيك دانشگاه علوم پزشکی ایلام (۱۳۹۰-۱۳۹۵)، ضمن برشمردن رسالت، ماهيت اهداف تجزيه و تحليل SWOT، نقاط (قوت، ضعف، فرصت، تهديدها)، و تحليل رقابتي و مباحث استراتژيكي با محويت دانشگاه، برنامه استراتژيك پنج ساله تدوين شده است.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این پژوهش درصدد است که با استفاده از همت و تلاش مضاعف مسئولین، اعضاي هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان خود در توسعه وارتقاء کمی و کیفی آموزش و پژوهش گام بردارد .لذا تدوین برنامه ریزي راهبردي دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار گرفت، تا بتواند چشم‌انداز روشنی را در زمینه دستیابی به اهداف آموزشی، پژوهشی و درمانی فراهم آورد.

در برنامه‌ريزی استراتژيكي دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان (۱۳۸۷-۱۳۹۱)، ضمن بررسي وضعيت گذشته سازمان در مقايسه با دانشگاه‌هاي ديگر وضعيت‌ پتانسيل‌هاي داخلي و خارجي و همچنين شاخص‌هاي كمي و كيفي كاركنان دانشگاه، افق‌هاي بلند مدت در نظر گرفته شده است. (محمدیان، هدایت‌الله عسگری، ۱۳۸۷).

محسن حسام مظاهري(۱۳۸۷)، نتايج تحقيقات خود را در موضوع «مجالس و آيين ها و رسوم عزاداري» در كتابي با نام رسانه شيعه به چاپ رسانده است. وي ابتدا به بررسي و تحليل تاريخ پيدايش و تكوين آيين­ها و مجالس عزاداري مي پردازد. فرضيه  بنيادين اين كتاب، رابطة عزاداري  و تغيير و تحولات آن با وضعيت سياسي، فرهنگي و اجتماعي هر عصر است. از اين رو، در بخشي به تفصيل در باب بسترهاي اجتماعي و فرهنگي، كه در هر عصر سبب ظهور يك آيين يا صورت جديد در عزاداري عاشورا شده، سخن گفته شده است.

وي همچنين گونه­هاي هيأت ها را بررسي كرده و در انتها، يك مدل تلفيقي و چند بُعدي را به عنوان «مدل ساختي ـ كاركردي»، پيشنهاد كرده  است. بر اساس اين مدل، هيأت هاي مذهبي معاصر را مي توان در سه دستة «سنتي»، «انقلابي»، و «عامه پسند»، و به علاوه، يك گونة فرعي «شبه­هيأت ها»، گنجاند. وي نتيجه مي گيرد كه عزاداري جزو مقولة دينداري مي­باشد كه يكي از آيين هاي دين داران است و نه مناسك ديني. اين آيين ها، كه توسط امامان شيعه پايه ريزي شده است، پس از چندي با فرهنگ ايراني آميخته و شد. اما در ادامه صورت ديگري يافت، كه به كلي با نمونة اوليه آن تفاوت داشت؛ صورتي كه توسط خود دين داران و به تناسب فرهنگ و باورهاي آنان و نيز قرائتي كه در هر عصر از قيام امام حسين (ع) داشتند، تعريف شده است.

حیدر زاده (۱۳۸۰)، نیز در مطالعه ای تحت عنوان «نقش هیئت های مذهبی در روند توسعه» به این نتیجه رسید که از کارکردهای این جلسات، فعالیت در امور خیریه، عام المنفعه، گذراندن اوقات فراغت، مبادله اطلاعات و برانگیختن حس مشارکت داوطلبانه و تاثیرات روان شناختی می توان اشاره کرد.

 

پيشينه پژوهش در ساير کشورها و سازمان‌ها

در سایر جوامع خارجی امپریالیسم فرهنگی توسط کشورهای آمریکا، انگلیس (Dase TT وزارت فرهنگی)، دفتر ارتباطات فرهنگی ایتالیا، سازمان یونسکو، شورای اتحادیه اروپا، مرکز Lescala در میلان Lefonice و ونیز ایتالیا، Cyowded House در استرالیا، Botnique Le مرکز فرهنگی در فرانسه، Soyos در آلبانی، Le shalles مرکز فرهنگی اروپا، وزارت فرهنگی بلژیک با عنوان Canon نقش سازمان­های فرهنگی و نفوذ فرهنگی در سایر ملل به عنوان امپریالیسم فرهنگی با تشکیل گروه­ها و     انجمن­های فرهنگی مختلف در سایر ملل فعالیت می‌کنند.

بیرتج (۱۹۸۳)، پژوهشی در شیراز انجام داده است که به نقش هیئت های مذهبی به عنوان پایگاهی برای مشارکت سیاسی و کسب آگاهی در جهت زمینه­سازی انقلاب پرداخته است. براساس این پژوهش مشارکت مذهبی در مراسم و آئین های مذهبی در زندگی سنتی شهری نقش مهمی داشته است. اما آموزش مذهبی زنان امری جدید است. در حالی که پیشتر فرصت اندکی برای یادگیری آموزه­های دینی داشتند.

در برنامه‌ راهبردی توسعة فرهنگ دانشگاهي در سوئيس (۲۰۱۲-۲۰۱۷)، در اين برنامه ضمن بررسي وضعيت فرهنگی گذشته دانشگاه‌ها در مقايسه با خود و دانشگاه‌هاي اروپاي غربي وضعيت فرهنگی دانشجويان داخلي و خارجي و رشتة تحصيلي را مورد بررسي قرار داده و همچنين شاخص‌هاي کمي و کيفي اعضای هیئت علمي و هزينه‌اي دانشگاه، را مورد توجه قرار داده است و در همين رابطه افق‌هاي بلند مدت دانشگاه را در نظر گرفته است.

مهمترين اهداف برنامه استراتژيک فرهنگی در آموزش عالي سوئيس عبارتند از:

  1. تربيت پوياترين بخش کشور از بعد فرهنگي واقتصادي
  2. اجراي پژوهش­های فرهنگی به صورت بنيادي وکاربردي
  3. گسترش تحقيقات
  4. تبديل تحقيق و پژوهش به يک فعاليت ملي
  5. حرکت به سوي فعاليت‌هاي فرهنگی متنوع

در برنامه‌ريزي استراتژيک و تحليل SWOT دانشگاه ايالتي کاليفرنيا (۲۰۱۱-۲۰۱۶)، در اين برنامه‌ريزي استراتژيک ابتدا نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهديد‌هاي دانشگاهي (تجزيه وتحليل SOWT)، به وسيلة اعضاي کميته اهداف استراتژيک وتعيين اولويت‌هاي دانشگاه با استفاده از تکنيک طوفان مغزي در سال ۲۰۱۱ مشخص شدند. مديران و دانشجويان در اين تجزيه و تحليل مشارکت داشته‌اند.

نقاط قوت شامل:

  • شهرت دانشگاه
  • تجربه مثبت با افرادي که با دانشگاه همکاري داشته‌اند
  • مشارکت مثبت يادگيري دانشگاه‌ها
  • عملکرد گذشته.

نقاط ضعف شامل:

  • ساختار بوروکراسي
  • ابهامات مالي
  • حجم کاري بالا و نابرابري اساتيد و کارکنان

فرصت‌ها شامل:

  • مشارکت در پشتيباني از ابتکارات دانشگاهي
  • تمايل به خدمات دانشگاهي
  • پيشرفت فناوري
  • افزايش تمايل براي خلق ابتکارات جهاني

 

تهديدها شامل:

  • بحران بودجه‌اي
  • دانشگاه غير دولتي
  • پيشرفت دانشگاه‌هاي ديگر در منطقه.

در تجزيه و تحليل SWOT دانشگاه ايالتي تگزاس امريکا (۲۰۱۵-۲۰۱۰)، دانشگاه آيووا ابتدا با تشکيل چهار کميته، فهرستي از نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهديدهای دانشگاه جهت برنامه‌ريزي استراتژيک تهيه نموده، سپس توسط کميته‌اي ديگر فهرست به دست آمده را طبقه بندي و مورد بررسي قرار داده است. بعد از آن کميته اصلي برنامه‌ريزي استراتژيک نتيجه گرفت که با جمع بندي SWOT بدست آمده مي‌توان چشم‌انداز دانشگاه را مشخص نمود.

نقاط قوت

  1. اخلاق کاري قوي و تعهد به کيفيت و روحيه مثبت و تعهد به پيگيري فرصت‌ها
  2. داشتن اساتيد مشهور و نامدار
  3. برنامه‌اي شناخته شده ملي و بين المللي

نقاط ضعف

  1. فقدان اجماع عمومي دربارة واگذاري اراضي به دانشگاه
  2. علوم توانايي در رقابت براي جذب ونگهداري اساتيد و دانشجويان
  3. عدم وجود يک برنامه‌ريزي بودجه‌اي بلند مدت و شفاف

فرصت‌ها

  1. توسعه و بهبود کارايي بازاريابي دانشگاه
  2. توسعه و تقويت همکاري‌هاي داخلي و خارجي
  3. امکان فرصت بيشتر براي بخش‌هاي پژوهش

تهديدها

  1. کاهش منابع دولتي
  2. کاهش حمايت‌هاي مالي از دانشجويان
  3. عدم توانايي رقابت در جذب اساتيد برجسته.

 

 

 

 

چارچوب پژوهش

مدل مفهومي بنياني است كه تمامي پژوهش بر آن استوار مي‌شود. اين چارچوب شبكه‌اي است منطقي، توصيفي و پرورده، مشتمل بر روابط موجود ميان متغيرهايي كه در پي اجراي فرايندهايي چون مصاحبه، مشاهده و بررسي پيشينه (ادبيات نظري تحقيق)، بنيان استواري براي تدوين چارچوب نظري به دست مي‌دهد (سكاران، ۱۳۹۳: ۶۸). در این پژوهش پس از بررسي پيشينه برنامه‌ريزي استراتژيک، نسبت به تدوين مدل مفهومي پژوهش اقدام گرديد. همانگونه که در مدل مشخص مي‌باشد، براي تدوين راهبردهای فرهنگی هیئت­های مذهبی در استان ایلام از مدل SWOT استفاده شده است.

……………………………

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

۶- مدل تحقیق

…………………………

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

منابع :

…………………………………….

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

2018-10-30
كد : 98532
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss