دانلود پروپوزال آماده: تعیین و بازنگری مهمترین شاخصهای سنجش عملکرد کارکنان گمرک شهید رجائی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تعیین و بازنگری مهمترین شاخصهای سنجش عملکرد کارکنان گمرک شهید رجائی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
الف) مطالعات انجامشده در داخل کشور:
طبرسا و غفوری (۱۳۸۶) در پژوهشی تحت عنوان بررسی و تجزیهوتحلیل میزان اثربخشی نظام ارزیابی عملکرد جدید کارکنان دولت (موردمطالعه در ستاد مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی) به ارزیابی روش ارزیابی عملکرد کارکنان دولت در وزارت امور اقتصاد و دارایی پرداختند. نتایج نشان داد این نظام بر انگیزش کارکنان، پرداخت پاداش، نظام تنبیه سازمانی، نیازسنجی آموزشی کارکنان، ارتقا، خودارزیابی و غیره تأثیرگذار بوده است این عوامل در پژوهش ذکرشده به ۲۳ عامل میرسد که مهمترین آنان ذکر شد و بهطورکلی در این مطالعه نظام استقراریافته در سازمان موردمطالعه اثربخش توصیفشده است.
قادری و همکارانش (۱۳۸۹)، در پژوهش خود با عنوان ارزیابی عملکرد منابع انسانی بانکها بر اساس روشهای DEA و Fuzzy DEA، به ارزیابی عملکرد منابع انسانی بانکها بر اساس روشهای تصمیمگیری چند شاخصه پرداختند، در مطالعه آنان که در شعب بانک صنعت و معدن انجام گرفت شاخصهای ارزیابی منابع انسانی، مهارتها و تواناییها، کیفیت انجام کار، احساس مسئولیت، خلاقیت و نوآوری، انگیزش کارکنان، روابط با دیگران، نظم و انضباط و عملکرد فردی معرفیشده است.
ولی پور (۱۳۸۹) در پژوهش خود تحت عنوان مدل ارزیابی عملکرد پژوهشکده فنی مهندسی وزارت جهاد کشاورزی، علاوه بر معرفی شاخصهای ارزیابی عملکرد کارکنان چون استفاده از فنآوریهای نوین، خلاقیت، کیفیت کار، کمیت کار، توانایی برنامهریزی، مسئولیتپذیری، انتقادپذیری و غیره با استفاده از تکنیک ویکور که یکی از تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه است به ارائه مدل مناسب ارزیابی عملکرد کارکنان و درنهایت رتبهبندی کارکنان پرداخت.
ب) مطالعات انجامشده در خارج کشور:
جوهانس (۲۰۰۶) به بررسی تأثیر سیستم ارزیابی عملکرد بر نگرش کارکنان پرداخت وی در مطالعه خود با انجام تحلیل عاملی اکتشافی ۳ عامل اصلی را عوامل انگیزشی، نظارتی، عملکردی معرفی کرد. بدین معنی که کارکنان معتقد بودند سیستم ارزیابی عملکرد باعث ایجاد انگیزش، نظارت و سنجش عملکردهای فردی کارکنان میشود.
نیسار (۲۰۰۷) در مطالعه خود تحت عنوان ارزیابی عملکرد و نظام حقوق دستمزد به تبیین جایگاه یک نظام ارزیابی عملکرد کارا در سیستم نظام ارزیابی عملکرد پرداخت. وی بیان نمود چنین نظامی میتواند در شکلگیری تفکرات مثبت و منفی نسبت به سازمان مؤثر باشد.
عثمان و همکارانش (۲۰۱۱) در پژوهش خود تحت عنوان تحلیل پوششی دادهها برای ارزیابی عملکرد پرستاران در سازمانهای درمانی، با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده به ارائه مدل رتبهبندی پرستاران پرداختند و درنهایت با حل مدل ریاضی پرستاران را در بخشهای مختلف سازمانی رتبهبندی نمودند. شاخصهای اصلی ارزیابی در مطالعه آنان شاخصهایی چون کمیت کار، کیفیت کار، زمان انجام وظایف، توانایی حل مسئله و تصمیمگیری، ایجاد ارتباطات مناسب با دیگران، توانایی کار گروهی بودند که هر یک از این شاخصها به شاخصهای فرعی تقسیمبندی میشدند.
گریگرودیس و همکارانش (۲۰۱۲) در پژوهش خود تحت عنوان ارائه سیستم ارزیابی عملکرد کارکنان در سازمانهای خدمات درمانی، پس از معرفی نقش ارزیابی عملکرد کارکنان در موفقیت این سازمانها با معرفی شاخصهایی چون مهارتهای کارکنان، کمیت کار، سازگاری با محیط کار، انجام کار در زمان مناسب، توجه به دستورالعملهای کاری، توجه به اهداف سازمانی، ایجاد ارتباطات مناسب با دیگران و غیره بهعنوان شاخصهای ارزیابی عملکرد کارکنان و با استفاده از تکنیکهای تصمیمگیری چندهدفه به ارائه مدل پرداختند.
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده