رابطة استراتژیهای رقابتی شرکتهای دارویی اصلی تأمینکننده شرکت پخش البرز و سهم بازار اين شركتها
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: رابطة استراتژیهای رقابتی شرکتهای دارویی اصلی تأمینکننده شرکت پخش البرز و سهم بازار اين شركتها
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
امروزه با توجه به توسعه و تنوع محصولات شرکتها و نیز رقابت شدید میان آنها، سازمانهای تولیدی باید به اندازه کافی انعطاف پذیر باشند تا از یک سو بتوانند تهدیدات غیرقابل پیش بینی در آینده نامطمئن و محیط بی ثبات را مدیریت کنند و از سوی دیگر از فرصت های موجود بهره کامل را ببرند. به واسطه رشد فزاينده تغييرات در فناوری های مختلف، بنگاه های تولیدی به منظور حفظ متخصصان فني در زمينه فعاليتهايي كه آنها تدارك ميبينند، در حال تقويت شركايشان در زنجيره تأمين هستند (مروتی و همکاران، ۱۳۹۸).
انجمن مدیریت جامع زنجیرۀ تأمین، آن را دارایی راهبردی تعریف می کند که برای سازمان، ارزش و مزیت رقابتی ایجاد می کند (خاتمی و همکاران، ۱۳۹۷) . همکاری در زنجیره تأمین می تواند با تأثیر بر انتقال دانش و حل مسائل مربوط به اعضا و شاخه های زنجیره تأمین بر پایداری زنجیره تأمین موثر باشد. طي چند سال اخير پیدایش فناوري هاي مختلف و ايجاد تحولات عظيم و رقابت در بازارهاي جهاني، مديريت زنجيره تامين را بيش از پيش ضروري ساخته است، به طوريكه سازمانهاي گوناگون براي ايجاد و حفظ موقعيت و جايگاه رقابتي خود، ناگزير به استفاده از روش ها و مولفه های مديريت زنجيره تأمين ميباشند (فلورسکیو و همکاران، ۲۰۱۹).
امروزه ماهيت متلاطم تجارت جهاني ، بخشهاي توليد، صنعت و بازار محصولات دارويي را با چالشهاي متعددي روبهرو ساخته است. اين چالشها سازمانها را ملزم مي سازد كه با بكارگيري مدلهای نوین مدیریت در تئوری و عمل، پايگاه خويش را در محيط ناپايدار و رقابتی مستحكم نمايند و به موقعيتي همراه با پيشرفت مستمر دست يابند(۱).در اين عرصه، محدودهفعاليت صنعت دارو تعريف شده و پذيرفته شدهاست، رقبا مشخص و قوانين بازي نيز تعريف شده هستند. شركتهايي كه در اين فضا با هم رقابت ميكنند، سعي دارند سهم بازار محصولات و خدمات يكديگر را گرفته، يا در واقع بربايند. هرچه فضاي رقابت شلوغتر و ازدحام رقبا بيشتر باشد، سهم بازار كمتر و سوددهي و رشد نيز كمتر خواهد بود. بيشتر محصولات، كالاهاي مصرفي هستند يا بخش خاصي از بازار را پوشش ميدهند. در چنین فضایی این سوال اساسی قابل طرح می باشد که رمز بقا و غلبه یک شرکت بر حریفان قدرتمند و بزرگ در چیست؟ آیا باید در مقابل حریفان قدرتمند موجود زانو زد؟ و یا از مفهومی به نام استراتژی رقابتی سود جست(۲).هر شرکتی که در یک صنعت رقابت میکند دارای استراتژی رقابتی خواه آشکار یا ضمنی است. ممکن است که این استراتژی به طور آشکارا از طریق یک فرآیند برنامهریزی شده شکل بگیرد و یا در طی فعالیتهای بخشهای متعدد اجرایی یک شرکت بهطور تدریجی و ضمنی ایجاد شود. هر کدام از بخشهای اجرایی در حالی که مستقل از سایرین عمل میکنند، الزاماً از روشهایی که بر اساس جهتگیریهای حرفهای و اهداف مسئولین به آنها دیکته میشود، پیروی میکنند. با این حال، بندرت اتفاق میافتد که حاصل روشهای همه بخشها بهترین استراتژی باشد(۳).
……
مرور منابع:
غریب نواز و بابایی(۱۳۸۷) تحلیل استراتژی بازاریابی رقابتی را از دیدگاه بازاریابی و رقابت مورد مطالعه قرار دادند. میزان کمک هر یک از استراتژی های رقابتی و بازاریابی به نحوه رقابت، از اهدافی بود که این مطالعه دنبال می کرد. آنها در یک روش توصیفی تحلیلی و با بهره گیری از نظرات دیگر محققان نتایج خود را جمع بندی کردند. نتیجه بدست آمده از این مطالعه حاکی از آن است که استراتژی بازاریابی رقابتی یک استراتژی رقابتی است که جنبه بازاریابی دارد و هدف آن خلق و کسب مزیت رقابتی در طول زنجیره ارزش صنعت می باشد. همچنین آنها دریافتند که استراتژی رقابتی باید به عنوان استراتژی کسب و کار با گرایش بازاریابی نگریسته شود. این نگرش اهمیت بازاریابی را به عنوان فلسفه کسب و کار ارتقا می دهد(۲۴).
………..
سوالات پژوهش:
- چه نسبتی از استراتژیهای رقابتی شرکتهای دارویی مورد مطالعه از جامعیت برخوردارند؟
- چه نسبتی از استراتژیهای رقابتی، مربوط به کل شرکت، گروه کالایی و کالا در شرکتهای دارویی مورد مطالعه می باشند؟
- چه نسبتی از شرکتهای دارویی مورد مطالعه، استراتژیهای رقابتی مدون را در بازار دارویی مورد استفاده قرار می دهند؟
- آیا استراتژیهای رقابتی شرکتهای دارویی مورد مطالعه از پویایی لازم در هنگام تغییر شرایط بازار برخوردار می باشند؟