رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز ۸ تا ۱۰ ساله
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز ۸ تا ۱۰ ساله
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
سالها قبل، چاقی به عنوان یک بیماری برای سنین میانسالی مطرح بود، ولی اخیراً شیوع چاقی در کودکان و در سنین مدرسه نیز سیر پیشروندهای یافته است (۴۹). چاقی یک پدیده چند عاملی است که از تعامل چندین عامل پیچیده از جمله وراثت و اجزاء رفتاری به ویژه فعالیت بدنی و رژیم غذایی به وجود میآید که تحت تأثیر زمینههای اجتماعی، فرهنگی و محیطی قرار دارد (۳۷). این دو عادت مربوط به سبک زندگی علاوه بر چاقی به عنوان مهمترین عوامل خطر برای چندین بیماری مزمن مانند دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی عروقی و غیره شناخته میشوند (۱۳۵).
مطالعات نشان دادهاند که چاقی در کودکی و نوجوانی با خطر بالای چاقی در بزرگسالی همراه میباشد که بخشی از این اتفاق ممکن است ناشی از تداوم رفتارهای ناسالم مربوط به سبک زندگی مانند رژیم غذایی نامناسب، فقدان فعالیت بدنی و افزایش رفتارهای کم تحرک تا بزرگسالی باشد (۱۳۱). افزایش شیوع چاقی در کودکان و نوجوانان نتیجه عدم تعادل بین انرژی دریافتی و هزینه انرژی میباشد (۷۹). طی دهههای گذشته هزینه انرژی در کودکان کاهش پیدا کرده است (۱۳۰) و الگوی فعالیت بدنی در نوجوانان نیز تغییر کرده است که در نتیجهی افزایش زمان صرف شده برای تماشای تلویزیون، ظهور بازیهای ویدئویی و اینترنت و همچنین کاهش مدت زمان برای فعالیت بدنی در مدارس و جوامع میباشد (۵۳). تغییر در جهت اصلاح اینگونه رفتارهای قابل تعدیل که از دوران کودکی آغاز میشود میتواند نقش بالقوه ای در کاهش چاقی اپیدمیک و آثار حمایتی سالم طولانی مدت و کوتاه مدت مهمی داشته باشد؛ بنابراین پیشگیری چاقی و بهبود عادات مرتبط به سبک زندگی سالم در کودکان در اولویت بالایی قرار دارد (۹۷).
از سوی دیگر، بهبود آمادگی جسمانی یک الویت سلامت عمومی برای کاهش شیوع قابلتوجه و در حال افزایش بیماریهای مرتبط با سبک زندگی در کشورهای در حال توسعه و توسعهیافته میباشد. از آن جا که فعالیت بدنی عامل مهمی در کنترل تودهی بدن میباشد، تمایل زیادی برای بررسی ارتباط بین فعالیت بدنی و ترکیب بدنی کودکان و نوجوانان و همچنیـن اهمیت فعالیت بدنی در حفظ سلامت و بهزیستی وجـود دارد (۱۰۸). ایران کشـوری است با جمعیتهای شهری گسترده و به مانند بیشتر کشورهایی که درگیر تغییرات سریع اقتصادی و جمعیتشناسی است (۴۵)، بیماریهای غیرواگیر به ویژه بیماریهای قلبی-عروقی دلیل اصلی مرگومیر در ایران میباشد (۲۱).
میزان شیوع فزایندهی چاقی در دوران کودکی، نیاز به شناسایی کودکان در معرض خطر برای انجام مداخلههای پیشگیرانه را ضروری میسازد. بر اساس گزارش سازمان ملی سلامتی و تغذیهی آمریکا[۱] (NHANES)، شیوع اضافهوزن در بین کودکان ۶ تـا ۱۳ ساله از ۷ به ۱۱ درصد و در نوجوانان ۱۱ تا ۱۹ ساله از ۵ به ۱۱ درصد افزایش یافته است. در بیشتر گزارشهای تحقیقی، چاقی و اضافهوزن بر اساس صدکهای ۸۵ و ۹۵ شاخص تودهی بدنی[۲] (BMI) بر اساس سن و جنس در نظر گرفته شده است (سازمان جهانی سلامت، ۲۰۰۵). در تحقیق دیگری شیوع اضافهوزن در نوجوانان ۱۹-۱۲ ساله ۵/۱۵ درصد و برای کودکان ۱۱-۶ ساله ۳/۱۵ درصد بود (۷۱). در کودکانی که با افراد بالغ زندگی میکنند به همان اندازه که شیوع چاقی در میان بالغین افزایش مییابد، در چاقی آنها نیز تأثیر دارد (۱۲۰). در دو دههی اخیر به طور مشخص اضافهوزن و چاقی در بیشتر کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه رو به افزایش است (۶۷).
ایران همچون بسیاری از کشورهای در حال توسعه، شاهد تجربهی اپیدمی جهانی چاقی و عوارض ناشی از آن است (۴۵). در کشور ما نیز گزارشهایی هر چند محدود در زمینهی شیوع چاقی و اضافهوزن در کودکان و نوجوانان ارائه شده است. بر اساس گزارش افشین پور، شیوع چاقی دانشآموزان پسر و دختر ۱۱-۶ سالهی همدانی ۶/۵ درصد بود. مظفری نیز تحقیقی را روی ۴۶۳ دانشآموز ابتدایی یزد به منظور تعیین شیوع چاقی انجام داد و شیوع چاقی در دانشآموزان پسر را ۳/۴ درصد گزارش کرد (۱۵). کم ترین میزان شیوع اضافه وزن و چاقی کودکان ایرانی در شهرهاي زاهدان و شهرکرد به ترتیب۱/۳، ۶/۰ و۲/۶، ۳/۲ درصد گزارش شده است. شیوع چاقی در کودکان ۵ تا ۱۰ ساله شهر تهران ۵/۴ درصد، کودکان ۶ تا ۱۴ ساله شهر شیراز ۶ درصد و نوجوانان ۶ تا ۱۴ یزد ۲۰ درصد گزارش شده است (۸۲). در شهر رشت، میزان شیوع اضافه وزن ۸/۱۸ درصد و میزان شیوع چاقی ۴/۷ درصد گزارش شده است (۶۵). با توجه به شیوع بالای اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان دانشآموز شهر رشت، لزوم درک عوامل مرتبط با چاقی و اضافه وزن ضروری به نظر میرسد. از این رو، در پژوهش حاضر تلاش میکنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم که چه ارتباطی بین آمادگی جسمانی با شاخص تودهی بدن و محیط کمر در پسران دانشآموز ۸ تا ۱۰ ساله دارد.
[۱] National health and nutrition examination survey
[۲] Body mass index
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده