رابطه توانمندسازی و کیفیت زندگی کاری با بهرهوری در بین کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان فارس
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه توانمندسازی و کیفیت زندگی کاری با بهرهوری در بین کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان فارس
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
نقش و اهمیت نیروی انسانی بر هیچ کس پوشیده نیست. در بین عوامل تولید( زمین، نیروی انسانی، تکنولوژی و سرمایه) با ارزشترین، کمیابترین و نادرترین عامل، نیروی انسانی است عدم توجه به بهرهوری نیروی انسانی و توجه صرف به دیگر عوامل نه تنها باعث کاهش کارایی و اثربخشی در سازمان میگردد، بلکه باعث افزایش ضایعات و حوادث و ایجاد نارضایتی در نیروی انسانی میشود(Sahay, 2005) که بر خلاف سایر منابع انسانی به عنوان ذیشعور و هماهنگسازی سایر عوامل شناخته میشود همچنین مهمترین هرم اصلی در افزایش و کاهش بهرهوری سازمان میباشد که از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و باید توجه خاصی به آن مبذول داشت. در دنیای پررقابت کنونی، بهرهوری به عنوان یک فلسفه و دیدگاه مبتنی بر استراتژی بهبود، مهمترین هدف هر سازمانی را تشکیل میدهد و میتواند همچون زنجیرهای فعالیتهای تمامی بخشهای جامعه را دربرگیرد. این امر سبب شده است که در تمامی کشورها بهرهوری و استفاده صحیح و هر چه بهتر و مناسبتر از مجموع عوامل تولید( اعم از کالا و خدمات) به اولویت ملی تبدیل شود و همچنین جوامع به این باور برسند که تداوم حیات هر جامعه بدون توجه به موضوع بهرهوری ممکن نیست( اللهوردی و همکاران، ۱۳۸۹). مفهوم بهرهوری که امروزه بیش از یک قرن از طرح آن به صورت جدی میگذرد به دلیل کاربردهای روزافزون آن در تمام شئون زندگی انسانها در حال رشد و گسترش است. بهرهوری معیاری است که به کمک آن میتوان بطور مستمر شرایط موجود را بهبود بخشید. بهرهوری، نگرشی واقعگرایانه به کار، زندگی و فرهنگی است که در آن انسان با فکر و هوشمندی فعالیتهایش را با ارزشها و واقعیتها منطبق میسازد تا بهترین نتیجه را برای اهداف مادی و معنوی حاصل کند( کارگر و همکاران، ۱۳۸۳).
آلتین[۱] ( ۲۰۰۵) معتقد است معیار بهرهوری در بخش خدمات بیش از آن که به فناوری و سایر عوامل بستگی داشته باشد به عامل انسانی( نیروی کار) و عواملی که بر آن تأثیر میگذارند بستگی دارد. از مهمترین چالشهای مدیران حاضر در سازمان، عدم استفاده کافی از منابع فکری، توان ذهنی و ظرفیتهای بالقوه انسانی موجود است. در اغلب سازمانها از تواناییهای کارکنان استفاده بهینه نمیشود و مدیران قادر نیستند ظرفیت بالقوه آنان را بکار گیرند به عبارتی دیگر افراد، توان بروز خلاقیت و ابتکار بیشتری در محیط سازمانی دارند، اما به دلایلی از قابلیتها بهرهوری نمیشود( بیگینیا و همکاران، ۱۳۸۹). توانمندسازی کارکنان یکی از تکنیکهای مؤثر برای افزایش بهرهوری کارکنان و استفاده بهینه از ظرفیتها و توانمندیهای فردی و گروهی آنان در راستای اهداف سازمانی است( پاکطینت و فتحیزاده، ۱۳۸۷). توانمندسازی نیروی انسانی یکی از اعجازآورترین رویکردهای توسعه انسانی میباشد که منجر به بالندگی نیروی انسانی میگردد. توانمندسازی یک حرکت دائمی است و اهمیت آن همواره رو به افزایش است چرا که اساس توسعه در کسب و کار امروز همگام بودن با تغییرات اجتماعی، دستاوردهای تکنولوژی و تقاضاهای محیط رقابتی میباشد. سازمانها نیازمند افرادی هستند که بتواند بهترین استفاده از تکنولوژی پیشرفته را ارائه دهند و نوآوریها را بیابند و بتوانند محصولات و خدمات خود را بهبود بخشند. توانمندسازی یک برنامه اجتنابناپذیر برای کار بیشتر با صرف هزینه کمتر است. سازمانها حق انتخاب کمتری در این مورد دارند که آیا آنها میخواهند مدیران و کارکنان توانمند شده تربیت کنند یا خیر؟ بالاخره توانمندسازی اتفاق میافتد؛ زیرا سازمانهای موفقتر در حال کشف شیوههای بهتر برای استفاده کامل از منابع فکری کارکنان خود هستند. سازمانها در حال پی بردن به این موضوع هستند که تنها سرمایه واقعیشان قابلیت اندیشیدنشان است. این دلایل بلافصل رشد گرایش به توانمندسازی را بیان میکند( گرجی، ۱۳۸۹). توانمندسازی با پرورش احساس کفایت نفس و بوجود آوردن فضای آزادی عمل برای کارکنان این فرصت را بوجود خواهد آورد تا تواناییها و مهارتهایشان را بهبود بخشیده و موجبات اثربخشی خود را فراهم آورند. از سوی دیگر، توانمندسازی با پرورش کارکنانی با انگیزه و توانا به مدیران امکان خواهد داد تا در برابر پویایی محیط رقابتی از خود عکسالعمل سریعتر و مناسبتر نشان دهند. بعلاوه، در عصر حاضر توانمندسازی به عنوان ابزاری شناخته شده است که مدیران بوسیله آن قادر خواهند بود سازمانهای امروزی را که دارای ویژگیهای چون تنوع کانالهای نفوذ، رشد اتکاء به ساختار افقی و شبکههای همکار، تفاوت اندک مدیران و کارکنان از یکدیگر و کاهش تعلق سازمانی هستند، بطور کارآمد اداره کنند( پورافکاری و قنبری، ۱۳۹۱). توانمندسازی کارکنان، روش جدیدی است که برای افزایش بهرهوری از راه افزایش تعهد کارکنان به سازمانها و بالعکس مورد استفاده مدیران قرار میگیرد و این شیوه ارزشمندی است که بین کنترل کامل مدیریت و آزادی عمل کارکنان توازن برقرار میکند. توانمندسازی، راهی متفاوت برای کار کردن افراد با یکدیگر است و هدف اصلی آن تغییر ساختار مدیریت از شکل سنتی و هرمی به ساختار مشارکتی است( سیدعامری و همکاران، ۱۳۸۸).
علاوه بر این یکی دیگر از راههای بهبود بهرهوری نیروی انسانی، ارتقاء سطح کیفیت زندگی کاری کارکنان میباشد. امروزه در مدیریت معاصر مفهوم کیفیت زندگی کاری به موضوع اجتماعی عمدهای در سراسر دنیا مبدل شده است در حالی که در دهههای گذشته فقط بر زندگی شخصی( غیرکاری) تأکید میشد طرفداران نظریه کیفیت زندگی کاری در جستجوی نظامهای جدیدی برای کمک به کارکنان هستند تا آنها بتوانند بین زندگی کاری و زندگی شخصی خود تعادل برقرار کنند. کیفیت زندگی کاری مسألهای پیچیده و مرکب از متغیرهای محیط کاری است و فرآورده ارزیابی کلی شخص از شغلش میباشد.
ادگار و بودین[۲] کیفیت زندگی کاری را مجموعه شرایط واقعی کار در سازمان میدانند و معتقدند کیفیت زندگی کاری نگرش و احساس کارکنان از کار خود را به صورت خاص نشان میدهد از طرفی دیگر میل به زندگی شغلی با کیفیت، مستلزم کوششهای منظم از سوی سازمان است که به کارکنان فرصتهای بیشتر برای تأثیرگذاری به کارشان و تشریک مساعی در اثربخشی کل سازمان میدهد. به این ترتیب هر سازمانی با بهرهوری و کارایی مطلوب و مؤثر در جستجوی راههایی است تا کارکنان را به درجهای از توانایی برساند که هوشمندی خود را به کار گیرند، که این امر به وسیله کیفیت کاری مناسب یعنی مشارکت و سهیم کردن بیشتر کارکنان در فرآیند تصمیمگیری صورت میگیرد. کیفیت زندگی کاری، نماینگر نوعی فرهنگ سازمان یا شیوههای مدیریت است که کارکنان بر اساس آن احساس مالکیت خودگردان، مسئولیت و عزت نفس میکنند. در سازمانهایی با کیفیت زندگی کاری بالا، کار معنیدار و خود تنظیم است، با یک آرایش سیستمی انجام میشود و برای انجام آنها نیازمند استفاده از مهارتهای پیچیده میباشد. در این نمونه از سازمانها مدیران علاقهمند هستند که معنی کار و شرایط را برای کارکنان تشریح کنند( عباسی، ۱۳۹۰).
بنابراین پی بردن به عوامل مؤثر و مرتبط با بهرهوری دارای اهمیت زیادی است زیرا کیفیت زندگی کاری و توانمندسازی نیروی انسانی بر بسیاری از متغیرهای سازمانی تأثیرگذار میباشند اما عمدهترین تأثیر آنها در بررسی پیش نگاشتهها بر روی بهرهوری است به گونهای که بر اساس مطالعات انجام شده کیفیت زندگی کاری و توانمندسازی نیروی انسانی با بهرهوری کارکنان در دراز مدت پابهپای یکدیگر افزایش یافته است( حسینزاده ومیرزایی نوبری، ۱۳۸۶).
ورزش و تأثیرات آن در اغلب نقاط دنیا اعم از پیشرفته یا در حال توسعه و در ابعاد مختلف بررسی شده است. ورزش با بهبود سلامت جامعه، موجب توسعه قابلیتهای جسمانی، رشد مسئولیت فردی و اجتماعی و افزایش کارایی میشود. ورزش در شکوفایی ابعاد مختلف شخصیت افراد جامعه اعم از اخلاقی، عقلانی، جسمانی و نیز تحکیم و تسهیل دستیابی به نشاط و سلامت عمومی جامعه عاملی مؤثر و قوی است. نظریه نقش انکارناپذیر ورزش و تربیت بدنی، درک شده و این مهم نیز در قالب ادارات ورزش و جوانان شکل گرفته و هدفدار شده است. مربیان تربیت بدنی و کارکنان به عنوان بخشی از این سیستم نقش اساسی و کلیدی داشته و هدایت کنندگان مسئولیت و اهداف مهمیاند که ادارات ورزش و جوانان آن را به عهده دارند( سیدعامری و همکاران، ۱۳۸۷). از این رو تحقیق حاضر با هدف ارزیابی ارتباط بین توانمندسازی و کیفیت زندگی کاری با بهرهوری در بین کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان فارس طراحی و اجرا شده است.
[۱] . Althin
[۲] . Edgar & Beaudoin
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده