جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



چالش های حقوقی ایران در جرایم و انحرافات جنسی با رویکرد به رویه قضایی

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده:  چالش های حقوقی ایران در جرایم و انحرافات جنسی با رویکرد به رویه قضایی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

انسان بعنوان موجودی که رسالت جانشینی خداوند در زمین را دارد به مانند سایر موجودات دارای یک سری نیازها و غرایز درونی بوده و همواره بطرق مختلف در تکاپوی تامین نیازهای خود می‌باشد بر همین اساس درجهت نیل به اهداف خود و رفع بهتر نیازها هنجارهایی را همواره پیش روی خود قرار داده و متمسک و ملتزم به آن شده است. نخستین قوانین مدون و مکتوب تا مدرن‌ترین قوانین و در متمدن‌ترین جوامع همه وهمه درراستای سامان بخشیدن به خواسته‌های مادی و معنوی انسانها بوده بنحوی که بدون انحراف از ملاکها و معیارهای موجود بسته به نوع فرهنگ و مبانی قانون رسیدن به سرمنزل مقصود را باعث شود. ريشه‌هاي حقوق موضوعه جديد ايران را بايد در سالهاي قبل از ۱۲۸۲ هجري شمسي، يعني تاريخ اعطاي مشروطيت، جستجو كرد. امواج فرهنگ جديد غرب، افكار متفكرين قرن هجدهم فرانسه را به كشور ما رساند و موجب تحرير اولين قانون موضوعه در ايران با نام «كتابچه قانوني كنت» گشت[۱]. مواد ۱۳، ۱۴ و ۱۵ قانون مزبور به منافيات عفت اختصاص داشت كه فقط به جرم هتك ناموس اشاره كرده بود.۱

وجه مشترک همه قوانین بشری شناخت متخلف با محک تخلف از قانون بوده است لذا قانون بهترین و متداول‌ترین شیوه تشخیص یک رفتار بهنجار یا ناهنجار می‌باشد که البته این تشخیص ارتباط تنگاتنگی با آداب ورسوم قومیتها وفرهنگ و دین هر ملت دارد چه بسا قانون یک قوم رفتاری را بهنجار وهمان رفتار در جوامعی دیگر ناهنجار و مخالف قانون قلمداد گردد اما آنچه بدیهی است ریشه بسیاری ازجرایم و بزهکاری‌ها را می‌بایست در اجتماع جستجو کرد و آسیبهای اجتماعی که نوع بشر را تهدید می‌کند در قالب جوامع بشری و در ارتباطات افراد شکل می‌گیرد و نمود پیدا می‌کند. بر همین اساس مساله بزهکاری بصورت یکی از حادترین مسایل اجتماعی جوامع مختلف درآمده است لذا پیدایش جوامع و ارتکاب جرم از آغاز با یکدیگر همراه بوده اند. دوركيم، پيدايش جرم را امري طبيعي و هنجاري مي‌داند كه از عملكرد ناشي از قوانين حاكم بر پديده‌هاي اجتماعي، تبعيت مي‌كند. رويكرد دوركيم به جرم، رويكردي است تبييني كه درصدد توضيح علل وقوع جرم براساس اوضاع و احوال حاكم بر جامعه است و در واقع منشأ بينش‌ها و نگرشهاي جزايي و رويكرد آنها به جرايم و ازجمله جرايم جنسي را، سازمان اجتماعي مي‌داند و با اين وصف، ضرورت و فايده جرم را براي جامعه به رسميت مي‌شناسد. از نظر وي، با وجود طبيعي بودن جرم و جنايت و به دليل تسلط بنيادهاي اجتماعي بر جرم، تا آنجا مي‌توان با جرم، مبارزه نمود كه جرايم، پيكر اجتماع را تهديد نكند. نظريه دوركيم، يك نسبيت گرايي در حوزه جرم‌شناسي است كه با قبول غيرقابل دفع بودن وقوع جرايم، بهره‌برداري صحيح از جرايم را توصيه مي‌كند[۲].

نظريه تعامل‌گرا، عمل مجرمانه را محصول تعامل «وضعيت ماقبل جنايي» و «شخصيت بزهكار» مي‌داند كه در يك فرآيند و بر اثر عوامل مختلف و اوضاع و احوال خاص، محقق مي‌گردد.اين بينش، به جرم به عنوان يك عمل تركيبي مي‌نگرد و با توجه به تأثير عوامل اجتماعي به جرم مي‌توان نظريه مزبور را يك نگرش اجتماعي دانست كه بيشتر به تبيين شخصيت بزهكار پرداخته است؛ لذا از نتايج اين رويكرد، تبيين جرايم جنسي به عنوان پيوند تركيبي شخصيت مجرم و وضعيتهاي ماقبل جنايي است؛ در واقع اين رويكرد، جرم را يك فرآيند مي‌داند كه در طبيعت مجرمان، ريشه گرفته است و به تنهايي، محصول وجدان عمومي يا چگونگي تصور محيط اجتماعي نيست[۳].

بررسی‌های جرمشناسی نشان می‌دهد هر جرمی معلول علتی است که بر افراد جامعه اثر می‌گذارد و آنها را بسوی ناسازگاری ونا هنجاری سوق می‌دهد. پیامد این سوق دادن ارتکاب بزه است و مرتکب آن را بزهکار می‌نامند. علاوه برآن ریشه بسیاری از بزهکاری‌ها را در تمنیات و خواسته‌های درونی انسان باید جستجو کرد.

غريزه امري فطري و دروني است که از هنگام تولد به همراه انسان است، و موجود را برای رسيدن به تمايلات و ارضای خود به کارهايي وا‌مي‌دارد.همچنين غريزه، از عوامل مهمي است که در رنگ دادن به شخصيت، فوق‌العاده مؤثر است؛ وجود غريزه در انسان سبب خواهد شد که هر کس داراي روحيه و رفتاري ويژه و اخلاقي مخصوص به خود باشد و در برابر امور، موضع ويژه‌اي اتخاذ نمايد.

غريزة جنسي در ميان غريزه‌هاي ديگر انسان از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، و قدرت آن در مقايسه با ديگر غرائز نسبتاً زيادتر است؛ تفاوتهاي جنسي بين زنان و مردان و ويژ‌گي‌هاي روحي و رواني افراد در پرتو غريزة جنسي آنان بوجود مي‌آيد، اگر نيکو تأمل شود در مي‌يابيم که غريزة جنسي مقدمه‌اي براي انگيزة مادري است، زن نخست در اثر احساس بلوغ تمنياتي در خود مي‌يابد که براساس آن تن به ازدواج و رابطه همسري مي‌دهد که حاصل آن پذيرش همسر و تسليم در برابر وظيفه مادري است. اهميت اين غريزه تنها منحصر در تفاوتهاي فردي نيست، بلکه غريزه در زندگي فردي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و حتي سياسي انسان نيز تأثير فوق‌العاده‌اي دارد، در سايه غريزة جنسي است که خانواده تشکيل يافته گرمي، لطافت و عشق بر خانواده حاکم مي‌شود، همچنين غريزة جنسي موجب شور و احساس تحرک در افراد شده، آنان را به کار و فعاليت وادار مي‌کند. تداوم و بقاي نسل بشري معلول وجود غريزة جنسي است، اِعمال غريزة جنسي تنها راه معقول و موجود براي توليد نسل مي‌باشد. با وجود همة اهميتي که غريزة جنسي دارد، مي‌توان آنرا به ‌عنوان مهمترين عامل سقوط آدمي در صورت عدم جهت‌دهي مناسب معرفي کرد، به همين دليل است که غريزة جنسي از مسائل مهم و بحث‌برانگيز در ميان روانشناسان، روانکاوان، مربيان، جامعه‌شناسان، جرمشناسان و ديگر صاحب نظران دربارة مسائل انساني است.

علت بسياري از آشفتگي‌هاي رواني، لغزشهاي اخلاقي، شکست‌هاي زندگي زناشويي، ناسازگاري‌ها، ‌بدبختيها، خلافکاريها و حتي جنايات در اثر عدم توجه به امور و مسائل جنسي بوده و يا به نحوي با آن ارتباط دارد.غريزة جنسي همانطور که باعث رشد و حرکت انساني (در صورت ارضاي صحيح و به موقع) مي‌شود، توانایی ‌آن را دارد که فرد را به سقوط و انحطاط کشانده و راه رسيدن به هلاکت را براي وي هموار سازد.عدم ارضاي صحيح و به موقع اين غريزه باعث ايجاد عقده‌ها و انحراف در افراد مي‌گردد.

از آنجا که آگاهی به این غریزه مصادف با خلقت انسان است در طول تاریخ عالمان دانشمندان و فلاسفه قسمتی از بنیانهای فکری و اساس نظری خود را به این موضوع اختصاص داده‌اند. توجه به این غریزه انسان درکالبد علمی و تحقیقاتی دارای سابقه تاریخی چندانی نیست در یک مرحله بشر از این غریزه تنها لذت جویی را طلب می‌نمود. تا اوایل قرن بیستم به امیال و تمایلات جنسی و موضوع جنسیت ومسایل مربوط به آن آنطور که از لحاظ روانشناسی در خور اهمیت است توجهی نمی‌شد و اگرچه گهگاه دانشمندان ضمن مطالعات علمی خود به این موضوع اشاراتی می‌کردند ولی سنن و عقاید و افکار خامی که میراث فرهنگ استاتیک و کندپای قرون گذشته بود اجازه نمی‌داد که اسرار ورموز تمایلات و امور و مسایل جنسی افراد بشر با کلید دانش گشوده شود و نقش قاطع و غیرقابل انکار آنها در شخصیت فردی و ارزش اجتماعی بررسی و تبیین گردد تا اینکه سرانجام با تلاشها و مجاهدت پشگامان مکتب روانکاوی زنجیرهای سنتی قرون و اعصار پیشین گسسته شد و پیشرفت دانش روانشناسی قرن بیستم حوزه امیال و تمایلات و مسایل جنسی را نیز فرا گرفت.

دانشمندان دریافتند که درباره یکی ازمسایلی که بیش ازهرعاملی دیگردرتکوین شخصیت فردی موثربوده کمتراز آنچه که تصورشودتحقیق وبررسی شده است.

علیرغم موانعی که سنت گرایان ایجاد می‌کردند و با وجود اشکالات فراوانی که بر سر راه بررسی‌های علمی آنان موجود بود به تلاشهای مجدانه خود ادامه دادند و امور و مسایل جنسی را آنطورکه الزامات علمی ایجاب می‌کند بطورعریان مورد بحث قراردادند، این دانشمندان چنین نتیجه گرفتند که بشر از نخستین روز آغاز زندگی تا واپسین مراحل حیات دستخوش امیال وتمایلات جنسی خویش بوده وهرگاه رشد جنسی افراد بشر از نقطه نظر روانی به اشکالات و موانعی برخورد کند و یا امیال و تمایلات انها کوفته شود به انواع انحرافات خانمانسوز جنسی و جنایات ضد انسانی و بیماریهای روانی گرفتار خواهد شد و این آغاز جرایم جنسی خطرناک وانحرافات جنسی خواهد بود.لذا توجه واهمیت به ریشه بسیاری از جرایم، دانشمندان دیگرعلوم چون جرمشناسان و آسیب‌شناسان اجتماعی را به تامل واداشت تا قسمتی از یافته‌های علمی خود را در جهت ارایه راهکارهایی برای پیشگیری از جرایم، اصلاح و بازپروری مجرمین در کنار سایر ظرفیتها علمی موجود به جرایم جنسی اختصاص دهند و نمود واقعی آن در ورود جرایم جنسی به حوزه جرم واعمال مجازات دراکثرقوانین جزایی کشورها می‌باشد که همواره با یافته‌های جدید والزامات به فراخور زمان دستخوش تنقیح واصلاح می‌گردد وبخش وسیعی از مجازاتها واقدامات تامینی وسیاست جنایی را به خود اختصاص داده است همچنین یکی از موضوعاتی که از دیرباز فکر بشر را به خود مشغول کرده و در ردیف مهم‌ترین مشغله‌های فکری او قرار داشته است، مسئله انحراف جنسی است. انحراف جنسی چیست؟ چرا پدید می‌آید؟ چگونه گسترش می‌یابد؟ چه عواقب و پیامدهایی برای انسان و جامعه انسانی در پی دارد؟ و چگونه می‌توان از پیدایش یا گسترش آن جلوگیری کرد و… اینها پرسش‌ها و دلمشغولی‌های همواره متفکران و اندیشمندان جوامع بوده است. البته تاکنون تلاش‌های فراوانی در این زمینه صورت گرفته است به گونه‌ای که امروزه این موضوع در برخی علوم، مانند حقوق و جامعه شناسی، جرم‌شناسی یا انحراف‌شناسی به عنوان رشته‌ای جداگانه مطرح است و تحقیقات و تئوری‌پردازی‌های جداگانه‌ای درباره آن شکل گرفته است. اما با این همه از آنجا که پدیده انحراف جنسی یک پدیده انسانی است و با واقعیت وجودی انسان پیوند دارد و از سوی دیگر علوم تجربی با در پیش گرفتن روش استقرا وتجربه و تکیه بر نمودهای رفتاری انسان، از شناخت انسان به عنوان یک «کل» ناتوان است، تاکنون نتیجه قطعی در این زمینه به دست نیامده است. ولی حقایق خوبی کشف شده است که می‌تواند در شناخت جامع تر این پدیده کمک کند. یکی از حقایقی که آشکار شده است این است که آموزه‌های دین، تأثیر و نقش مهمی در جلوگیری و محدودسازی انحراف جنسی در جامعه دارد. و از سویی این حقیقت آشکار است که عدم کنترل انحرافات جنسی آثارشوم خود را باجرایم جنسی غالبا خطرناک وبا سبق تصمیم پدیدار می‌کند.لذا توجه به انحرافات جنسی بعنوان مقدمه ای برای ارتکاب اعمال مجرمانه جنسی توجه ویژه ای را می‌طلبد و چه بسا لازم آید به این انحرافات مربوط در زمینه مسایل جنسی با نگاه جرم انگاری در جهت کنترل و پیشگیری نگریسته شود.

۱- «كتابچه قانوني كنت» كه در سال ۱۲۵۴ هجري شمسي، به امضاء ناصرالدين شاه رسيد و وي دستور اجراي آن را داد، حاوي ۵۸ ماده جزايي است كه توسط كنت دومونت فرت كه از اتباع ايتاليا بود و مدتي نيز رياست پليس تهران را نيز بعهده داشت، نگاشته شده است.

[۲]– اميل دوركيم، خودكشي، ترجمه نادر سالارزاده اميري، انتشارات دانشگاه علامه طباطبايي، تهران، ۱۳۷۸، چاپ  اول، صص ۴۵۶-۴۴۵- ۴۴۱- ۳۷۱٫

[۳]– ريموند گسن، جرم­شناسي نظري، ترجمه دكتر مهدي كي نيا، انتشارات مجد، تهران، ۱۳۷۲، چاپ اول، صص ۱۵۳ – ۱۴۹٫

……………………………

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

۶- مدل تحقیق

…………………………

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

منابع :

…………………………………….

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

2018-12-12
كد : 102578
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss