: ارزیابی روند نمایه¬های دمایی هواشناسی كشاورزي در ايران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: ارزیابی روند نمایههای دمایی هواشناسی كشاورزي در ايران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
هواشناسي كشاورزي
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
دمای هوا یکی از مهمترین ویژگیهای اقلیمی است که مقدار آن رو به فزونی است. میانگین دمای جهانی میزان ۷۴/۰ درجه سانتیگراد در قرن گذشته (IPCC[1], 2007) و میانگین دمای سطح زمین در حدود ۷/۰ درجه سانتیگراد افزایش داشته است et al., 2007) (Trenberth. میانگین دمای هوای ایران نیز در ۵۰ سال گذشته حدود یک درجه سانتیگراد (شیروانی، ۱۳۹۳) و در نواحی شمال کشور ۵/۱ درجه سانتیگراد ( احمدی و رادمنش، ۱۳۹۳) افزایشیافته است. در بررسی افزایش دمای میانگین باید توجه داشت که این تغییرات ناشی از تغییر در دمای بیشینه یا کمینه و یا تغییرات همزمان هر دو پارامتر است و تغییرات کوچک در میانگینها میتواند ناشی از تغییرات بزرگ در دماهای حدی باشد (Katz and Brown, 1992). به بیانی دیگر در بررسي دماهاي ميانگين بيشك اثر دماهاي بيشينه و كمينه تعدیلشده يا از بين میرود (Skaggs and Irmak, 2012). در طول قرن بیستم علاوه بر نتایج بهدستآمده در دماهای میانگین، تغییرات معنیداری در دماهای حدی بهدستآمده و روند این تغییرات بهویژه در نیمه دوم قرن بیستم شدیدتر بوده است (Moberg et al., 2006). با توجه به اینکه پارامترهای حدی در مقایسه با مقادیر میانگین آسیبهای جدیتری به محیطزیست و جامعه وارد میکنند (Mearns et al.,1984)، در دهههای اخیر نگرانیها در رابطه با رخدادهای آب و هوایی بهویژه وقایع حدی رو به گسترش است.
دمای هوا عاملی محدودکننده در رشد گیاه است که بررسی وجود روند[۲] یا نوسان[۳] آن میتواند در کاهش میزان اثرات منفي و مدیریت در بخش کشاورزی سودمند باشد. چگونگی روند تغييرات اقليم و تأثير آن در كشاورزي از جايگاه و اهمیت ويژهاي برخوردار است (Easterling et al., 1993). کوچکترین تغییرات اقلیمی مانند زمان تغییر دما، تغییر در دماهای حدی و یا تغییر در واریانس دما میتواند بهطور مستقیم یا غیرمستقیم سبب بروز تغییرات بزرگ در سایر متغیرهای هواشناسی ازجمله تبخیر، یخبندان و بارش گردد (Katz and Brown, 1992). بنابراین دماي هوا يكي از مهمترین پارامترهاي هواشناسی در كشاورزي و عملکرد محصول آن است كه تغييرات و بررسي جزئيات آن ميتواند در مديريت كشاورزي يا مديريت بحران سودمند باشد (Parry, 1989;Easterling et al., 1993; Southworth et al., 2000) و برای برنامهريزان کشاورزی نتایجی کاربردی به همراه داشته و در سیاستگذاری و تعيين خطمشی در مديريت كشاورزي به کار گرفته شود.
اگرچه دمای هوا یکی از مهمترین سنجهها در پرورش گياه، عملکرد محصول و نیاز آبی آن است، بررسی اندازه و چگونگی تغییرات دمای میانگین و یا حتی دماهای حدی کمینه و بیشینه، بهتنهایی در تعیین تأثیرات آب و هوایی و تغییر اقلیم بر کشاورزی کافی نیست. با توجه به حساس بودن كشاورزي نسبت به طول فصل رشد و دوره سرما میتوان به اهميت زمان شروع، مدت و چگونگی توزيع تغييرات دما پی برد. در مطالعات مرتبط با کشاورزی، نمایههای هواشناسی کشاورزی[۴] میتوانند برای ارزیابی تغییرات اقلیم (Fernandeslong et al., 2013) و نیز ارزیابی تأثیر اقلیم و هواشناسی بر گیاهان و محصولات گیاهی (Alexandrov et al., 2008) مورداستفاده قرار گیرند. ارزیابی تغییرات این نمایهها میتواند در تصمیمگیریهای مدیریتی و استفاده از فنّاوری در مزرعه سودمند باشد (Eitzinger et al., 2009).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Intergovernmental Panel on Climate Change
[۲] Trend
[۳] Fluctuation
[۴]Agro meteorology Indices