ارزیابی ژئوشیمیایی و محیط رسوبی سازند گچساران در یکی از میادین نفتی جنوبغربی ایران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی ژئوشیمیایی و محیط رسوبی سازند گچساران
در یکی از میادین نفتی جنوبغربی ایران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف زمین شناسی گرايش: سنگ شناسی رسوبی و رسوب شناسی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
مطالعه کنوني در ارتباط با پوش سنگ ميدان نفتي گچساران مي باشد. اين ميدان يکي از بزرگترين و قديمي ترين ميادين شناخته شده ايران مي باشد و بخش یک سازند گچساران، به عنوان پوش سنگ از اهميت خاصي برخوردار است. اين سازند در اکثر مناطق نفتخيز جنوب در ناحيه زاگرس به خاطر وسعت آن و خواص خاص ليتولوژيکي خود به عنوان پوش سنگ براي مخزن آسماري عمل مي کند.
سازند گچساران از هفت بخش تشکيل شده و ليتولوژي عمده آن انيدريت، نمک، مارن و آهک است و داراي گستردگي وسيع در جنوب، و غرب ايران و کشور هاي همجوار مي باشد و در ميادين نفتي منطقه خوزستان داراي سن ميوسن پيشين مي باشد.
در مياديني که بخش یک سازند گچساران نقش پوش سنگ را ايفا مي کند، اين بخش از سازند گچساران علاوه بر وظيفه پوشانندگي خود جداکننده دو طبقه فشاري کاملاً متفاوت مي باشد، به اين معنا که سازند پرفشار گچساران را از سازند کم فشار آسماري تفکيک مي کند لذا تعيين عمق دقيق پوش سنگ در حين حفاري براي کارهاي جداره گذاري و جلوگيري از فوران[۱] و هرزروي[۲] احتمالي از اهميت خاصي برخوردار مي باشد.
تبخيري ها عمدتاً رسوبات شيميايي هستند که پس از تغليظ نمک هاي محلول در آب (بر اثر تبخير) رسوب کرده اند. اگرچه همه توده هاي آبي در سطح و در سفره هاي زيرزميني حاوي نمک هاي محلول مي باشند، به منظور تشکيل کاني ها از اين نمک ها آب بايستي به داخل اتمسفر تبخير شود. براي اينکه اين امر اتفاق بيافتد توده آب بايستي به يک محيط محدود شده که ميزان ورودي آب به داخل اين محيط كمتر از ميزان آب تبخيري است، وارد شود. اين محيط معمولاً يک محيط خشک با يک حوضه کوچک تغذيه شده بوسيله جريان محدود آب مي باشد (www.wikipedia.com).
کاني هاي تبخيري اصلي شامل گچ يا ژيپس (CaSO4.2H2O) و انيدريت (CaSO4) و نمک طعام يا هاليت (NaCl) مي باشند. کاني هاي تبخيري که بطور طبيعي پديد مي آيند بسيار زيادند که از اين ميان نمک هاي پتاسيم و منيزيم (سيلويت، کارناليت، پلي هاليت، کاينيت و کيزريت) از ترکيبات مهم برخي از رسوبات نمکي دريايي هستند (موسوي حرمي و محبوبي، ۱۳۸۳).
کاني هاي تبخيري وقتي شروع به ته نشست مي کنند که غلظت آنها در آب به سطحي برسد که نتوانند ديگر بيشتر بصورت محلول باقي بمانند. لايه هاي تبخيري از اجزا مهم بسياري از ميادين نفتي مي باشند و معمولاً پوش سنگ هاي مخازن هيدروکربني را تشکيل مي دهند. همچنين سازندهاي هاليت با توجه به توانايي خود براي تشکيل اشکال دياپيري که محل ايده آلي را براي به تله انداختن نهشته هاي نفتي ايجاد مي کند، بسيار شناخته شده مي باشند (Tucker, 1994).
اکثر تبخيري هاي قديمي از نمک هايي تشکيل يافته اند که بطور اوليه بوسيله تمرکز شورابه هايي با منشأ آب دريا تشکيل شده اند. آب درياي کنوني يک محلول آبي با ميانگين درجه شوري ۲ ± حدود ۳۵‰ مي باشد. درجه شوري آب اکثر اقيانوس ها بين ۳۴‰ و ۳۶‰ متغير مي باشد اما يک افزايش تصاعدي به سمت مرکز نواحي پايدار آنتي سيکلونيک در عرض هاي جغرافيايي حاره اي اتفاق مي افتد. همچنين درجه شوري بالا در درياهاي احاطه شده مثل درياي مديترانه و سرخ ديده مي شود (Warren, 1989).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Blow out
[۲] Mud loss