انگیزه ها و عوامل موثر بر حضور تماشاچیان مسابقات کاراته در شهر تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : انگیزه ها و عوامل موثر بر حضور تماشاچیان مسابقات کاراته در شهر تهران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
تربیت بدنی و علوم ورزش (مدیریت ورزش
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
انگیزش از دير باز مورد علاقه فلاسفه، اندیشمندان و به ویژه مربیان بزرگ بوده است. از این رو مفهوم انگیزش وشناخت عواملی که موجب انگیزش انسان می گردند. یکی از پیچیدهترین بخشهای روانشناسی و مدیریت امروز است وکار علمی و پژوهش گسترده را میطلبد. هر یک از دانشمندان در تبیین عوامل انگیزش متاثر از فرهنگ شرایط اجتماعی حاکم نظریه های ابراز داشته اند. جای تردید نیست که توان انگیزش انسان درحدی بوده که توانسته است عصر فرا صنعتی و متعاقب آن عصر تکنولوژی اطلاعات را پایه گذاری کند. علی رغم این همه پیشرفت تکنولوژی، مسایل انسانی بزرگترین گرفتاری عصر ما را به وجود آورده و انگیزش ذهن متخصصان را در سطح وسیعی به خود مشغول داشته است (شفیع زاده، خلجي، ۱۳۸۰).
یکی از وظایف اصلی مدیران، تصمیم گیری و سیاست گذاری برای آینده سازمان خویش است. تجزیه و تحلیل انگیزه های حضور می تواند ابزار مناسبی برای تصمیم گیری مدیران باشد. طرفداران ورزشی با حضور در مسابقات مقدار زیادی پول در جریان این کار خرج می کنند (هاوارد و کرامپتون[۱]، ۲۰۰۴).
مدیران و بازاریابان تیم های ورزشی برای افزایش حضورتماشاگران در مسابقات باید از استراتژیها و طرح های نوین بازاریابی استفاده کرده چرا که بهترین راه برای افزایش حضور تماشاگران در بازی است که عوامل و انگیزه های موثر بر حضور چه عوامل روانی و درونی و چه عوامل بیرونی و محیطی شناسایی شده و مقدار تاثیر هر یک بر میزان حضور سنجیده شود.
جنبه خارجی دنبال عواملی مانند سابقه برد و باخت تیم ها، راحتی استادیوم و ویژگی هایش، وضع هوا در روز مسابقه، سطح درآمد تماشاگران، وجود جانشین های سرگرم کننده و غیره است. با رشد صنعت ورزش، مدیران ورزش برای افزایش درآمد نسبت به هزینه ها و تکاپو افتاده اند آنان همیشه دنبال افزایش حضور تماشاگران در بازی ها و ساختن طرفداران وفادار هستند (نیل و فونک[۲]، ۲۰۰۶).
درآمد حاصل ازحضور تماشاگران ۷۵% درآمد کل بعضی از تیمها است (ژانک اسمیتوبس[۳]، ۱۹۹۶).
افراد زیادی با انگیزه سرگرم شدن به تماشای ورزش ها می پردازند. در اینجا نیز تماشای ورزش به عنوان کار تفریحی شبیه سایر کارها مثل رفتن به تئاتر و تماشای تلویزیون، گوش دادن به موزیک یاکتاب خواندن است. تعدادی از محققان به بررسی ویژگی رویدادهای ورزشی که تماشاگران و طرفداران آنها را لذت بخش و سرگرم کننده می دانند پرداخته اند ممکن است انتظار داشته باشیم محققان به این نتیجه برسند که تماشای بازی تیم محبوب و موفقیت آن بسیار سرگرم کننده و لذت بخش است. اما زیلمان و همکارانش[۴] پیشنهاد می کنند که سرگرمی و لذت حاصل از تماشای بازی بسیار پیچیده تر از موفقیت و شکست های تیم محبوب می باشد. در این مورد نه تنها عملکرد تیم محبوب فرد بلکه تیم رقیب نیز باید مورد توجه قرار گیرد. لذت تماشاگر از تماشای بازی نتیجه اتحاد تماشاگر با تیم و عملکرد آن و تنفر از تیم رقیب می باشد. لذت تماشای موفقیت یک تیم موجب افزایش احساسات مثبت و کاهش احساسات منفی می شود. بنابراین وقتی تیم محبوب تماشاگر می برد و تیم غیرمحبوبش می بازد بسیار خوشحال شده و سرگرم می شود برعکس آن فرض بر این است که وقتی تیم محبوب تماشاگر می بازد و تیم رقیب برنده است او بسیار خوشحال می شود (وان[۵]، ۲۰۰۱).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Ahavard and Crampton
[۲] – Neil And Funk
[۳] – Zhank Asmytvbs
[۴] – Zylman et al.
[۵] – Van