بررسي رابطه بين سلامت سازماني با تعهد مديران ( مطالعه موردي: شرکت هاي تعاوني مسکن مهر شهرستان شوشتر)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي رابطه بين سلامت سازماني با تعهد مديران
( مطالعه موردي: شرکت هاي تعاوني مسکن مهر شهرستان شوشتر)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت دولتی گرايش منابع انسانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
مديريت منابعانساني يکي از فرايندهاي مديريتي و پشتيباني در همه سازمانهاي بزرگ، است. از اين فرايند انتظار ميرود، مانند ساير فرايندهاي مديريتي و پشتيباني، حمايتهاي لازم را از برنامههاي استراتژيک به عمل آورده و از واحدهاي صف پشتيباني نمايد. (ابوالعلايي و غفاري، ۱۳۸۵،ص۲)
نقش پشتيباني بدين معناست که همه تلاشها و اقداماتي که تحت مديريت منابع انساني است به نحوي طراحي و اجرا شوند که مستقيم يا غير مستقيم به سازمان کمک کند تا به اهداف استراتژيک خود نايل شود.
يکي از عوامل دستيابي به اهداف استراتژيک سازمان، تعهد سازماني است. تعهد سازماني مولد داراييهاي نامشهود است، به تعبيري ميتوان تعهد سازماني را يک هدف (نه يک وسيله) هم تلقي کرد. سازماني که سطوح بالاتري از تعهد را دارد در مقايسه با سازماني که داراي سطوح پايينتري از تعهد است، محل مناسبتري براي کارکردن است، زيرا کارکنان بيشتر به هم کمک ميکنند، خوشحالترند، در زمان آمدن به سازمان هيجان، اشتياق و تشريک مساعي بيشتري دارند. (ابوالعلايي و غفاري، ۱۳۸۵،ص۷۹)
هنگامي هم که سازمان سالم باشد نيز کارکنان و مديران حسي همانند وقتي که تعهد آنها بالا است را دارند. از طرفي سازمان سالم فقط در کنار يک مديريت و رهبري قوي، عاقلانه و شورانگيز به وجود ميآيد. نقش مديران در سلامت سازماني زماني بيشتر مشخص ميشود که معلوم شود آنها عاملان کليدي براي ايجاد تغيير در سازمانها بهمنظور حرکت دادن سازمان به سوي سلامت بيشتر باشند و به همين دليل، در
سالهاي اخير پويايي شگرفي براي فهم، شناسايي و بازسازي سازمانها صورت گرفته است(کیتز و دی وارز[۱]،۲۰۰۴).
اين پژوهش در تلاش است که آيا رابطه معناداري بين سلامت سازماني و تعهد مديران در شرکتهاي تعاوني مهر شوشتر وجود دارد يا خير؟
امروزه سازمان ها شاهد تغييرات سريع و غير قابل پيش بيني زيادي در محيط پيرامون خود هستند. محيطي که در آن، رقابت فزاينده جهاني، توسعه و گسترش فناوري اطلاعات و تغييرات در ويژگي هاي جمعيت شناختي نيروي انساني و مشتريان در قلب تغييرات قرار دارند. از سوي ديگر، توسعه و رشد هر جامعه اي در گرو داشتن سازمان هاي سالم است. يک سازمان سالم جايي است که افراد دوست دارند در آن کار کنند و افتخار مي کنند که بخشي از آن سازمان هستند. از نظر لايدن و كلينگل[۲](۲۰۰۰) سلامت سازماني مفهوم تقريباً تازه اي است و شامل توانايي سازمان براي انجام وظايف خود به طور مؤثر در راستاي رشد و بهبود سازماني است. يك سازمان سالم جايي است كه افراد مي خواهند در آنجا بمانند و كار كنند و خود افرادي سودمند و مؤثر باشند. از طريق سلامت سازماني مي توان استعدادهاي اعضا ر ا شناسايي كرد تا با استفاده از آنها، اهداف سازماني به شكل مطلوبي تحقق پيدا كنند (مظلومي و شاه طالبي، ۱۳۸۹،ص۵۵).
از سوي ديگر اهميت عامل انساني و نقش منحصر به فرد آن باعث شده تا اين عامل به عنوان مهم ترين سرمايه سازمان ها به شمار رود و هر چه اين سرمايه از كيفيت مطلوب و بالاتري برخوردار گردد، موفقيت، بقا و بهبود سازمان بيشتر خواهد شد. لذا بايد در مورد بهبود كيفي نيروي انساني سعي فراوان نمود، چرا كه اين اقدام هم به نفع سازمان است و هم به نفع افراد. اما تنها آموزش هاي تخصصي شامل اين اقدام نمي گردد. بلكه بهبود نگرش ها و تعديل ارزش هاي افراد را نيز شامل مي شود، با توجه به اين كه هر چه اعضاي سازمان، بيشتر ارزش هاي سازمان را بپذيرند و بيشتر خود را متعلق به سازمان بدانند و خود را ملزم به تلاش در راه نيل به اهداف آن بدانند، احتمال موفقيت سازمان بيشتر خواهد شد. يکي از مهم ترين نگرش ها در مورد اين سرمايه عظيم، تعهد سازماني است (جعفري و همکاران،۱۳۹۰،ص۴۳).
تعهد، نوعي نگرش و احساس دروني فرد نسبت به سازمان، شغل يا گروه است كه در قضاوت ها، عملكرد و وفاداري وي نسبت به سازمان تأثير گذار است .بسته به ماهيت يك سازمان، ميزان وفاداري آن در سرنوشت و بقايش تأثير گذار است. دلايل زيادي وجود دارد که چرا سازمان ها بايد تعهد سازماني اعضاي خود را افزايش دهند: اولاً تعهد سازماني يک مفهوم نسبتاً جديد بوده و به طور کلي با وابستگي و رضايت شغلي متفاوت است. ثانياً تحقيقات نشان داده که تعهد سازماني با پيامدهايي از قبيل رضايت شغلي، حضور، عملکرد و تمايل به ترک خدمت رابطه دارد(امامي،۱۳۹۰،ص۱۳۲).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] – Kets & de varies
[۲] -laidan & kilingel