: بررسي رابطه شکاف دیجیتالی و توانمندی زنان: مطالعه موردي زنان شهر شیراز
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي رابطه شکاف دیجیتالی و توانمندی زنان:
مطالعه موردي زنان شهر شیراز
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
رشتهی جامعه شناسی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
فناوری اطلاعات و ارتباطات از یک سو، قابلیت ارتقای ترویج ارتباط جهانی، رفاه اقتصادی، توسعهی اجتماعی، حکمرانی مناسب و دموکرات و در نتیجه ایجاد یک محیط مناسب برای کاهش فقر را دارد (گریس و کیانگ، ۲۰۰۴و داتون،۱۹۹۹)، شواهد تاریخی نقش فراگیر فناوری که منجر به نوسازی سریع شده است را نشان میدهد، مانند توسعهی صنعت چاپ و راه آهن. علاوه بر این کاستلز (۱۹۹۵)، بر اهمیت ایجاد جامعهی شبکهای تأکید میکند و از این موضوع به شدت دفاع میکند که توسعه بدون فناوری اطلاعات و ارتباطات درحال حاضر غیرقابل تصور است، چرا که وجود فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ارتقای بهرهوری و بسیج منابع، ایجاد ظرفیت مدیریتی و توسعهی نظامهای سیاسی که لزوم دستیابی به اهداف توسعه میباشد، اساسی است (دانکامب، ۲۰۰۵: ۸). اما از سوی دیگر، نگرانی های قابل توجهی در مورد اثر بخشی فناوری اطلاعات و ارتباطات به ویژه برای دستیابی به توزیع بهینه و عادلانهی منابع مطرح شده است. علی رغم این بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات برای کشورهای توسعه یافته توسط بسیاری از آژانس ها تأیید شده و به صورت برنامههای توسعهای به کار رفته است؛ در واقع کمبود نفوذ و اشاعهی فناوری اطلاعات و ارتباطات (با توجه به مفهوم شکاف دیجیتالی) به خودی خود به عنوان یک مشکل در نظر گرفته میشود. از این رو بسیاری از شرکت های تجاری (مایکروسافت[۱]، اچ پی[۲]، سیستم های سیسکو[۳]) فناوری اطلاعات و ارتباطات را جهت پروژههای توسعهای خود همراه با سیاست مداران ملی و محلی و سازمانهای غیر دولتی به کار برده اند (دانکامب، ۲۰۰۵: ۸).
نتیجهی پیشرفتهای ایجاد شده در کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات موجب ایجاد فاصله بین کشورها یا بخشهای مختلف یک جامعه میشود. استفاده از اینترنت یک شاخص استاندارد برای بررسی زیرساختها و میزان استفاده از فناوریهای اطلاعات و ارتباطات است (سعیدی، ۱۳۸۵: ۲۹). آمارهای ارائه شده بر اساس توسعه یافتگی حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۳، بیش از ۷/۲ میلیارد نفر در حال استفاده از اینترنت هستند که مطابق با ۳۹% از جمعیت جهان است. در جهان درحال توسعه، ۳۱% از جمعیت در مقایسه با ۷۷% کشورهای توسعه یافته، آنلاین هستند. هم چنین آمارهای موجود بر اساس مناطق بیان میکنند که اروپا منطقه ای با بالاترین نرخ نفوذ اینترنت در جهان (۷۵%) میباشد که پس از آن آمریکا (۶۱%) قرار دارد. در آفریقا، ۱۶% مردم از اینترنت استفاده میکنند که این مقدار نصف مقدار نفوذ اینترنت در آسیا و اقیانوسیه (۳۲%) است (سایت اتحادیهی بینالمللی مخابرات[۴]،۲۰۱۳). همانطور که از آمارها بر می آید، در کشورهای در حال توسعه به استثنای حریم سکونتی افراد ثروتمند، دسترسی منازل به رایانه و اینترنت یک پدیدهی قابل توجه نیست (سعیدی، ۱۳۸۵: ۳۹). در این کشورها به علت فقدان زیرساختهای ملی مخابرات و فقدان رونق اقتصادی، توسعهی اینترنت بسیار گرانتر و پر هزینهتر از کشورهای توسعه یافته است. همچنین با مشکلات اساسیتر همچون تغذیه، ارتباطات جاده ای، اشتغال، برق، جنگ و نظامهای سیاسی بیثبات نیز مواجه هستند، بودجه برای هزینهی سنگین تجهیزات کامپیوتری وجود ندارد و این گونه امکانات به لحاظ اقتصادی صرفاً در اختیار طبقات بالا و مستقل قرار می گیرد(همان، ۴۵). در کشورهای درحال توسعه، از جمله کشور ما ایران، به خاطر آنکه لایهی فیزیکی را مخابرات در اختیار دارد، این فناوری در انحصار مراکز دولتی است و دولت متصدی خطوط ارتباطی داده ها نیز هست. از این رو عدم امکان رقابت ناشی از این جنبه، سبب افت شدید کیفیت خدمات اینترنتی میشود. زیرا مهمترین دل مشغولی دولت، انطباق یا عدم تطابق محتوای ارائه شده توسط اینترنت با ارزشهای اخلاقی، دینی و فرهنگی کشور است (سعیدی، ۱۳۸۵: ۴۵). در ایران، درصد مشترکین تلفن ثابت ۳۸%، مشترکین تلفن همراه ۹/۷۶%، خانوارهای دارای کامپیوتر ۸/۴۱%، خانوارهای با دسترسی به اینترنت ۵/۲۶%، استفاده ی فردی از اینترنت ۲۶% میباشند (سایت اتحادیهی بینالمللی مخابرات،۲۰۱۳).
بنابراین این فناوری به شمشیر دو لبهای تعبیر میشود که از یک سو موجب پیشرفت دانش جامعه و از سوی دیگر باعث هرچه عمیقتر شدن شکاف جنسیتی و اجتماعی میشود (تاندون و همکاران[۵]، ۲۰۰۹: ۱).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] -Microsoft.
[۲] -HP.
[۳] -Cisco Systems.
[۴]– International Telecommunication Union (ITU)
[۵] -Tendon & et al.