: بررسي عوامل مدیریتی موثر برعملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی جنوب استان تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي عوامل مدیریتی موثر برعملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی جنوب استان تهران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت پرورش وتولید طیور
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
گوشت مرغ در سالهاي اخير به طور وسيعي جهت تغذيه انسان و تأمين پروتئين مورد نياز به كار رفته است، پرورش مرغ گوشتي به دليل رشد سريع، سهولت تغذيه، استفاده از فضاي بسته تراكم و ضريب تبديل پايين نسبت به ساير محصولات پروتئيني و همچنين دارا بودن مواد مورد نياز بدن انسان از مزاياي خاص برخوردار است، ولي به دليل عدم رعايت نشدن اصول صحيح مديريتي و استانداردهاي فني در توليد و پرورش مرغ، خسارات قابل توجهي در مرحله اول به توليد كنندگان و سپس به جامعه و اقتصاد ملي وارد شده است (شيراني و همکاران، ۱۳۸۶).
امروزه مهمترين مسائل در صنعت مرغداري، مديريت و تغذيه ميباشد. مديريت و تغذيه بهينه ضمن كاهش هزينهها و اقتصادي نمودن توليد، باعث عرضه محصول با كيفيت بالاتري به بازار مصرف شده، و از آلودگيهاي زياد محيط زيست كه در اثر استفاده بي رويه از مواد مغذي در جيرههاي غذايي و دفع آنها، عارض ميشود، جلوگيري میکند (پوپ و ايمرت،۲۰۰۱). از مهمترين نهادههای مورد استفاده در پرورش جوجههاي گوشتي، خوراك است، زيرا قسمت اعظم هزينههاي توليد را به خود اختصاص ميدهد. تحقيقات در ايران نشان ميدهد كه توجه به ضريب تبديل غذايي ميتواند بيشترين تأثير را بر ميزان درآمد مرغداري داشته باشد. در حاليكه اغلب واحدهاي مرغداري از جيره متوازن شده استفاده نميكنند كه اين مسأله ميتواند علاوه بر افزايش هزينههاي توليد موجب كاهش رشد و افزايش ضريب تبديل غذايي گردد (ورمقاني،۱۳۸۷).
در حال حاضر در سراسر جهان و در كشور ما بخش عمده اي از عمليات توليدي پرورش طيور در قالب واحدهاي بزرگ و كوچك صنعتي انجام مي شود. از ويژگيهاي اين واحدها توليد انبوه با استفاده از حداقل نهاده ها و در دوره هاي زماني به مراتب كوتاه تر از روش سنتي است. مرغداريهاي صنعتي كه به طور همزمان چند هزار تا چند صدهزار قطعه طيور را نگهداري مي كنند از يك سو با مسائل و مشكلات خاص فني، بهداشتي و اقتصادي مواجه اند و از سوي ديگر به دليل استفاده از نيروي انساني در امر توليد، موضوعات متعددي را در حوزه بهرهگيري از نيروي كار در پيش رو دارند. ضرورت بررسي مسائل و مشكلات حاكم بر اين صنعت، با نگاهي بر وضعيت و حجم توليدات آن در ايران و استان، مشخص ميگردد.
امروزه مرغ و تخم مرغ به عنوان دومين محصول استراتژيك كشور بعد از گندم، جايگاه ويژه اي را در سبد كالاهاي اساسي به خود اختصاص داده اند. با وجود بيش از ۴۵ سال سابقه در صنعت مرغد اري كشور، هم اكنون با توليد سالانه يك ميليون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ و توان بالقوه توليد يك ميليون و ۸۰۰ هزار تن گوشت مرغ، كشور ایران بر اساس آخرين آمار سازمان خواربار و كشاورزي جهاني (فائو) از نظر توليد گوشت مرغ، مقام چهاردهم جهان و در بين كشورهاي منطقه خاور میانه، مقام اول تولید را به خود اختصاص داده است. بر طبق اين آمار، سرمايه در گردش اين صنعت در ايران برابر شش هزار ميليارد تومان و سرمايه ثابت آن برابر ۲۲ هزار ميليارد تومان است كه به عنوان دومين صنعت پس از صنعت نفت از نظر داشتن حجم سرمايه به شمار مي رود. اين صنعت موجب اشتغال ۶۰۰ هزار نفر در كشور شده است و به تبع آن معيشت حدود سه ميليون نفر را تأمين مي كند. هم اكنون هر ماه بين ۶۰ تا ۷۰ ميليون قطعه جوجه ريزي در كشور انجام مي شود. اين كار در حدود ۱۷ هزار واحد مرغداري شامل واحدهاي اجداد، مادر، نيمچه گوشتي و تخم گذار صورت مي پذيرد (اناري، ۱۳۸۵).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده