بررسی اثربخشی گروه درمانی عقلانی- هیجانی(الیس) درکاهش عود مصرف مواد در مراجعه کنندگان به مراکزترک اعتیاد در شهرستان بافت.
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی اثربخشی گروه درمانی عقلانی- هیجانی(الیس) درکاهش عود مصرف مواد در مراجعه کنندگان به مراکزترک اعتیاد در شهرستان بافت.
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
پیشگیری از عود راهی است برای کمک به اشخاص با وابستگی دارویی جهت ایجاد تغییر در رفتار و افکار و حفظ آن تغییر برای مدت زمان طولانی(امینی،۱۳۸۲).لونسیون (۱۹۹۷)، مارلات و گوردن (۱۹۹۸)معتقدند مهمترین عامل مؤثر در مصرف مجدد مواد مخدر بعد از کنار گذاشتن آنها،حالتهای هیجانی منفی است.از طرفی نتایج یک مطالعه ملی در آمریکا در زمینه درمان اعتیاد نشان میدهد که زنان نسبت به مردان به احتمال بیشتری دچار هیجانهای منفی میشوند و بیماریهای روانی تأثیرآور مانند افسردگی و اضطراب پیش از استفاده از مواد در زنان وجود دارد.در حالیکه مردان به احتمال زیاد،ابتدا اعتیادشان را گسترش می دهند که ممکن است به افسردگی ثانویهای منجر شود.همچنین زنان نسبت به مردان مصرف کننده مواد،معمولا از خود انگاره و عزت نفس پایینتری برخوردارند که از عوامل عود زود رس در زنان میباشند(صفری ۱۳۸۲).
……
مرور منابع:
گلستانی (۱۳۸۷) اثر بخشی گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر را در جلوگیري از عود معتادان در شهر کرمان را بررسی کرد. هدف اساسی ازانجام این بررسی افزایش دانش در زمینه اثربخشی این روش درمانی است .روش تحقیق آزمایشی است ، جامعه آماري کلیه معتادان شهر کرمان است . گروه نمونه ۳۰ نفرهستندکه با روش تصادفی انتخاب شدند .ابزار اندازه گیري خط کش آمادگی ومصاحبه بالینی است ،نحوه اجرا شامل ۱۵ جلسه است که بعد از انتخاب گروه نمونه اجرا شد.وتحلیل داده ها با ازمون معناداري تفاوت دو نسبت مستقل سنجیده می شود.یافته هاي حاصل از پژوهش حاضر با استفاده از روش گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر بوده است که نشان می دهد این روش گروه درمانی مفید شناخته شده و یکی از روش هاي مناسب ارائه شده براي پیشگیري از عود است.در نتیجه با تایید فرضیه پژوهشی اثر بخشی گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر در جلوگیري از عود معتادان تأیید شد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه اول«تاثیرگروهدرمانی عقلانی- هیجانی به طور معنیداری موجب کاهش سوء مصرف در مردان معتاد میشود»
فرضیه دوم«تاثیرگروهدرمانی عقلانی- هیجانی به طور معنیداری موجب کاهش سوء مصرف در زنان معتاد میشود»
فرضیه سوم«تاثیرگروهدرمانی عقلانی-هیجانی به طور معنی داری موجب کاهش باورهای غیر منطقی در مردان معتاد میشود»
فرضیه چهارم«تاثیرگروهدرمانی عقلانی-هیجانی به طور معنی داری موجب کاهش باورهای غیر منطقی در مردان معتاد میشود»
فرضیه پنجم«گروه درمانی عقلانی-هیجانی موجب کاهش باورهای مرتبط با مواد در دو جنس میشود»
………….