بررسی اثر بخشی آموزش مهارت رفتار جراتمندانه بر تصمیمگیری و کمالگرایی دانش آموزان دختر مقطع سوم دبیرستان منطقه ۸ شهر تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی اثر بخشی آموزش مهارت رفتار جراتمندانه بر تصمیمگیری و کمالگرایی دانش آموزان دختر مقطع سوم دبیرستان منطقه ۸ شهر تهران
نمونه پروپوزال های آماده همه رشته های دانشگاهی و دانلود فرم تکمیل شده و پر شده طرح پیشنهادیه پروپوزال ارشد و دکتری، نوشته شده با اصول روش تحقیق مناسب برای پایان نامه.
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
دوران نوجوانی از ادوار پراهمیت در فرایند رشد فردی و اجتماعی محسوب می شود. قدم گذاردن به این دوره معمولا با بلوغ آغاز می شود شکوفایی غریزه جنسی ، تثبیت و تحکیم علایق و منافع شغلی و اجتماعی ، میل به آزادی و استقلال از ویژگی های مهم این دوره است.از یک سو فشار غرایز و میل به تبعیت از ارزش های نوجوانی ،و فشارهای گروهی میل به ابراز وجود ، پی ریزی زندگی مستقل او را در یک بحران فکری و یک آشفتگی روانی قرار می دهد (فروع الدین و همکاران ،۱۳۸۲ )، ازسوی دیگر صرف نظر از تمامی این تغییرات ایجاد شده می بایست نوجوانان خود را برای اخذ تصمیمات اساسی که آینده وی را رقم می زند ، آماده سازد. این در حالی است که هرگونه اهمال کاری در این زمینه ممکن است به از دست رفتن فرصتها و در نتیجه سرخوردگی و احساس شکست بیانجامد.
انسان در طول زندگی، پیوسته در حال تصمیمگیری های ساده و پیچیده می باشد.به طور طبیعی هر تصمیم به تناسب پیچیدگی و سادگی خود، میزانی از تنش و فشار روانی را به فرد وارد میکند ، لذا داشتن مهارت های مقابلهای برای کاهش تنش و احساس رضایت از فرایند تصمیمگیری و داشتن مهارت حل مساله ضروری است .
افراد از راهبردهای مختلفی برای تصمیمگیری استفاده میکنند.برخی تصمیمات به واسطه ارزیابی نظامدار گزینههای مختلف اتخاذ می شود. در حالی که در اتخاذ برخی تصمیمات تجزیه و تحلیل رسمی، کمتر دخالت دارند (رینالد ،کروزیر و اسونسون[۱] ۱۹۹۷). در اينباره محققان سبكهاي تصميمگيري متفاوتي را ارائه نموده اند. يكي از اين محققان، اسكات و بروس[۲] (۱۹۹۵) هستند كه پنج سبك تصميمگيري مديران را كه شامل تصميمگيري عقلايي، شهودي، اجتنابي، آني و وابستگي است، را مطرح نموده اند و معتقدند این پنج سبک تحت تاثیر ویژگی های درونی و شخصیتی افراد است كه به عنوان الگو در اين پژوهش مورد بررسي قرار مي گيرد.
سبك تصميمگيري عقلاني[۳]: در این سبک تصمیمگیری فرد از همه راه حلها مطلع است و ميداند كه هر تصميمي به چه نتيجه اي ميانجامد و مي تواند نتايج حاصل از تصميمگيري را بر حسب اولويت (بيشترين نفع) مرتب و سازماندهي كند (ابرلین،[۴]۲۰۰۵)، تا با استفاده از يك استراتژي بهينهسازي حصول به اهداف را به حداكثر رساند (هی و میسکل[۵]، ۲۰۰۸). بنابراين افراد در اين سبك تمامي راه حلهاي ممكن را تعيين و ارزشيابي نموده و با تعيين عواقب هر يك از اين راه حلها بهترين راه حل را انتخاب مي كنند.
سبك تصميمگيري شهودي[۶]: رابینز[۷] (۲۰۰۹) معتقد است که این سبک، فرايندي ناخودآگاه تصميمگيري است كه در سايه تجربههاي استنتاج شده بهدست مي آيد. و مبنتی بر احساسات و يادگيري ضمني افراد است و الزاماً سواي تجزيه و تحليل معقول عمل نمي كند، بلكه اين دو مكمل يكديگراند. پس در اين شيوه تصميمگيرنده از يك رويه نظاممند استفاده نميكند و در هنگام اتخاذ تصميم از تجربه و آگاهي هاي ضمني خود سود مي جويد.
سبك تصميمگيري وابستگي[۸]: پارکر[۹] و همکاران او (۲۰۰۷) معتقدند که این سبک بيانگر عدم استقلال فكري و عملي تصميمگيرنده و تكيه بر حمايتها و راهنماييهاي ديگران در هنگام اتخاذ تصميم است (هادی مقدم زاده و طهرانی، ۱۳۸۷) و آگاهيهاي ديگران در هنگام اين نوع تصميمگيري نقش اساسي دارد (اسکات و بروس، ۱۹۹۵).بنابراين در اين شيوه تصميمگيرنده متکی به عقاید دیگران بوده و نقش منفعلي دارد.
سبك تصميمگيري آني[۱۰]: بيانگر شرایط اضطراری است که فرد بدون پشتوانه فكري قبلي، بلافاصله در کمترین زمان ممکن تصميم اصلي خود را اتخاذ ميكند (اسکات و بروس، ۱۹۹۵). البته ممكن است اين شيوه تصميمگيري معلول شرايطي باشد كه براي فرد ايجاد ميشود. البته استفاده از اين سبك به معني گرفتن تصميمات خام و ناپخته نيست، زيرا در اين شيوه نيز مدير بر اساس تجربه و اطلاعاتي كه دارد تصميمگيري ميكند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی
[۱] Rinald, Crusier & Svenson
[۲] Scott & Bruce
[۳] . Rational decision making style
[۴] . Eberlin
[۵] .Hoy & Miskel
[۶] . Intuitive decision making style
[۷]. Robins
[۸] . Dependent decision making style
[۹] Parker
[۱۰] . Spontaneous decision making style