: بررسی اكولوژيك پوشش گياهي منطقه جنگلي وزگ (جنوب شرقي ياسوج)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی اكولوژيك پوشش گياهي منطقه جنگلي وزگ (جنوب شرقي ياسوج)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
جنگلداری
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
پوشش گياهي، شامل کليه گونههاي گياهي و طرز پراکنش مکاني و زماني آنها در يک ناحيه ميباشد و از گونههاي مختلفي تشكيل شده است (تاليس[۱]، ۱۹۹۱). گياهان به صورت اجتماعي زندگي ميکنند و در يک اکوسيستم، بين گياهان و ساير اجزاي آن ارتباط تنگاتنگي وجود دارد (بيبي[۲]، ۱۹۹۳، استيلينگ[۳]، ۲۰۰۲). از آنجايي که گياهان تحت تأثير عوامل محيطي مانند اقليم، خاك و فيزيوگرافي ميباشند به همين جهت براي ساليان متمادي آنها در طبقهبندي رويشگاه مورد استفاده قرار گرفتهاند تا شرايط رويشگاهي و توليد بالقوه جنگل را نشان دهند (ميرزايي و همکاران، ۱۳۸۶). از طرفي گرد آمدن درختان و درختچهها و ساير گياهان و جانوران کوچک و بزرگ در رويشگاه معين به هيچ وجه تصادفي نيست (احمدي و شيخ السلامي، ۱۳۸۳). پوشش گياهي، شرايط و شايستگيهاي زيادي را در روي زمين براي مطالعه کردن دارد زيرا اولاً توزيع و تعريف تيپهاي مختلف پوشش و جوامع گياهي بعنوان علم فيتوسوسيولوژي معرفي ميشود که در آن، تيپها و جوامع در نقشههاي پوشش گياهي به ترسيم کشيده ميشوند و ثانياً مطالعه روابط گونههاي گياهي و محيط زيست آنها بعنوان زيستگاهي براي جانوران، پرندگان و حشرات، مهمترين نقش را در سرنوشت موجودات کره زمين بازي مينمايد. اثرات ناهمگن بودن محيط بر روي پوشش گياهي به خوبي شناخته شده است و هر چند چنين واکنشهايي از پوشش گياهي در الگوي پراکندگي آنها متجلي ميشود ولي عمدتاً ترکيب گياهي را تغيير داده و در مقياس کلان ظاهر ميگردند (مقدم، ۱۳۸۰). داشتن اطلاعات از پوشش گياهي ممکن است ما را در حل مسائل اکولوژيکي مانند اهداف مديريتي بر پوشش و حفاظت بيولوژيک، کمک کند. در واقع، با مطالعه پوشش گياهي و عوامل مختلف محيطي همچون فيزيوگرافي، خاک و اقليم، ميتوان به پايداري جوامع گياهي و همبستگي اين عوامل با پوشش گياهي پي برد که اين مسئله از جهت توسعه و احياي جوامع جنگلي بسيار مهم و کاربردي است (بصيري، ۱۳۸۲). توصيف پوشش گياهي همواره بخش مهمي از مطالعات اكولوژي را به خود اختصاص داده و ارتباط بين شرايط رويشگاهي و پوشش گياهي توسط محققين مختلفي بررسي شده است (ويتني[۴]، ۱۹۹۱٫، هيکس و پيرسي[۵]، ۱۹۹۷ و کاشين[۶] و همکاران، ۲۰۰۳). از نظر جغرافيايي، کشور ايران در منطقهاي از نيمکره شمالي واقع شده است که معمولاً فقير از جنگل ميباشد. با اين وجود، به دليل تنوع اقليمي کشور، وسعت زياد آن و رشته کوههاي البرز و زاگرس جنگلهاي متنوعي در آن گسترش يافتهاند. ناحيه رويشي زاگرس به عنوان وسيعترين ناحيه رويشي کشور محسوب ميشود (آريانوند و پيروکيلي، ۱۳۷۴)، که با طول متوسط ۱۵۰۰ کيلومتر و عرض ۷۵ کيلومتر بين دو مدار ۲۹ تا ۳۸ درجه عرض شمالي و ۴۵ تا ۵۲ درجه طول شرقي از ارتفاع ۶۵۰ تا ۲۷۰۰ متر از سطح دريا گسترش دارد (يوسفي و همکاران، ۱۳۸۱)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده